Reklama

Reklama

Amazing Spider-Man

  • USA The Amazing Spider-Man (více)
Trailer 3

Peter Parker je středoškolák, který nemá mnoho kamarádů. On sám je trochu podivín, jehož v dětství opustili rodiče a svěřili ho do péče strýce Bena a tety May. Stejně jako většina mladých lidí v jeho věku hledá Peter svou identitu a zároveň prožívá první lásku. Společně se svou dívkou Gwen Stacyovou se potýkají s bouřlivými city, závazky a tajemstvími. Peter jednoho dne objeví otcův tajemný kufřík a rozhodne se vydat po stopách svých rodičů, aby pochopil, proč ho opustili. Pátrání ho zavede přímo do Oscorpu a laboratoře otcova bývalého kolegy Curta Connorse, kde se musí postavit doktorovu alter egu, Lizardovi. Petr je přitom nucen učinit několik rozhodnutí, která mu navždy změní život... (HBO Europe)

(více)

Diskuze

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

Larrysbride

A co to s tím má jako společnýho? Tam bude úplně novej Spider-man, novej herec, takže nechápu proč to dáváš sem k tomuto, který v tom filmu vůbec nebude. A za 2. souhlasí se mnou i wenca, takže asi máme pravdy my a né ty ;-)

na příspěvěk reagoval Sylviiii, dragon94, wenca

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

BMW12

TAK URČITĚ :-D Která společnost natočila tenhle film? Sony. Která firma teď sdílí práva na Spider-mana s Marvelem? Sony. Tak že sebe přestaň dělat Mistra světa, protože uz jsi svou otravností a debilitou lehce předčil 468...

na příspěvěk reagoval BMW12

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

wenca

Přesně. Nevím proč to háže do diskuze sem k tomuto filmu, když tento Spider-man s tím nemá nic společného.

na příspěvěk reagoval Larrysbride

Příspěvek byl smazán administrátorem.

bulky47

bulky47 (hodnocení, recenze)

tento film o spidermanovy mi prišiel nejaký divný..  celkovo spád príbehu išiel úplne mimo mňa.. podivuhodne sa spracúvajúce postavy vo mne vyvolali minimum emócií.. a ku koncu mi bolo úplne jedno keby jašteričiak obtrhal spidermanovy údy a najedol sa jeho vnútorností..

Rieux

Rieux (hodnocení, recenze)

dragon94

mozno keby si pozornejsie cital tak zistis ze som napisal> "nejde o to, ci sa komiksu podoba, ale aky film naozaj je." nikde som nespomenul, ze sa mi nepaci kvoli tomu, ze nie je verny predlohe.
btw pred 30 rokmi bol spidey vtipny, a druhe btw aktualna verzia spideyho ma v sebe tolko komiksovosti a hravosti, ze ju prekonavaju iba 90. roky. ani naznaku po temnej atmosfere.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

GigaPudding

V tomhle s tebou souhlasím.. tvůj příspěvek mi vůbec nepřijde sarkastický a ani super inteligentní :D... asi špatně pochopil to s kačerem Donaldem ;) .. a jeho názory jsou přinejmenším zvláštní .. napřed se mu to hrozně nelíbí ... protože to není podle jeho představ z konkrétního komiksu, a že to není věrné komiksové verzi... a pak napíše, že těch komiksových verzí bylo tolik, že je v podstatě jedno jakej by měl Spidey žánr.. vždy by byl podle nějaké komiksové verze... Takže jeho odpor vůči tvému tvrzení, že se jedná o nejvěrnější adaptaci komiksu absolutně nechápu. Měl by asi pochopit že nežijeme v době přd 30ti lety když spiderman nebyl vtipnej .. od té doby ať to byl jakejkoliv Spider-man tak to byl vždy vtipný a hláškující mladík.

Takže abych to rozsekl tohle zpracování spidermana je nejvěrnější aktuální komiksové verzi, kterou tu máme ž zhruba 25 let.

PS: Komiksy se téměř vždy dělaj podle aktuální verze... dovedete si představit Batmana beze zbroje v těch elasťácích co měl před 70ti lety? :O

na příspěvěk reagoval Rieux

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Rieux

paranoidní je představovat si, že cokoli ti někdo napíše je "dze mi odpises dalsi sarkasticky koment ktory bude extra-cool a nad vecou, tak sa ablablabla" :)

na příspěvěk reagoval Rieux, dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Tak to zase nesouhlasím já ... podle mě ta věta naprosto ztratila ten význam... Ano ta původní objevila se v Agents of Shield.. a to mi právě vadí, protože se dost často objevuje a je to jedna z nejikoničtějších vět všech dob. A nezapomínej, že se mi ještě nelíbilo mlíko (což bylo fakt trapný) .. a to že si na konci filmu hráli Peter a Conors na to, že spolu mají obrovskej vztah a to předtím spolu měli jen 3 scény. Nehledě na mé znechucení tím, že jsem šel na úplně jiný film než jsem v kině dostal. Ano mluvím o vystřižených scénách kde byla vystřižená i klíčová scéna s Conorsem.

