Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychologický snímek, jehož námětem je chlapecká prostituce. Patnáctiletý Marek opouští svého autoritativního otce a vlakem se vydává do Prahy. Krátce po příjezdu se ho ujímá zkušený pasák, díky němuž naivní mladík proniká do nového prostředí a záhy se stává prostitutem. I když prožívá chvilkové opojení z peněz a blahobytu, nakonec se ponížený a zoufalý uchyluje k drogám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (255)

vanadium 

všechny recenze uživatele

Paní prodavačka, která mi DVD prodávala, mi snad čtyřikrát řekla, že je to hodně drsné. Známá, která u mě DVD následně viděla, mi řekla, že je to prý drsné. Tak jsem se na to podíval - ano, je to drsné. A taky dosti depresivní. Film myslím si dobře zobrazuje téma, kterým se zabývá, bohužel provedení je dost špatné - pofidérní herecké výkony, slabý scénář, režie taky nic moc. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Devadesátková Praha jako předpeklí pervitinu, zdrogovaých prostitutů a vyjetých turistů ze západu s divnými choutkami. Místy ta temnota a dekadence postav jde až do absurdna, což tomu filmu bohužel ubírá -- chci věřit, že se dívám na reálné záznamy tehdejší situace prostitutů, ale přes všechny ty obskurní figurky nějak nemůžu. ()

Reklama

farmnf 

všechny recenze uživatele

Grodecki film plánoval jako šokující. Šokující poměrně je ale hlavně tím, že Grodecki ho neuměl natočit. Je to prostě příběh nezodpovědného blba, dělajícího buzikům prostituta, obklopeného partou dalších nezodpovědných kriminálních blbů. Možná, snad, kdyby to mělo slušnou režii a herce co nevylezli z ochotnických představení Dolních Dubňan, bylo by to i dívatelné. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

"Jak všechno? Necháš se prcat do prdele nebo co? Ne? Tak to neni všechno kurva!" | "Nemoh bys mi říct něco kolem šlapání, prosimtě?" | "Jaký kecy? Vždyť jsou to pražský košťata, tam kouří vocasy, tady si hrajou na heteráky, šlapky buzerantský, já je znam. Póď, dokopem je." | "Vemte si tyhle časáky, komu nebude stát nedostane ani korunu. Potřebuje někdo z vás perník? Jó? Tak tady ho máte. Postavte si čuráky a jdeme rovnou na tu mrdačku, ještě dneska to musíme poslat do Německa." Strašně to tlačí na pilu, otřesný dialogy, příšernej Miroslav Čáslavka, ale kurevská zábava =). #nebojíšSeAIDS? (75%) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mám docela rád nejrůznější úchylárny a bizarre, ale tohle byl vážně docela solidní humus. Hlavně tedy svým tématem a zpracováním (homosexuální tématika, dětská prostituce, drogy) – to všechno jde naprosto mimo mou osobu a hnusí se mi to. Musím ale uznat, že tenhle kousek polského režiséra byl tedy vážně „síla“. Vulgárních hlášek tu byla celá řada, některé i docela humorné, špinavost tomu taky nechyběla – herecké výkony v rámci možností taky dobré, místy sice až moc zdlouhavé, ale i tak si to průměrné ohodnocení za svou „jinost“ zaslouží. Vidět už to ale taky znovu nechci! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • David Švec byl do filmu vybrán z důvodu jeho zkušeností s drogami. (prometheusll)
  • Na začátku filmu přijíždí Miroslav Čáslavka do Prahy vlakem od Plzně - jede přes Vyšehradský železniční most směrem ze Smíchova k Vyšehradu. Zhruba po půl hodině však odpovídá Davidu Švecovi, že je z Přerova. (ČSFD)
  • Natáčelo se i v bývalém Eurobaru v Ústí nad Labem, který byl svého času místem pro setkání gayů a lesbiček. Natáčelo se i na zámku Hrádek u Nechanic. (AmonK)

Související novinky

Reklama

Reklama