Reklama

Reklama

ČAUVES, ICH BIN BRUNO, HOLUB MÍRU! Nerad mluvím sám o sobě und stejně už asi všichni znáte, že ich bin největší rakouská gay celebrita od Arnolda Schwarzeneggera. Also, aspoň pár slov: Narodil jsem v Klagenfurt v Rakousku na počátku 80. let. Teď je mi 19 let. Ich bin Kozoh a umím nekakat šest dní po sobě – osm když jsem zamilován. Also dokážu hladce vstupovat do vody, obdržet masáž a vyprázdnit žaludek jakýmkoliv koncem. Nemusíte věřit, ale Bruno nikdy nebyl profi model. Toužím po životě, jaký mají všichni normální Rakušani: Postavit dům, pod ním sklep a v něm vychovat rodinu. Bruno vždy byl super cool und trendy. Ich bin první Rakušan s bulimií - v roku 1987, tři léta před Dianou. Když skončil školu, ich chtěl být tanečník und dostal roli ve videu "Rhythm is a Dancer" von Snap, ale den před natáčením dostal infekci z psích bobků - nepříjemná historie. Potom já dělal v nejvíc cool klubu ve Vídni - "Klub Apartheid". Půl rok na záchodcích, und pak povýšen na vyhazovače. Zde velmi vybraná klientela - jenom 0,2% lidí vpuštěno dovnitř. Zde já jedinkrát v životě zamilován - na sedm minut do Milli z "Milli und Vanilli" (na záchodcích). Zde si mě povšimli producenti největší kabel módní show "FunkyZeit" a já stal moderátorem. Und dann show slavil velký úspěch! Nyní FunkyZeit sledován skoro 7% gay bělochů mezi 17 a 23 let z celého Šlesvicko-Holštýnsko v Tyrolu. Also řeším mezinárodní konflikty (Blízký Východ: Židi versus Humus) und zaujímám velmi dobrou pozici na www.GayMehoSrdce.cz. No co, normálka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (1 174)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.0/10] | me: Funkyzeit mit Brüno, ... tvrdé, kontroverzné, ale veľmi dobré a svojsky zábavne. Niekomu sa môže zdať, že to miestami zachádza až príliš ďaleko, ale pravda je taká, že každému len ponúka konfrontáciu rakúskeho super gay-a a iných smrteľníkov pričom my môžme sledovať v istom slede udalostí Sashu Barona Cohena v jeho celkovej pohotovosti, dokonalom prízvuku a odhodlanosti zajsť tam a poukázať na také miesta v tejto oblasti, ktoré ešte nikto nenavštívil. Či už je to Ali G, Borat alebo Brüno - Sasha prepracoval každú svoju postavu do detailu a zabezpečil nám spôsob realistického humoru, ktorý si len tak hocikto nedovolí. Jednoznačne unikátne a zábavne zároveň. Teraz je už len na každého osobnom vkuse, či to je Ali G, Borat alebo posledný Brüno. Mne režú všetci. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Erran Baron Cohen : 1 Scooter - Nessaja ,2. Crazy Frog - Popcorn ,3. 3 Steps Ahead - Thunderdome 'Till We Die ,4. 3 Steps Ahead - Stravinsky's Bass ,5. Showtek - Raver ,6. Alex M. vs. Marc van Damme - Hava Nagila (Club Mix) ,7. Sacha Baron Cohen - Dove of Peace (Middle East Version) ,8. D-Note - For Sho' ,9. Sacha Baron Cohen and Gustaf Hammarsten - Schlaf Kinder Schlaf ,10. K.I.N.D. - Yo Mo-Fo (very short excerpt w- dialogue) ,11. Soft Cell - Tainted Love ,12. The Village People - In The Navy ,13. Pete Scaturro - Divide & Conquer (w- dialogue) ,14. AC-DC - Back In Black ,15. Celine Dion - My Heart Will Go On ,16. Sacha Baron Cohen (feat. Bono, Sting, Elton John, Snoop Dogg & Chris Martin) - Dove of Peace ,17. Erran Baron Cohen and Sacha Baron Cohen - In Oder Heraus ,18. Erran Baron Cohen - Oh Yeah ,19. Erran Baron Cohen - Ich Komme Zum (Ich Bin Im) LA ,20. Scooter - Crank It Up (Theme from 'Funkyzeit') ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele

