Reklama

Reklama

VOD (1)

Největší příznivci slavné ságy se vydávají na velkolepou vesmírnou misi. Píše se rok 1998 a blíží se premiéra filmu Star Wars: Episoda I. Pro partičku fanoušků Hvězdných válek je ale tahle první epizoda víc než jen film. Je to cesta, po níž se ubírají jejich osudy, je to jejich vzor, sen i životní náplň. Ještě před plánovanou premiérou však jeden z nich zjistí, že je těžce nemocný a s největší pravděpodobností se slavnostního uvedení nemusí ani dožít. A tak nezbývá než se sebrat a vydat se na dlouhou cestu na Skywalker Ranch. Podaří se jim přemluvit George Lucase k soukromé projekci ještě před oficiálním datem premiéry? V americké dobrodružné komedii hrají Sam Huntington, Chris Marquette, Dan Fogler, Jay Baruchel ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (330)

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Místy dost zábavný, avšak nevyrovnaný mix SW vs. ST, který nedopadl tak, jak by fanoušek těchto dvou protilehlých a často nenáviděných světů čekal. Fanboys mi připomněli nedávný Sex Drive, který byl také o jedné strastiplné cestě za svou vysněnou "láskou", v tomhle případě jsou ale hlavní představitelé ztělesňující ochránce světa SW ve značném časovém presu. Co se týče vtipů či spíše narážek a hlášek na oba světy, nebylo to špatné, ale stejně tak mě pobavila i scéna z úplně jiného snímku - The International, kde během přestřelky zazvoní telefon a hlas Yody říká: "I call from the dark side.", což byl jen bonus, neboť v tomto filmu jsem to alespoň nečekal. Nebýt tak té populární sci-fi tématiky, kterou nejeden z nás obdivuje, byla by to hodně průměrná road movie a i když je tento snímek žánrově hlavně komedie, na pořádnou geekovskou jízdu mu chybí koule a jak sami poznáte, nepostrádá je jen film samotný… (6/10) ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

"Dotkneš se mě a roztřílím ti celou hvězdnou flotilu...!" Teď si připadám hrozně silnej. Mám v uších Battle of Heroes z finální Pomsty Sithů a vzdáleně slyším něco jako: Jsem tvůj otec, Luku!. Ale protože u sousedů tančí zřejmě odzemek v dřevácích, je to neidentifikovatelné. Mé světelné meče se kříží a vyvolávají bouřlivou elektrickou změť a... no, to je jedno! Chci říct, že Fanoušci jsou o tomhle. O křiku, vloupání, zbožňování a především lásce k nečemu. Vím co říkám, já byl jako kluk závislej na Kačeru Donaldovi, takže nemluvím do větru. Star Wars mám rád, protože je to střelenej svět, plný střelených dialogů a vážnosti. Proto jsem si Fanoušky užil. Nebrali se vážně a mě zvedli náladu. Za tenhle fakt a závěrečnou scénu v kině velký hubanec na tvář! 80% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 8/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +občas jsem se dobře zasmál, Kristen Bell opět zaujme, Carrie Fisher a další cameo roličky -velmi málo triků, akce i efektů, mnoho teen gagů jde úplně mimo, vlastně to moc nefunguje, nepovedený český dabing/// "Tohle je jeden z těch filmů které každý fanda musí vidět." Říkal jsem si při prvním zhlédnutí traileru. A následně při každém odložení nebo zrušení premiéry jsem smutněl. Ve skutečnosti zbytečně. Tohle je jeden velký OMYL! Fanoušci sice bez rozmýšlení ocení mnoho trefných narážek, hlášek a kostýmů. Rovněž malá část teen publika se bude bavit nad fekálním a jiným humorem který vídáváme v teen filmech. Jenže v tomto směru film strašně moc selhává. Ani nezabaví, nerozesměje. Všechno tu už bylo v mnohem lepší formě. Vlastně to hodně film pohřbívá. Ty části které se točí kolem Star Wars a Star Treku jsou mnohem lepší. William Shatner ruluje, Darth Vader je ikona, která nikdy nezklame. Bohužel tohle všechno ač je takové jaké má být a samo o sobě by to uspělo, tak tomu chybí pořádný balík peněz. Bez nich to vypadá jako levná teen road movie a to si podle mě tyto filmové skvosty nezaslouží./// Celkem 49%/// ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

4 kámoši (looseři) se vypraví na ranč George Lucase, aby mohli zhlédnout 1. epizodu Star Wars ještě před uvedením do kin, protože jeden z nich umírá a premiéru nestihne. Je to průměr. Nejvíc mě překvapila a ve filmu vyniká Kristen Bell, kterou bych v podobné roli nečekal, a i díky ní dám 3*, byť to je 50%. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Možno by celá táto komédia na mňa fungovala viac, keby som mal aspoň nejaký vzťah k téme, z ktorej si robí srandu. Keďže zatiaľ nie som poznačený žiadnym dielom Star Wars a je mi celkom jedno, kto sú trekkies a trekkers a aké majú mezi sebou nedoriešené veci, mám silný pocit, že drvivá väčšina vtipov išla mimo mňa. Škoda. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Dodatečně natočené záběry a scény z listopadu a prosince 2007 již nebyly režírovány původním režisérem Kylem Newmanem, ale Stevenem Brillem. (Caszidy)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Reklama

Reklama