Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (240)

MMR 

všechny recenze uživatele

Za dob Terezy Pergnerové to nemělo chybu. Skvělá hudba, skvělá moderátorka. Po Tereze pak ještě ušel Vítek Havliš, co si pamatuju. Poté to už šlo z kopce. Lunetic, Zoombie, Yemi, Gabriela apod. uvedli pořad do stereotypu nudy. Největší zlo ovšem přišlo příchodem Leoše Mareše. No a co bychom mohli čekat od novy než to, že jeho si tam nechá takovou dobu. No prostě hrůza, ten mi zničil můj nej pořad dětství. Ach jo:-( Ještě, že už to skončilo, bohužel v nejhorším... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skupiny, speváčky, speváci a ďaľší interpreti prezentovaní v tejto relácii mi nikdy neboli po chuti. Môj hudobný vkus je, bol a verím, že aj vždy bude úplne niekde inde. No musím oceniť ten svieži poblaznený šmrnc, ktorý do toho vniesla hlavne rozjetá Tereza Pergnerová. Po socialistických zdochlostiach ako boli "TKM" alebo "Triangel" prišla táto divoká karta Novy ako vlna tsunami. * ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Víkendová předzvěst toho, co mi bude druhý den ve třídě (složené ze stádních, hudebně totálně tupých a komerčním hnusem snadno ovlivnitelných diskofiláků) otravovat život. Na druhou stranu, občas se podařilo postoupit kapelám jako Aerosmith (překvapiví idolové baladchtivých dívek) nebo dokonce Sepultura, Megadeth či Clawfinger. Tak tam tedy tu hvězdičku dáme. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

V době alternativy pouze přes kabel nebo satelit určitě jasná volba, zejména s Terezou Pergnerovou v hlavní roli, s příchodem dostupnějších televizí a klipů na internetu, které vyvrcholilo první českou hudební TV a změnami moderátorů už to šlo s tímto pořadem k šípku. Přesto ale u mě bude vždy mít v srdci malé nostalgické místo, když jsem si chtěl nahrát nějaký klip na VHS. Malé nostalgické místo hned vedle velkých nostalgických míst, které dřív či později přijdou, v čele s YouTube. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Za dob moderování Leoše Mareše vzrostla sledovanost pořadu na dvojnásobek. (Limetka_M)
  • Eso je jedním z nejdéle vysílaných pořadů TV Nova. První jeho epizoda byla uvedena již druhý den vysílání televize. Za tu dobu se na pozici moderátora vystřídali postupně Michael Viktořík, Tereza Pergnerová, Yemi A.D., Vítek Havliš, Rebeka Partyšová, skupina Lunetic, skupina Zoombie a Leoš Mareš. (Ded@M@tes)
  • Eso bylo tak populární, že to nejlepší z hitparády vycházelo jako kazeta nebo CD ve formě kompilace nazvané „Čágo belo šílenci!“ Celkem vyšlo neuvěřitelných 30 pokračování. Ještě více dílů měla druhá „alternativnější“ řada nazvaná „Čágo belo tekno!“ (později pouze „Tekno!“) zaměřená na elektronickou muziku. Řada byla ukončena na čísle 70 a samotné vysílání Esa přežila o 5 let. [Zdroj: plzenoviny.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama