Reklama

Reklama

Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně

(pořad)
  • Česko Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Uznávaný šéfkuchař Gordon Ramsay přichází do restaurací, které mají problémy. Ať už to jsou potíže s kvalitou pokrmů a nebo majitelé nevědí, jak přilákat více zákazníků. Gordonovy radikální změny v chodu jednotlivých restaurací způsobují konflikty nejen mezi ním a vedením restaurace, ale v prvé řadě s šéfkuchaři. Jak obstojí restaurace při náhodné Ramsayho návštěvě? Pomohly jim změny k odražení se ode dna? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (85)

ADIO45 

všechny recenze uživatele

Natočil několik řad anglické i americké verze Noční můry kuchyně a Pekelná kuchyně kde učí kuchaře a výtěž je šéfkuchař v jeho restauraci. Vystupoval v milionech pořadů a do toho stíhá otevírat jednu restauraci za druhou. Jeho někdy né moc hezké jednání a tisíce sprostých slov během jedné minuty ho dokázala proslavit. Je nerad když ho lidi mají za televizní hvězdu on se nejradši zavře do některé ze svých restaurací a vaří. V jeho pořadech vidíme že dokáže být velikej tvrdák ale také má srdce. Stále má nazpaměti z jakých poměrů je on. Snaží se mladé talenty uplatnit ve svých restauracích a něco je naučit. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Místy velmi předvídatelné a zahrané na maximální efekt. Každý díl má velmi podobný scénář. Ale je to celé neskutečně zábavné a charismatický Ramsey to celé drží pohromadě. Je vidět, že je showman, který přesně ví kdy pořadu dodat šťávu. Lidi dokáže seřvat jako nikdo druhý:-) Co mne ale zarazilo bylo to, že je i skvělým psychologem a na některá obzvlášť tvrdá individua jde rafinovaně psychologicky. Např. jednomu narcistickémum týpkovi večer vynadal do čůráků a druhý den ráno mu promítal na dataprojektoru fotky z jeho života. Kdy byl energický a plný elánu do vaření. Týpka to dojalo a to umožnilo Ramseymu mu promlouvat do duše. Ďábelské:-) ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Britská verza je úžasná, ale USA verze je směšná. Každý díl podle šablony, kde kuchaři, hosté a Ramsey předvádějí směšné herecké výkony. Gordon přijde, nic se nedá jíst, hádky mezi personálem a pak fuckování Gordona. Poté plná restaurace, kdy hosté nadávají, že se to nedá jíst a šéfové odpustí hostům platbu. Nakonec změna interiéru, zlepšení mezilidských vztahů, plná restaurace a najednou vše je jako v pohádce. Směšná americká reality show, ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tento program ukazuje "svetoznámeho hajzla" Ramseyho v predsa len o dosť inom svetle, než afektovaná reality šou Pekelná kuchyňa. V nej bolo jeho správanie často zbytočne vyhrotené a "hrané". Tu nie. Tu je reálnejší, je viac podobný svojmu ja zo skutočného, reálneho života. Jasné, občas to musí vyhrotiť, sme predsa v televízii a musí to byť šou, ktorá ho odlíši od konkurencie. Ale keď chodí po otrasných amerických reštauráciách, aby im pomohol stať sa lepšími, viac v ňom vidno a cítiť človeka a odborníka, ktorý vie, čo robí. Majiteľov týchto podnikov na začiatku síce totálne zničí (mnohí z nich potom doslova plačú a majú slabšie nervové záchvaty!!!), ale keď sa rozhodnú, že sa skutočne chcú zmeniť k lepšiemu, od tej chvíle s ním spolupracujú a vtedy do toho ide naplno aj Ramsey a úprimne sa im snaží pomôcť. Zaujímavé je, že táto relácia ide na to fakt dosť tvrdo a ak Ramsey zistí, že hlavným problémom danej reštiky je extra mizerný kuchár, ktorý nemá šancu na zlepšenie, odporučí majiteľom vyhodiť ho a tí ho aj skutočne vyhodia (!). Zároveň táto relácia neznalým ukáže, že v USA je v skutočnosti kulinárska scéna na veľmi vysokej úrovni (ak sa, pravdaže, vydarí), nakoľko sa v nej spája množstvo medzinárodných scén (talianska, ázijská...). Každopádne, kto si myslí, že Zdeněk Pohlreich je drsný, zjavne ešte nepozná Gordona. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím. Uznávaný odborník přijede, rozdává rady, křičí, uráží, dělá vše, co se od něj očekává. Nepáře se s ničím, s vedením i personálem si to vyříká pěkně od plic a z očí do očí. Ale pak bych uvítal nějakou praxi: v kuchyni. Například jeden z dílů byl o tom, že si všichni z podniku poplakali a zanadávali, uznali, v čem dělají chybu, a pak došel tým řemeslníků a designerů, „přes noc“ předělal interiér i exteriér restaurace, nakoupil nové nádobí, moderní kasu, vyškrtal jídelníček a.. Gordon všem popřál hodně štěstí. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama