Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Uživatelka larelay má naprostou pravdu. V prvních patnácti minutách na nějaký ten slabší moment narazíte, jinak ale musím rozdpovědně prohlásit, že příjemnější romantickou komedii made in USA jsem v kině už dlouho neviděla a to navzdory naprosto příšernému názvu, který jsem se styděla uvaděčkám na lístku vůbec ukázat. Oproti mému očekávání tvůrci nevsadili na sexistické vtipy za každé situace a věnovali vzájemnému, neromantickému poznávání hlavní dvojice 3/4 filmu, právě tato pomalejší složka mi ale velmi sedla a skoro-závěr u lékaře na uvěřitelnosti celému příběhu jen přidal. A to říkám jakožto člověk, který něco podobného jako Justin Bartha nyní zkouší na vlastní kůži. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Sexy 40 mě docela zklamala. Především humorná stránka mě vůbec nezaujala. Jestli někdo považuje všechny ty dialogy o tělesných tekutinách za vtipné, já tedy ne. Sice jich bylo docela málo, ale i tak mě komediálnost tohoto snímku příliš nerozesmála. Také vychytralé "U.S. Kids" mě nijak neohromily. Káťa je sexy ženská, to snad pozná každý člověk, který dobře vidí a Justin Bartha je zase sympaťák. Spolu jim to pasovalo a fungovalo by to ještě lépe, kdyby tvůrci zvolili trošku odlehčenější, ne tolik americký styl. ()

Reklama

buldock 

všechny recenze uživatele

Musím říct , že bez naprosto okouzlující a neuvěřitelně přitažlivé Catherine Zety-Jones by u mě tenhle film moc šancí zřejmě neměl. Rozjezd má snímek pomalejší , poté přichází jeho nejsilnější emocionálně komediální část , ale ten konec mi přišel jako pěst na oko! Díky tomu finiši jsem nucen jít o hvězdičku dolů , ikdyž jsem se celkově pobavil velmi slušně , škoda. Však uvidíte sami.Film: 65% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Ve čtyřiceti život nekončí aneb jak je důležité míti mužskou chůvu. I takhle by mohl znít podtitul této příjemné romantické komedie, která se zabývá jednoduchou věcí, a to sice co dělat, když žena zjistí, že jí muž podvádí. Hlavní hrdinka zvolila to nejméně pohodlné řešení, odstěhovala se z maloměsta do velkoměsta i se svými dvěma dětmi a po dlouhé době nastupuje do práce, přičemž má shodou okolností štěstí na sympatického mladíka, který začne fungovat jako chůva jejích dětí. Samo o sobě to zní docela obyčejně a tuctově, ale tahle komedie má v sobě jakési zvláštní pohodové kouzlo, děj si plyne tak nějak klidně a nekonfliktně, děti jsou rády, že si maminka našla partnera a nesnaží se jí to překazit, oba hlavní hrdinové jsou ve svém vztahu spokojeni, není zde žádný nátlak ze strany příbuzných a známých na jejich rozchod, zkrátka úžasně bezkonfliktní děj. A o to více mě překvapilo, že se vztah i přesto rozpadnul, ale to je zkrátka život a otevřený konec dal naději mnohým beznadějným romantikům, mezi které se řadím i já. Navíc tento film mě i mnohokrát rozesmál, hlavně mě bavilo, když kamera zabrala hlavního hrdinu, jak si čte Harryho Pottera. Já jsem si to zkrátka užil od začátku do konce a nemohu hodnotit jinak než nadprůměrně. Je to za čtyři hvězdy. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Překvapení. Čekal jsem průměr, dostal jsem nadprůměr. Nejvíc mě ale překvapila Catherine, od které jsem vůbec nečekal takovou živost, odvaz, a hlavně díky ní jsem se dobře bavil a ze začátku celkem udiveně koukal. I když jde o romantickou komedii s happy-endem, líbí se mi, že je vývoj reálnější než u jiných romantik, a konec není žádný nechutný slaďák; prostě tak akorát, že nezkazí dobrý dojem. Tenhle film určitě zajistí dobrou náladu. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Skutečný věkový rozdíl mezi Catherine Zeta-Jones a Justinem Barthou je 9 let. (Stanley619)

Reklama

Reklama