Reklama

Reklama

Hladová hra

Trailer

Obsahy(1)

Pět cizích lidí se ocitá v temné jeskyni. Jsou zde uvězněni a k dispozici mají pouze zásobu vody, skalpel a hodiny, které cosi odpočítávají... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Včera som si pozrel film s názvom "Hladová noc". Bol to dosť dobrý vamp horror. Dal som mu tri hviezdičky. Dnes som siahol po titule, ktorý debilní tuzemskí distribútori nazvali "Hladová noc". Pôsobilo to na mňa ako podivný hybrid filmov "Saw" a "Kocka". Komorný, sadistický, psycho horrorový kanibalský thriller. Nijak zvlášť ma to nezaujalo, takže dávam dve hviezdy. No a zdá sa, že týmito dvoma snímkami som svoj hlad po hladových horroroch na dosť dlhú dobu uhasil. ** ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se snažila překonat averzi vůči těžce béčkovým hercům s tím, že to scénárista třeba časem trochu vyzvedne. Od půlky už jsem se jen skoro doslova užírala naprostou nudou, která mě, ač jsem k filmu usedala svěží, více méně úspěšně uspávala. Nikdo tu nic teda nevyzvedl, jen mě málem vyzvedávala rychlá. 20% ()

Reklama

Standic1 

všechny recenze uživatele

Hladová hra se jeví jako docela zajímavý nápad, ačkoliv podobnost s některými známějšími filmy asi nepřehlédnete. Herecky něco málo podprůměrem. Jediná z postav, která nepodlehne hladu a nepustí se do žraní jednoho z kolegů mi přišla po 30 dnech bez jídla až moc čilá. Hádám, že by neměla sílu se ani postavit, natož někoho zabít a pak ještě vylézt ze studny po lanovém žeříku. Celá stopáž je až moc utahaná a od poloviny jsem se začal dost nudit a jen tak tak jsem vydržel dokoukat film do konce. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Pěkný nápad, ze kterého by Jingsaw měl radost, ikdyž ten byl vynalézavější. A v tom je hlavní problém. Skoro nic se tu neděje až do chvíle, kdy už to někteří psychicky nevydrží a zaútočí. Člověk pořád čeká, že přijde nějaké překvápko nebo zvrat, ale ono ne. Naopak přijde slabý, zkratkovitý závěr a tak u mě jen za dvě hvězdy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že trvalo celkem dlouho, než se začalo pořádně něco dít, ale když za to všichni zúčastnění vzali, stálo to za to. A vůbec nevadilo, že ten koncept několika lidí zavřených někde někým je ohraný až běda, protože Hunger je solidně natočenou záležitostí, která jde sice leckdy na hranu absurdity, ale ta základní otázka je o to intenzivnější a stejně tak se mi líbila záporákova motivace, která se zdála být docela rozumná. Tempu by sice slušela alepoň o 15-20 minut kratší stopáž, ale co už. Pro mě příjemné překvapení. 75% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V prvom zábere na Lukea (Joe Egender) je vidno, že má krv po celej tvári aj oblečení. Po tom, čo skupina nájde vodu, ponorí tvár do vody bez toho, aby ju umýval, a napije sa vody. Keď zdvihne hlavu, všetku krv má preč. (misterz)

Reklama

Reklama