Reklama

Reklama

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků

  • Česko Tyranosaurus Rex (více)

V roce 1521 dobyl Cortés Mexiko a podrobil si starobylou říši Aztéků. Ještě dříve ale uspořádal do těchto míst se sedmi muži výpravu, která měla za úkol najít zlato a drahé kameny. V údolí, kam skupinka směřuje, řádí pár obrovských tyranosaurů. Krvelačný domorodý šaman Xocozin každý měsíc obětuje živého člověka, aby si „hromového ještěra“ udobřil. Dělá to ale spíš proto, že se chce zmocnit vlády nad kmenem. Proto rovněž usiluje o dceru náčelníka Matlatla Ayacoatl. Když jednou dívka, která se sňatku vzpouzí, uprchne do lesa se služebnou, ještěr je dostihne, služebnou zabije a Ayacoatl zachrání Rios, člen Cortésovy výpravy. Později jsou muži zajati a náčelník, který myslel, že jeho dcera zemřela, ji spatří živou, což dobrodruhy spasí před jistou smrtí. Cortes nabídne, že jeho muži zbaví domorodce hrozby tyranosaura. Xocozin je ale chce příšeře všechny obětovat… V Cortésově skupině nevládne shoda. Někteří muži chtějí v noci uprchnout. Rios se ale neohroženě pouští do boje s příšerou… (TV Prima)

(více)

Recenze (204)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nalhávat, je to jeden ze zdánlivě nekonečný řady sociálních sci-fi, plný neskutečně trapnýho CGI příšery a jejího řádění. Na čem se dá zdánlivě šetřit, se nahradí dřevěnýma rekvizitama (třeba ta noha koně, to bylo tak okatý..). Expedice o sedmi lidech byla asi po neštovicích, ale zvládli to k chrámu Aztéků (kterej vypadal jak terasa sousedovic baráku) a začalo navazování kontaktu s divochy, kteří naštěstí ovládali španělštinu, a mohly se tak dít další zhovaděliny. Myslel jsem si, že Havaj je místo luxusu, relaxace a krásy, ale jestliže se tam dějí takovýhle nepřístojnosti, tak už tam asi ani nechci. Snad dali tvůrci místním, kteří "hráli" v tomhle filmu, aspoň honorář na žrádlo. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Najhorší film aký som kedy videl (a to naozaj nezveličujem) Neverím že by tento film bol od Asylum oni síce robia béčkové a céčkové filmy ale toto bol film zetkový. Nenormálne zlý scenár film bol prakticky o ničom extrémne zlý herci (až na Williama Snowa) hrozné dialógy ktoré nedávali zmysel kulisy s papiera no bolo tam toľko zlého že by som to "ja" natočil lepšie to prisahám. Toľko sebaotporujúcich faktov som ešte nevidel. ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Bože táto kravina trhá oči. Osobne som tento film pozeral dva dni, ale nemal som silu ho dopozerať. Kde začať, a čo uraziť skôr. Stupídne efekty? Komicky vyzerajúci T-Rex? "Oskarové" výkony hercov? Hrozný scenár? Ja fakt neviem kde začať. Keďže producenti asi aj vedeli čo za brak točia, mohli aspoň angažovať nejaké okulahodiace exotické krásky, ale oni nie vo filme je len jedna a aj tá nič moc, nanajvýš potetovaná až strach. Efekty sú na detskej až embrionálnej úrovni nezničiteľný Tyranosaurus kráčajúci 2cm nad zemou s pohľadom, ako keď sa vraciam domou s dvoma promile v krvy. Najväčšia bomba bola keď ho nedokázala skoliť delová guľa, ako si olízol srdiečko predtým ako sa doň pustil... V pamäti mám pohľad na chlapca, ktorý si drží vlastné črevá so slovami: ...Neušiel som... Autenticita nula bodov. Film zakopať, zem vypáliť a vyasfaltovať. Toto sa nemalo dostať na svet. Odporúčam sledovať ľudom s nízkym krvným tlakom. ()

Daewiik odpad!

všechny recenze uživatele

"Rychle otče, oddejte nás, ať se můžeme v úkrytu stromu rychle pomilovat, než nás sežere hromoještěr!" Má to vše, co by každý dobrý film měl mít: zrada, láska, žárlivost, touha, pokus o humor, krásné ženy, Aztékové, Španělé, rozzuření bohové, kněz alkoholik, křupání kostí, střeva a HROMOJEŠTĚR.... tak kde se stala chyba?! ()

Dont odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu si myslím, že když nemám peníze, neměl bych točit film, kde bude vystupovat tyranosaurus... Protože pak to přinejmenším blbě vypadá, v tomto případě to dokonce blbé i je, nejen vypadá. I když výkony herců a ty perly, které vypouštěli z úst, byly semtam úsměvné, bohužel myslím, že to nebylo záměrem režiséra. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo na hawaiiském ostrově Oahu, stejně jako u seriálu Ztraceni (od r. 2004). (tomeek)
  • Na filmovém plakátu je zobrazena Mayská pyramida El Castillo z Chichen Itzá v Mexiku. (rakovnik)
  • Ve filmu byla použita německá vlajka, kterou měl na sobě jako tetování aztécký náčelník. (chaometic)

Reklama

Reklama