Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (520)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prezieravo vyberaná hudba 80-tych rokov, skvelý výkon Roba Corrdryho (John Cussack len smutne prehráva) hrajúceho v množstve takmer neznámych komédií, z ktorých si ho zaručene nikto nikdy nevybaví, a bravúrne rozohraný zhruba 10 minútový úvod s kopou vydarených slovných hračiek a gagov. Na ostatnom sa niekto pousmeje, iný zasa trápne zamračí, a vaša polovička možno veselo skonštatuje, aký to bol úlet, len škoda , že ho vôbec nepochopila. Isté je, že po týždni či dvoch, si možno nikto nespomenie, že v kine navštívil niečo podobné, a radšej skočí na niečo viac záživnejšieho alebo si jednoducho zopakuje výrazne vychytanejšiu pecku Vo štvorici po opici. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha dalších bláznivých komedií, které mám většinou rád, ale tato mi naprosto nesedla. Trapný nápad o cestování do minulosti, kde se nevyskytují téměř žádné hlášky ani vtipy a kde hrají velice špatně vybraný herci ve vedení s Johnem Cusackem, který se s hlavní rolí míjí velkým obloukem. Dvě hvězdičky za Roba Corddryho a pár velice vzácných vtipných momentů. 35% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie, u které jsem se perfektně pobavil a kterou jsem si náramně užil. Nebýt účasti mého velice oblíbeného herce Johna Cusacka, nevím, jestli bych měl vůbec snahu si tento film obstarat a kouknout se na něj, ale protože zde tanhle můj oblíbený herec hraje, neváhal jsem ani na okamžik, film jsem si zakoupil a podíval se na něj a výsledek je takový, že jsem samozřejmě velmi nadšený. Mělo to zajímavý nápad, bylo to vtipné, bylo to originální, bylo to zajímavé, bylo to fajn. A ten look 80. let, to byla velice příjemná retro výprava zpátky do minulosti, kdy Michael Jackson byl ještě černoch, kdy lidi poslouchali hudbu ve walkmanech a kdy jsem ještě nebyl na světě. A proto vnímám námět tohoto filmu jako velice nápaditý, stálo za to se na tenhle film podívat, rozhodně svého času s tímto filmem stráveným nelituji. A ten konec, to už byla jen taková třešnička na dortu ("Je špatné využít znalosti budoucnosti k osobní prosperitě a zbohatnutí?"), kterou jsem si vychutnal. Jako vždycky skvělý Cusack je doplňován kvalitními hereckými výkony v podání ostatních herců, obzvláště Rob Corddry dokazuje, že má komediální talent, a jeho výkon je snad dokonce v tomto filmu nejlepší ze všech. Ve vedlejší roli potom samozřejmě potěšil Chevy Chase. Tahle komedie si ode mne vysloužila čtyři hvězdy a rozhodně jsem ji neviděl naposledy. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Louder Than A Bomb [Back Into Time] - Public Enemy ,2. Perfect Way (Edited Version) - Scritti Politti ,3. The Safety Dance - Men Without Hats ,4. What You Need (Single/LP Version) - Inxs ,5. Modern Love (Single Version; 2002 Digital Remaster) - David Bowie ,6. I Will Dare - The Replacements ,7. Push It (Album Version) - Salt N Pepa ,8. Bring On The Dancing Horses - Echo & The Bunnymen ,9. Save It For Later - The Beat / The English Beat (USA) ,10. True - Spandau Ballet ,11. Jessie's Girl - Craig Robinson ,12. Bizarre Love Triangle [Shep Pettibone 12" Remastered Remix] - New Order ,13. Once In A Lifetime (2006 Remastered Version ) - Talking Heads ,14. Home Sweet Home - Motley Crue ,15. Let's Get It Started - Craig Robinson, ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Na víc než na jedno koukání to není, ale dívat se na to dá. Základní zápletka je kombinace vykrádaček z Pařby ve Vegas a Návratu do budoucnosti. Všechno, co se ve filmu tváří sofistikovaně nebo psychologicky je spíš trapné, ale jakmile děj sklouzne buď do odkazů na 80s kulturu nebo k fekálnímu humoru ("a když prohraju sázku, tak ho tady kamarádovi vykouřím"), je to slušná řachanda. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)
  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)

Reklama

Reklama