Reklama

Reklama

Dokaž to!

všechny plakáty
Trailer

Mladá Lauryn (Mary Elizabeth Winstead) pomáhá po předčasné smrti svých rodičů bratrovi Joelovi (John Reardon) s provozem autoservisu, který jejich rodina provozovala. Současně ale trénuje na zkoušky do taneční školy v Chicagu. Když je ale na zkoušce odmítnuta, nedokáže se vrátit zpátky domů. Dana (Tessa Thompson), se kterou se seznámí, jí nabídne možnost ubytování a sežene jí práci účetní v místním tanečním klubu.
Jednoho dne po zavření klubu, nedokáže Lauryn odolat pokušení a zkusí si zatančit na prázdném podiu. Místní DJ Russ (Riley Smith) ji při tanci uvidí a zjistí, že je dost dobrá. Zanedlouho se mu podaří prosadit, aby Lauryn dostala šanci naostro, ta po krátkém zaváhání souhlasí. Cesta za sny ale obvykle nebývá tak jednoduchá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (104)

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 9/10 Choreografie 9/10/// +moderní taneční hudba, Mary Elizabeth Winstead skutečně vynikne, výborná choreografie, hezký příběh -mohlo být klidně delší, mělo tu být ještě víc tanečních čísel a příběh je z těch jednodušších/// U Dokaž to! jsem se příjemně bavil. První co mi asi prolítne hlavou je vzpomínka na film Divoké kočky, který byl taky cestou jedné mladé dívky za svým snem. Tentokrát tu sice hlavní postava nemá svého otce, má tu však svého bratra, do toho lásku, starosti s tím kde složit hlavu a snahu o to se dostat na školu. Holka má štěstí a podaří se jí zakotvit v jednom tanečním klubu a já si opět vybavuji Divoké kočky. To ale rozhodně není mínus. Stejně tak jako se dokážu na zmíněný film dívat stále dokola, tak stejně tak se dokážu na podobný příbeh dívat znova a znova. Tento typ filmů je prostě kouzelný, s příjemnou hudbou, sympatickou hlavní hrdinkou (tentokrát s dcerou Johna McClanea) a přitom je tak jednoduchý a naivní, že dokáže vždy pohladit, zabavit a po stránce hudební kvalitně uspokojit. Chtěl jsem na to jít do kina. To sice nevyšlo, ale tenhle film ano, ten se povedl./// Celkem 80%/// ()

kritička 

všechny recenze uživatele

Dle mýho soudu je to film s nízkým rozpočtem, kterej má šanci bejt alespoň pro někoho ukázkou slušného tance. Hodně záleží na tom, jestli vás berou filmy o tancování. Hlavní herečka má šmrnc, válí a navíc má i drive. Umí prodat i to blbý kroucení zadkem, což každej nezvládá. Skvělá podívaná a super herečka v hlavní roli ... :) ()

Reklama

Dallas 

všechny recenze uživatele

No priznám sa, že som to pozeral hlavne kvôli Mary Elizabeth. Fakt je to tak a nehambím sa za to, lebo ona je sladšia ako cukor značky Willy Wonka. Ale tu ukázala, že je aj SO HOT ako (chcem napísať ako, ale zatial ma fakt nenapadá žiadne dobré prirovnanie). Stále si myslím, že ju ako herečku veľa čaká (aspoň dúfam :)). Filmík ma ako taký moc neoslovil. Ale ja tiež určite nie som cielová skupina (baby od 8 - 16 rokov). Klasická dejová línia v tomto žánry (pridávam sa k definícií tanečná dráma). Chvalabohu to má dobrú stopáž (77 minút), takže ma tie mimotanečné scény nestihli nudiť (až tak moc). Aj ta muzika sa dala prežiť a to fakt nieje môj štýl (rock). Celkovo pohoda, ale čo sa mňa týka hlavne kvôli Mary Elizabeth, no a ešte k tomu som tuším zlepšil svoj rekord v počte zátvoriek (:D). 50% PS: Čítal niekto tie titulky počas vystúpení? Ja teda nie :-) ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Strasne moc mi tento film pripominal Divoke kocky. Scenar je takmer na vlas rovnaky a jediny rozdiel je v tom, ze v tomto filme sa jedna o tanec a nie o spev. Aj napriek tomuto jasnemu kopirovaniu, vlastne nie len toho spominaneho filmu, lebo tento pribeh je obohraty uz na vsetky strany sa mi tento film celkom pacil. Hlavna hrdinka mi bola sypmaticka a velmi som jej prial aby to dotiahla co najdalej. Celkovo ma tieto pribehy moc nebavia, ale velmi prijemne sa mi na tento film pozeralo a celkom rychlo ubehol. Ak mate radi tanec, romantiku a trosku dramy v jednom, tak si tento jednoduchy flm urcite uzijete. ()

gejzuško 

všechny recenze uživatele

Lauren je mladá, krásna, žije v zapadákove, má ťažký život a dokáže sa úchvatne vlniť a jej talent lemuje jeden veľký sen o tom ako sa dostať do veľkého mesta do veľkej školy pre veľké zvieratá. Vezmite veľmi neoriginálne dejové kostry všetkých tanečných ,,zázrakov,, posledných rokov, hoďte do jedného kotla, zamiešajte, načasujte správne dávky nie príliš správne ladeného klišé a máte Make it Happen aj s niekoľkými vydarenými choreografiami a songami, ktoré vás dostanú do varu. Problémom však je, že ani sympatická Mary Elizabeth Winstead (Death Proof, Final Destination 3) nedokáže utiahnuť tak nudnú, prvoplánovú a hlavne bezducho okopírovanú historku o dievčati čo si ide za snom. Na rozdiel od všektých cukrkandlov poslednej doby sa jednoducho tento film ani trochu nehrá na niečo viac a niekoľko krát som mal vážne len pocit akoby bol výsledkom nejakého nadbytku peňazí. Hlavný problém je, že sám film nevie či je viac FLASHDANCE alebo STEP UP, a keď vám dojde ako výrazne je celá hlavná linka (nehovoriac o finálnom vystúpení pred porotou) obšlahnutá z inak kvalitného SAVE THE LAST DANCE, uvedomíte si čo za umelú, neúprimnú a prešedivelú reklamu na NIč, bez štipky akejkoľvek invencie, ste práve videli. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si zahrála jednu z hlavních tanečnic Ashley Roberts, dřívější členka skupiny Pussycat dolls, která byla známa právě svou choreografií. (Aknah)

Reklama

Reklama