Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

predators 

všechny recenze uživatele

Catherine je ve 40-ti vážně sexy a nebráním se ani oné myšlence rozdílného věku partnerů, kdy měl celý příběh zvláštní náboj a docela jsem se i bavil...jenže, pak přijde cesta kolem světa a ...a dál už nebudu spoilerovat...ten závěr už je hodně vnucující a ani né přeslazený, jako vůči předchozímu ději zbytečný... 65% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Sexy 40 mě docela zklamala. Především humorná stránka mě vůbec nezaujala. Jestli někdo považuje všechny ty dialogy o tělesných tekutinách za vtipné, já tedy ne. Sice jich bylo docela málo, ale i tak mě komediálnost tohoto snímku příliš nerozesmála. Také vychytralé "U.S. Kids" mě nijak neohromily. Káťa je sexy ženská, to snad pozná každý člověk, který dobře vidí a Justin Bartha je zase sympaťák. Spolu jim to pasovalo a fungovalo by to ještě lépe, kdyby tvůrci zvolili trošku odlehčenější, ne tolik americký styl. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť vtipná, ani nijak zvlášť uchvacující komedie na zajímavé téma. Hlavním plusem filmu je krásná Catherine Zeta-Jones, která svůj part zahrála velmi dobře, a co je důležité, ona je opravdu sexy čtyřicítka. Celkem solidně jí sekunduje Justin Bartha a z jejich vztahu srší taková větší roztomilost. Děj není moc rozvětvený, a když je, tak jako podle šablony. Proto tuhle milou komedii vidím na pěkný nadprůměr. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Stokrát premletý, prežutý a preobracaný scenár na tú istú tému stálle dookola. Niekedy je z toho totálny výplach, niekedy sa tvorcom podarí z toho spraviť aspoň ako-tak pozerateľnú záležitosť, čo sa v tomto prípade potvrdilo a podarilo najmä vďaka hercom. Ale inak okej, neurazí, neprekvapí, zasmejete sa a príjemný film na dlhý večer je za vami. 60%. ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Musím říct , že bez naprosto okouzlující a neuvěřitelně přitažlivé Catherine Zety-Jones by u mě tenhle film moc šancí zřejmě neměl. Rozjezd má snímek pomalejší , poté přichází jeho nejsilnější emocionálně komediální část , ale ten konec mi přišel jako pěst na oko! Díky tomu finiši jsem nucen jít o hvězdičku dolů , ikdyž jsem se celkově pobavil velmi slušně , škoda. Však uvidíte sami.Film: 65% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • V době, kdy nebylo ještě rozhodnuto ani o obsazení rolí, měli tvůrci snímku díky hrozící stávce na přípravné práce a předprodukci pouhých sedm a půl týdne. (znamka22)

Reklama

Reklama