Reklama

Reklama

Devítky

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Gary sa rozišiel s priateľkou a pri pálení jej vecí to preženie s horľavinami. Vzápätí sa opije, šoféruje, vezme si crack a nakoniec havaruje. Vytriezvie až v nemocnici. Súd mu nariadi domáce väzenie, na ktoré má dohliadať optimistická novinárka Margaret. Presťahuje ho do dočasne prázdneho domu, pretože jeho majiteľ, spisovateľ, je na turné v Kanade. Gary sa zoznámi so Sarah – atraktívnou, zdanlivo spokojnou susedkou. Aj priateľstvo s Margaret sa zdarne vyvíja. Lenže... Dejú sa prečudesné veci – Greg nachádza zápisky a vôbec si nevie spomenúť, že ich napísal, počuje hlasy. Je naozaj Garym, alebo je niekým celkom iným? A to je len začiatok... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

HAL 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jen samoučelná divnost s mírně ujetou atmosférou, posléze už ne až tak samoúčelná "skorodivnost", která balancuje na hraně mezi totálním nepochopitelností, inteligentní mozek-škvařící zapeklitostí pro zvrácené filosofy a inelektuály, švihlou fantasy-religionistickou hříčkou a... těžkou nudou. Nines je béčko snažící se nakousnout velké myšlenky, ale... přejme mu to 7/10 Nezáleží na tom co je realita, jde jen o to kde se rozhodneme žít... na tom není nic moc objevného. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Festival divných věcí, který nutí přemýšlet. Fakt, tady je jedna divná scéna za druhou. Jenže to sotva celé nějak drží pohromadě, což ale chápu, že není těžké udržet, jelikož natočit něco takového a zvládnout v tom na výbornou děj jen tak nejde. To mě ale dostává k další věci, a to závěru, který jsem prostě čekal větší, ale vymyslet k tomu fakt pořádný konec nezvládne jen tak někdo... A kdoví, jestli jsem si ten konec nevyložil jinak, jelikož já jsem schopný pochopit závěr i v té nejprimitivnější blbosti jinak, než je. Jako celek je to film plný občas funkčních podivností, nutící přemýšlet, pár scén je fakt super a má to čím zaujmout, ale pak jsou tu scény, co jsou úplně mimo a režisér ten příběh sotva zvládl nějak udržet... 3* ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct že by mě film zklamal, spíše jsem postrádal podstatně více silných a napínavých scén. Zpracování bylo velice skromné až komorní. Podobně u mě probíhal Man of the Earth. Tyhle konverzačky mi nevadí, jen mám raději trošku akčnější ladění sci-fi. Nemám jediný důvod chtít vidět tento film znovu. 50% ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Maly film o velkych veciach upriamujuci pozornost na dolezitost malych zakladnych prvkov. Pointa je jednoducha a zaroven precitenim krasna (tak ako v skutocnosti vsetko krasne prichadza z jednoduchosti). Z citu prichadza "experience" a sedej kore tu je zase poskytnuta radost z "knowing" v podobe dalsich tem, ktorych sa pribeh dotyka. A tak ako stav mysle "nemyslim na nic" je zaroven uz aj myslenim, tak aj ponaranie sa do deja filmu a hladajuc alternativy moznych dalsich vysvetleni je imho iba inou verziou toho, pred cim film svojim pribehom zdviha vystrazny prst. Preto pozrite, precitte a zacnite pomahat s varenim :) ... 9/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VZPOMÍNÁŠ SI, ODKUD JSI PŘIŠEL?“… ,,BYLO TAM TEPLO. A BÍLO. JAKO... NELZE TO VYJÁDŘIT LIDSKÝMI SLOVY. NELZE TO ZACHYTIT LIDSKOU MYSLÍ“..... /// Psychodelický stavy nebo skutečnost? ,,VĚŘ MI! I když tajemství je větší, než dokážeš pobrat“ (ty vole, jak voni věděli, že to fakt nedokážu…?). Je fajn, jak se mezi spoustou pičovin snažej udržet moji pozornost – třeba jen jednou větou (někdo by řekl BOŽÍ…). Tohle funguje. Hrajou si se mnou jako v těch seriálech, jen za kreténa nemá bejt Ryan R., ale já (tak do toho vy kurvy! Rád vypadám jako kretén!). Ale ta hranice mezi zajímavostí a tím ostatním je vážně (Bůh by řekl: opravdu, ale opravdu…) tenká. Boží mód. S trochou GHB. Futuristická nadmyšlenka. Ztraceni. V realitě. Podivnost, ve který nakonec za kreténa nejsem. Oblivio accebit. VŠECHNO EXISTUJE DÍKY TOBĚ! Díky… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nemyslím na kariéru ani rodinu. Jen si chcu vyhonit. 2.) (- když už jsme u toho:) Zjistím, jak se při honění tváří Ryan Reynolds (no, že by to byl pohled pro bohy …) 3.) Thx za titule ,,pedroo“ a ,,fridatom“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • V tretej časti filmu ("Knowing") je na poznávacej značke Gabrielovho auta napísané 54P-X63. Súčet 5+4 a 6+3 je deväť a P a X sú od seba v abecede vzdialené deväť miest. (Abiosis)
  • Hlas kameramana, ktorý kladie otázky v druhej časti filmu ("Reality Television"), patrí režisérovi Johnovi Augustovi. (Abiosis)

Reklama

Reklama