Reklama

Reklama

Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně

(pořad)
  • Česko Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Uznávaný šéfkuchař Gordon Ramsay přichází do restaurací, které mají problémy. Ať už to jsou potíže s kvalitou pokrmů a nebo majitelé nevědí, jak přilákat více zákazníků. Gordonovy radikální změny v chodu jednotlivých restaurací způsobují konflikty nejen mezi ním a vedením restaurace, ale v prvé řadě s šéfkuchaři. Jak obstojí restaurace při náhodné Ramsayho návštěvě? Pomohly jim změny k odražení se ode dna? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (85)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsey objavuje "krásy" amerických reštaurácii. Na rozdiel od svojej pôvodnej anglickej verzie, tu chýba návrat na miesto činu.Takže ste okradnutí o jeho hodnotenie a hlavne ochutnanie jedál, ktoré mal svojím pobytom inšpirovať. Gordon o niečo viac tlačí na pilu (požiadavky amerických producentov sú jasné, chce to väčšie drama), ale inak znova staré dobré súboje šéfkuchárov o to, kto má väčšie gule. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Výstižný komentář: uživatel iamek. Přesně tak - ustavičně to samé dokola, mění se jen místa a ksichty, šablona zůstává stále tatáž. Světově uznávaný gastronomický koryfej přichází a vše ho děsí: odporné jídlo, nudný a staromódní interiér, příšerná hygiena, mizerná obsluha, infantilní či naopak senilní, každopádně nesoudní a neschopní majitelé. Pak zaúřaduje, provede nějakou tu psychoterapii, letmo se zmíní o jakémsi úžasném receptu a rázem je vše jinak.Štěstím slzící majitelé zčistajasna vykazují 20% nárůst zisků, všichni pláčí, radují se a objímají a Gordon udílí dobré rady do života a podnikání. No... jednou je to zábavné, podruhé už poněkud trapné, pak už jen otravné a zjevně určené jedincům mdlého rozumu. Britskou verzi jsem neviděl, americká stojí za hovno. ()

Reklama

ghatos 

všechny recenze uživatele

1. série: Segrestor to popsal přesně. Američani mají rádi hodně patosu. Za vzestupem restaurací stojí kromě Gordona i velmi slušné finanční prostředky od produkce. 77%. 4. série: Docela divočina, zvláště poslední díl série stojí za to (Oceana). 83%. 5. série: Stále výborná show s neklesající blbostí majitelů. 82%. 6. série: 1.díl: 72%, 2.díl: 72%, 3.díl: 75%, 4.díl: 68%, 5.díl: 67%, 6.díl: 68%, 7.díl: 67%, 8.díl: 75%, 9.díl: 71%, 10.díl: 72%, 11.díl: 74%, 12.díl: 75%, 14.díl: "Chappy's" 70%. 7. série: Celkové zhodnocení: Americká osvědčená pásová výroba restauračních patálií, v níž se vždy jede podle stejného vzorce. Mě tedy více vyhovuje náročnější evropský televizní standard, ale chápu USA a jejich mentalitu. Jde tam o rychlé emoce, samotný proces přestavby je příliš nezajímá, což je právě to nejlepší. Za povšimnutí stojí potenciál těchto show. V USA, ČR i jiných zemích je takřka nevyčerpatelný. V dnešní rychlé době, kdy televize tápou je to vzácná trvalka. 1.díl: 75%, 2.díl: 70%, 3.díl: 73%, 4.díl: 72%, 5.díl: 71%, 6.díl: 75%, 7.díl: 72%, 8.díl: 71%, 9.díl: 68%. Celkové hodnocení 7. série na procenta: 72%. ()

Mngwa 

všechny recenze uživatele

Takže, co se mi nelíbí na US verzi: Všechny díly jsou jako přes kopírák, všudypřítomná otravná a vlezlá rádoby dramatická hudba, nekonečné přehrávání zpomalených záběrů uměle vyhrocených scén, nesmyslné zázračné konce ... opravdu jsou amíci tak blbí, že tento formát potřebují? UK verze je miliónkrát lepší. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay určitě ví, jak vést prosperující restauraci, ale to ví také Pohlreich. Česká obdoba mě zaujala mnohem víc, Pohlreich vždy dokope ta líná prasátka, aby se svou hnusnou jídelnou začali něco dělat, zatímco milý Ramsay je vyžene na noc hezky vyspinkat a ráno se přijdou všichni nadšeně objímat do zbrusu nově vymalované a zařízené restauračky s novým menu (které ti neschopníci najednou budou určitě umět bez problémů uvařit, že, když se na jeho tvorbě ani nehtíčkem nepodíleli). To je hnus, velebnosti. A upozorňuji, že do hodnocení nezahrnuji můj neskutečný odpor k afektovaným Amíkům, kteří se navíc k pozvané (!!!) pomoci chovají ještě hůř než samolibí Čecháčci, hodnotím koncept pořadu, ne majitele restaurací. Kdybych hodnotila i je, dám nejspíš odpad. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama