Reklama

Reklama

Samantha se vydává se svou nejlepší kamarádkou Corey z Virginie do Kalifornie, kde se chtějí stát profesionálními tanečnicemi. Jejich sen ale skončí v malém městečku v Utahu, kde se začíná rozbíhat sled podivných událostí... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Řemeslně sice dobře provedené, ale zoufale nudné a nezajímavé volné (rádoby)pokračování Donnieho Darka, kterému se sice S.Darko křečovitě snaží vnějškově připodobnit seč může, ale jehož obsah a herecké obsazení je na úrovni telenovely pro mírně retardované teenagery. Dvě hlavní "herečky" v rolích povrchních, duchoprázdných a vrcholně otravných a vypatlaných husiček, jsou od první minuty na odstřel. Nejvtipnější (nejtragičtější) je, když se snaží tvářit a mluvit vážně a dospěle. Nejzajímavější z celého tohohle blábolu byla pro mě duhovkově heterochromicky krásná Elizabeth Berkley s tváří kurtizány a s duší pohlcenou osobním vztahem s "vysokým a svalnatým" Džýzysem; škoda, že její přitažlivě šílená postava nedostala víc prostoru... ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nema s Donnie Darko spolecneho lautr nic. Pribeh je velice chaoticky a do zaverecnych titulku vubec nechapu o co tam jako vubec slo. Mam takove tuseni ze to asi ani nepochopim. Naproti tomu Donnie mel v podstate skvele vybudovany pribeh, ale tady se to smrsklo do slataniny nekolika zaberu co v celku nedavaji moc smysl. Na sponstu nacnutych veci ani nedostaneme odpoved. Osobne jsem zklaman cekal jsem vice. ()

Reklama

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem se odhodlal, že se do toho přece jen pustím a kupodivu jsem se nenudil, ani jsem nebyl naštvanej, ale na druhou stranu mě to ani nijak nenadchlo. Donnieho, už si tolik nepamatuju, ale tohle byla prostě recyklace. Bylo to divny s tajemnou atmosférou, docela to uspokojilo mou touhu po mystery filmu, ale to co se tam dělo byl akorat hůř natočenej Donnie. Celkově film, kterej nebyl potřeba, ale když už vznikl, tak nedopadl úplně nejhůř. ()

MIGHTTREE 

všechny recenze uživatele

Trochu více nabalování, trochu více osudů, trochu více přání. Jádro je pořád stejné, ale je znát že je již mírně opotřebeno. Druhý díl bez větší návaznosti je nudnější a nenadchne. Stejné postupy s málo inovacemi, které jsou průhledné, jak moje okna po jarním úklidu. Více road hledání sebe sama než v prvním dílu. ()

Mitin odpad!

všechny recenze uživatele

Jakožto milovník Donnieho Darka, za kterýho bych dal ruku do ohně a který je pro mě legendární film, timhle filmem naprosto opovrhuju. Stokrát opakovaná chyba, natočení nechtěného "volného" pokračování filmu. V tomhle případě navazuje na Donnieho tím, že je to jeho sestra a naráží na podobný problém. Jenže!!.. tohle je naprostý fail, který nikdy vzniknout neměl a jestli ano, tak k nasrání fanoušků Donnieho! Režisér Chris Fisher si asi v tomhle libuje - viz. Street Kings 2... Takže díky moc za nasrání kreténe! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Rozpočet filmu sa vyšplhal na 10,000,000 dolarů. (sellsakul)
  • Daveigh Chase, která se po 8 letech vrátila k roli Samanthy Darko, je také jediná, která si zahrála v předchozím filmu Donnie Darko (2001). (Stanley619)

Reklama

Reklama