Ale na druhou stranu se mi ten film celkem líbil a atmosferou je velmi dobrý takže 4* nebýt vystřihání těch scén jdu na 5*... Jako kdybych nevěděl o tom, že byli vystříhány tak se mi to líbí i víc... Ale zase si říkám pokud u filmu musím tolikrát přivírat oči tak si 5* prostě nezaslouží. Spiderman 2 zůstává nepřekonaný a to možná bude ještě hodně dlouho (podle mě nejlepší komiksový film vůbec) :-))

A co se týče Mandarina tak podle mě to byl geniální tah.... tohle nikdo nečekal a i přesto je to nejlepší Iron man doteď... nejspíš hlavně proto, že dostal konečně pořádnýho záporáka.. Ten záporák z jedničky byl k smíchu ... a navíc jednička mě dost nudila chvilkama... dvojka (moje nejoblíbenější) alespoň baví vtípky a odlehčeností což mi u trojky chybí ( chci svýho ptáčka.. Tomuhle říkám "bejvalka"...)...A trojka je nejlepší díl hlavně po dějové stránce si dost polepšil a no jak říkám konečně něco proti čemu se dá bojovat.. sice tomu chybí ta odlehčenost a nadhled ...ale je to nejlepší díl sice né můj neoblíbenější, ale nejlepší.

Prostě Mandarin je skvělí.. jasně není to komiksový Mandarin noa?? .. To je jak kdybyste si u TDK stěžovali na Two-face (což já dělám :D )... Ve finále je to to samí jakoby ve trojce nebyl Mandarin vůbec .. tak to berte, že tam dali tohodle komedianta jako vsuvku do hlavního příběhu. Já na tom nevidím nic špatného.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dragon94

s tvým akceptováním Mandarinova análního znásilnění kvůli tomu, že "byl vtipný" a přitom znechuceným odsouzením této malé změny v Spider-Manovi. Tam aspoň to vyjádření, jakkoliv pozměněné, neztratilo to, co mělo znamenat. A nakonec, objevilo se místo toho v Agents of SHIELD. Ale Mandarin... hovado Black

na příspěvěk reagoval dragon94

Rieux

Rieux (hodnocení, recenze)

GigaPudding

ani nevies co to znamena byt paranoidny... staci si pozriet niekolko tvojich reakcii dozadu a netreba byt ani ultra vestec aby som vedel ako na ludi reagujes. a nahodou raimiho spiderman mal vela spolocneho so striebornou erou komiksu. a to ze spiderman nebol vtipny? ani v 90. rokoch nebol. nevravim ze je to ok, ale poukazujem na fakt, ze aj v komiksoch sa to menilo.

na příspěvěk reagoval GigaPudding

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Rieux

jsi paranoidní :)

a v jeho komiksoch vystriedalo tolko roznych zanrov, že žánr neměl nikdy vliv na základní typizaci té postavy a jejích příběhů :) a film naozaj je velmi jako spiderman, mnohem víc než od raimiho, takže pokud jsi čekal, že nebude jako spiderman, tak to asi je tvůj problém a ne problém toho filmu :)

na příspěvěk reagoval Rieux

Rieux

Rieux (hodnocení, recenze)

GigaPudding

sorry ze musim s tvojou super-inteligentne-sarkastickou odpovedou nesuhlasit. keby sa s tebou dalo na urovni diskutovat, tak by som mozno napisal, ze pocas tych 50 rokov existencie spidermana sa v jeho komiksoch vystriedalo tolko roznych zanrov, od komedie, love-story, hororov, thrillerov, a doslo k viacnasobnym zmenam v atmosfere deja, ze je hlupost hovorit o existencii "predlohy" na ktoru sa ma film podobat. raimiho spiderman sa atmosferou podobal predloham striebornej ery komiksov. a ze spidey nebol vtipny? ani v 90. rokoch nebol. nejde o to, co sa komiksu podoba, ale aky film naozaj je. tak a o tomto by som s tebou uplne pokojne debatoval, ale kedze mi odpises dalsi sarkasticky koment ktory bude extra-cool a nad vecou, tak sa ani nesnazim...

