Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Strašlivá blbost, ale ja se smála skoro od začátku do konce :-D. Někde uprostřed to trochu ztrácí nějakýma těma moralníma věcma, ale zbytek filmu mně mile překvapil. Těm třem nerdům nešlo nefandit :-)). A to že Owen Wilson hraje v takove šílené komedii mi nepříjde tak divný, ale překvapil mně Adam Baldwin a jeho třicetivteřinovej štěk, toho jsem tam teda nečekala :-)). ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Velice slabá komédia, po zhliadnutí ktorej si položíte otázku či to vlastne komédia aj bola. Skôr je to film pre deti. A neodpustím si poznámku ani na Wilsona, ktorý nevyužil svoj herecký potenciál a podal len chabý výkon. Od neho som očakával oveľa viac keďže práve kvôli nemu som si tento film pozrel. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„My sme na ceste do kostola. Mal by si ísť tiež.“ Komentár obsahuje spoilery. Mám rád Owena Wilsona a žral by som mu aj ešte slabšie filmy. A táto komédia (o bezdomovcovi, ktorý prijme ponuku robiť osobného strážcu trom šikanovaným stredoškolákom) zasa až taká zlá nie je. Najviac ma nehnevali herci; boli dobrí. Nehneval ma ani čudný koniec (záporné postavy sú veľmi slabo potrestané). Hneval ma strašný scenár; v tom filme nie je ani 5 minút originálnych! Všetko sme už niekde videli a nemáme šancu, aspoň ja som nemal šancu, byť niečím prekvapený (no dobre, brať NEPODPLATITEĽNÝCH Briana De Palmu ako „študijný materiál“ ma zaskočilo, ale to je asi tak všetko). Od začiatku som vedel, že je len otázka času, kedy sa o Tvrďasovi prevalí, že v skutočnosti nie je Tvrďas, kvôli tomu nad ním zlomia palicu žiaci aj učiteľka, no on sa nakoniec odváži pozrieť do zrkadla, prijať životnú výzvu na zmenu životnej filozofie, stane sa z neho chlap s cťou a hrdosťou a samozrejme happyend. Príjemná charizma sympaťáka Wilsona ale, zasa, robí svoje a niektoré scény dokonca možno rozosmejú (konkurz, MYS HRÔZY). P.S. O scenár a produkciu sa postarali kamaráti Judd Apatow a Seth Rogen. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Uchazejíci americká komedie, která poukazuje na šikanu na amerických středních školách. Musím uznat, že se tu našlo několik povedených okamžiků, jimž jsem se zasmál, nicméně mě zklamaly mnohé postavy. Hlavní záporák byl dle mého hodně nepřesvědčivý a Owena Wilsona si umím taky představit v daleko lepším světle. Plusové body dávám zejména za leč nikterak originální, ale smysluplný děj. ()

Booman 

všechny recenze uživatele

Film o třech šikanovaných chlapcích, co se rozhodnou něco s tím udělat, a tak si najmou bodygarda, co byl dřív voják. Netuší ale, že se v armádě moc dlouho neohřál, a že poměrně rychle dezertoval, nyní je bezdomovec a chce je vykrást. A protože je srab, tak je ani nechrání, ale jenom je učí jak se bránit, což je ale taky naprd, protože to sám neumí. Nakonec se v něm ale probudí bojovník a šikanistu seřeže. To by byl tak ve zkratce děj. No, úpřimně nijak odvázanej jsem z toho nebyl. Kromě toho že děj je poměrně debilní, místy je film opravdu hodně trapnej a celkový dojem z filmu je nula. Jediný proč dávám dvě hvezdy je Owen Wilson, kterej je sympaťák a že jsem se škodolibě bavil, jak ty tři kluci dostávali na frak a dělali si to všechno jenom horší ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama