Reklama

Reklama

Dokaž to!

všechny plakáty
Trailer

Mladá Lauryn (Mary Elizabeth Winstead) pomáhá po předčasné smrti svých rodičů bratrovi Joelovi (John Reardon) s provozem autoservisu, který jejich rodina provozovala. Současně ale trénuje na zkoušky do taneční školy v Chicagu. Když je ale na zkoušce odmítnuta, nedokáže se vrátit zpátky domů. Dana (Tessa Thompson), se kterou se seznámí, jí nabídne možnost ubytování a sežene jí práci účetní v místním tanečním klubu.
Jednoho dne po zavření klubu, nedokáže Lauryn odolat pokušení a zkusí si zatančit na prázdném podiu. Místní DJ Russ (Riley Smith) ji při tanci uvidí a zjistí, že je dost dobrá. Zanedlouho se mu podaří prosadit, aby Lauryn dostala šanci naostro, ta po krátkém zaváhání souhlasí. Cesta za sny ale obvykle nebývá tak jednoduchá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (104)

Dallas 

všechny recenze uživatele

No priznám sa, že som to pozeral hlavne kvôli Mary Elizabeth. Fakt je to tak a nehambím sa za to, lebo ona je sladšia ako cukor značky Willy Wonka. Ale tu ukázala, že je aj SO HOT ako (chcem napísať ako, ale zatial ma fakt nenapadá žiadne dobré prirovnanie). Stále si myslím, že ju ako herečku veľa čaká (aspoň dúfam :)). Filmík ma ako taký moc neoslovil. Ale ja tiež určite nie som cielová skupina (baby od 8 - 16 rokov). Klasická dejová línia v tomto žánry (pridávam sa k definícií tanečná dráma). Chvalabohu to má dobrú stopáž (77 minút), takže ma tie mimotanečné scény nestihli nudiť (až tak moc). Aj ta muzika sa dala prežiť a to fakt nieje môj štýl (rock). Celkovo pohoda, ale čo sa mňa týka hlavne kvôli Mary Elizabeth, no a ešte k tomu som tuším zlepšil svoj rekord v počte zátvoriek (:D). 50% PS: Čítal niekto tie titulky počas vystúpení? Ja teda nie :-) ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Kterak vesnická pipka v Chicagu ke štěstí přišla... Musela jsem držet v pohotovosti všechen svůj nadhled, který mně pomáhal překonat ohleděná popelkovská klišé, abych stejně skončila u prdelnakopávajících hlášek, ale dovedu si představit, že určitá věková skupina děvčat z toho všeho, rozuměj - velkoměsto, tanec, kluby, hadry, svoboda a romantika - musí chrochtat blahem, na mě ale nefungoval ani odfláknutý casting, to unylé děvče bez jiskry v oku a sexappealem v mínusu se krom nesporné taneční dovednosti ocitlo ve své roli omylem (a bohužel ne sama) a z Popelčiných tří oříšků otevřela maximálně jeden - šperhákem... takže si lze cenit pouze několika tanečních výstupů, jenže k tomu mně nebylo potřeba prokousávat se hromadou cukrové vaty, u které mě nepřekvapí, že bude jen sladká a lepivá... ()

Reklama

kritička 

všechny recenze uživatele

Dle mýho soudu je to film s nízkým rozpočtem, kterej má šanci bejt alespoň pro někoho ukázkou slušného tance. Hodně záleží na tom, jestli vás berou filmy o tancování. Hlavní herečka má šmrnc, válí a navíc má i drive. Umí prodat i to blbý kroucení zadkem, což každej nezvládá. Skvělá podívaná a super herečka v hlavní roli ... :) ()

MikyS90 

všechny recenze uživatele

Make It Happen je film dvou tváří, té nepříliš povedené, která je charakterizována neoriginálním dějem, který je všem jasný už od první zápletky, ale přeci jen tento snímek má své kouzlo. To především díky tanečním vystoupením, krásné herečce a celkem kvalitní hudbě. Taneční čísla jsou velmi dobře poskládaná a jejich stopáž je akorátní, nepříliš dlouhá, příjemná na koukání. Dokaž to! je film na motivy Let's dance, Flashdance, či Honey, takže ničím novým nepřekvapí, přesto pro mě 3 a půl hvězdičky za sexy Mary Elizabeth v hlavní roli. ()

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

mno, zlatej flashdance. jako filmové pozadí při uklidu, vaření či žehlení je to ideální. jinak je to teda dost tragédie. i když nevím, nejsem zrovna diskotyp, třeba to někým hne :) nicméně kýč jak prase plný krásných inteligentních lidí na svém místě, kde i zlo je převlečené dobro a majitelka tanečního klubu mluví jak dalajlama :)))) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si zahrála jednu z hlavních tanečnic Ashley Roberts, dřívější členka skupiny Pussycat dolls, která byla známa právě svou choreografií. (Aknah)

Reklama

Reklama