No ano, dej v podstate chybi a jde o serii skecu, umne poskladanych za sebou. A je faktem, ze jsem si v kine chvilemi zakryval skoro oci, abych ty silenosti snad radsi nevidel :) Nicmene pohorsovat se nad uchylnosti ci pokleslou zabavou mi prijde tak trochu elitarske. Sasha Baron Cohen je proste vyjimecny v tom, co si dovoli a ve svete politicke korektnosti, kde uz ani neni korektni termin, "politicka korektnost (!!), bori tyto nesmyslne umele lidske bariery a proste nam dava tvrdou facku - promenaduje se na prehlidkovem mole, ovesen nahodne nalepenymi saty, krouti se jako modelka a je stejne androgynni, jako vsechny normalni modelky. Vzdyt modni navrhari si vybiraji modelky pdole toho, aby byly podobne chlapcum a pak je nuti byt hubene, jako 16leti kloucci. Proto mi tento skec prisel asi nejtrefnejsi a nejpovedenejsi. A vyborny paradox ukazal i na konci filmu - v ringu strhava z modelek saty a dav jasa. O neco pozdeji se liba s chlapem a dav je tak nepricetny, ze se divim, ze ho nekdo nezastrelil. Kdyby tam byly dve zeny, dopad by byl opacny. A to je presne jeden z tech mnoha nesmyslu, na ktere Cohen utoci... Mimo spousty analniho humoru beze smyslu :) ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

U mě výrazně lepší než Borat, kterého v podstatě nesnáším (a Ali Gi in da House taky). Bavil jsem se naprosto královsky. Možná proto, že výchozí postava je tenttokrát vyhnána do skutečného extrému a taky možná proto, že oproti Boratovi působí Brüno filmověji. Některý momenty jsou každopádně neskutečný... ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nehorázná prasárna. Cohen je naprostý šílenec, schopný ztrapnit a zesměšnit úplně každého, kdo se zrovna namane- a překvapivě mu to zatím prochází. Zatímco v Boratovi zabodoval uměním vyždímat z úplně dutého příběhu naprosté maximum a jeho oplzlý humor byl s výjimkou jedné scény dávkován ve správné, rozmanité a velmi úderné míře, zde je všechno hráno jen na jednu kartu. A to si buďte jisti, že to není žádné eso. Nevím, čeho tím chtěl Cohen dosáhnout, ale já jsem ve všech těch sprosťárnách, odporných oblečcích, vibrátorech a nekonečných narážkách na řitní otvor rozhodně zalíbení nenašel. Co se ale Brunovi upřít nedá, je obrovský elán, nápaditost a neústupnost, s jakou vletěl vstříc heterosexuálnímu světu a která protentokrát aspoň trochu zalepila ten promrhaný potenciál jednoho z nejnadanějších komiků současnosti:) Snad příště... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (28)

  • Původně dostal film rating přístupnosti NC-17, tedy nejvyšší možný vůbec. Musel být přestříhán, aby dostal rating R. (ČSFD)
  • Studio předpokládalo zisk okolo 130 milionů amerických dolarů jen ve Spojených státech. Tuto sumu však nakonec snímek získal v celosvětových tržbách. (johhny007)
  • Televizní show Richarda Beye neexistuje a byla připravena speciálně pro tento film. Diváci sice pravdu neznali, ale sám Richard Bey (ve skutečnosti známý moderátor) od začátku všechno věděl a moderoval podle scénáře. (m4xp4yn3)

Související novinky

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

11.08.2010

Festival Fresh Film Fest, který proběhne v Praze od 25. do 29. srpna, zahájí předpremiérová projekce filmu Scott Pilgrim proti celému světu v kině Aero. Jde o adaptaci komiksové série Bryana Lee O… (více)

Jim Carrey je drzý Francouz

Jim Carrey je drzý Francouz

20.07.2010

Tak tahle spolupráce vypadá slibně. Dlouho připravovanou komedii Pierre Pierre s Jimem Carreym měl původně režírovat sám velký uctívaný Jason Reitman. I na něj však byl scénář zřejmě příliš hardcore,… (více)

Brüno chce vyhrát Eurovizi

Brüno chce vyhrát Eurovizi

06.08.2009

Písničková soutěž Eurovize je sama osobě nevýslovná komedie – a teď si ji navíc vezme na mušku Sacha Baron Cohen, který momentálně řádí v kinech jako rakouský teplouš Brüno. Scénárista Borata Dan… (více)

Festival nad řekou se blíží

Festival nad řekou se blíží

17.07.2009

Zhruba před měsícem vás Terry Gilliam touto originální upoutávkou pozval na filmový Festival nad řekou. Terry se do Písku dostaví osobně. Festival začíná 31. 7. a potrvá až do 9. 8. 2009. Na co se… (více)

Reklama

Reklama