na příspěvěk reagoval GigaPudding

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Rieux

Tak kdybys čakal třeba kačera donalda, tak by to taky nemělo vliv na to, že je to k předloze nejvěrnější spiderman a že lizard obvykle je jasterica v kanale :)

co u tebe vyvolává strach tak nějak není podstatné u PG13 filmu o spidermanovi 

na příspěvěk reagoval Rieux

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TaanStari

Tak jinak ... Iron man 3 byl 2krát lepší film než tenhle .. a ten Mandarin jo sice z něj udělali šaška ... ale na druhou stranu aspoň se to do toho filmu hodilo a bylo to smysluplné ... né to co udělali v tomhle filmu .. ta věta vůbec nedává smysl... a za další to stím mlékem je snad hodně blbej vtip .. 

Mě se ten film líbil nemyslete si .. ovšem je tam spousta nedořešených věcí .. polovina událostí z traileru tam není ... což se mi zásadně nelíbí protože je to jako bych tě k sobě zval na čokoládovej dort a pak ti dal jenom sušenku... a pak se mi nelíb ta věta a to mléko... A tak trošku divnej vztah Petera a Dr. Connorse .. protože se na konci tvářej jak kdyby k sobě měli bůhvíjakej citovej vztah.. a to se přitom viděli předtím jenom 3krát.

Peter7

Peter7 (hodnocení, recenze)

dragon94

K té větě, hele i když se to jmenuje The Amazing Spider-Man, tak to v mnoha ohledech připomíná ultinate sérii, kde právě strýček Ben řekl Peterovy hodně podobná slova jako ve filmu, celé to je vlastně mix mezi původní sérií a ultimate. Jako ostatně všechny ostatní marvelovky např. v původních komiksech je Nick Furry bílej :D. Ale uznávám, že pro někoho kdo se v komiksech tak dobře neorientuje, a jeho znalosti jsou spíše povrchního charakteru, to může být rána.  

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TaanStari

Mandarin byl aspoň vtipnej... a ne nevadí mi to mě se to naopak líbilo... ale ta věta je mnohem ikoničtější než Mandarin ... a to jak ji změnili na takovouj patvar... vždyť to ani nedává smysl.

na příspěvěk reagoval Peter7, TaanStari

Rieux

Rieux (hodnocení, recenze)

GigaPudding

tak ja neviem, ked to porovnavas s komiksami z ery ditka a romitu jr tak sa nedivim, ze ti staci prvoplanovy pribeh, ktory je predvidatelny po prvej precitanej bubline. ked som pocul, ze vo filme bude lizard, tak som cakal nieco v style komiksu utrpenie, v style mcfarlana, alebo podobne. skratka im nedokazem odpustit, ze taky uzasny material ako boli lizard, zahodili a urobili z neho obycajnu jastericu v kanale. fakt este aj ten kresleny lizard u mna vyvolava vacsi strach nez toto cudo. a to nehovorim o tom, ze podobne debilne dialogy medzi dvoma zalubencami som naposledy videl v harry potterovi.

na příspěvěk reagoval nirvanafan, GigaPudding

Související novinky

Zemřel herec Irrfan Khan

Zemřel herec Irrfan Khan

29.04.2020

V 53 letech zemřel hvězdný indický herec Irrfan Khan. Příčinou byla infekce tlustého střeva. Od roku 2018 zároveň bojoval s rakovinou. Herce mohou diváci znát nejlépe z rolí jako Pí a jeho život,… (více)

Andrew Garfield jako nadějný skladatel

Andrew Garfield jako nadějný skladatel

31.10.2019

Bývalá hvězda Spider-Mana Andrew Garfield se upsal novému režijnímu projektu Lina-Manuela Mirandy Tick, Tick… Boom! pro Netflix. Příběh se odehrává v devadesátých letech minulého století a sleduje… (více)

Vrátí se Spider-Man zcela pod Sony?

Vrátí se Spider-Man zcela pod Sony?

09.07.2019

Od té doby, co se postava Spider-Mana díky dohodě se Sony vrátila částečně pod Marvel a funguje tak po boku Iron Mana a spol. v rámci MCU, těší se opět obří popularitě. Není to přitom tak dávno, co… (více)

Režisér Spider-Mana plánuje chytání špiónů

Režisér Spider-Mana plánuje chytání špiónů

02.03.2014

V Sony čerstvě potvrdili, že Marc Webb zůstává v comicsové síti. Režisér Amazing Spider-Mana a Amazing Spider-Mana 2 natočí i třetí díl pavoučí ságy, který půjde do kin 10. června 2016. Čtyřku, jejíž… (více)

Reklama

Reklama