Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (240)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skupiny, speváčky, speváci a ďaľší interpreti prezentovaní v tejto relácii mi nikdy neboli po chuti. Môj hudobný vkus je, bol a verím, že aj vždy bude úplne niekde inde. No musím oceniť ten svieži poblaznený šmrnc, ktorý do toho vniesla hlavne rozjetá Tereza Pergnerová. Po socialistických zdochlostiach ako boli "TKM" alebo "Triangel" prišla táto divoká karta Novy ako vlna tsunami. * ()

MarleyCZ 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem ho sledoval, jako zpestření dne. Moderátor Leoš Mareš mi u tohoto pořadu docela sedl. Skvělé návštěvy, výborný program. Vzhledem k tomu, že jsem sledoval Eso jenom v období Mareše takostatní nemůžu posuzovat. Byl bych ochotný dát i čtyři hvězdičky, ale vzhledem k tomu, že nova uknčila eso dávám 3. 54% ()

Reklama

Peddro 

všechny recenze uživatele

V té době mi bylo 8, tak jsem dával přednost pohádkám a disneyovkám, jen občas jsem zahlédl nějaký videoklip, který mě zaujal. Ale pravidelný divák, jsem rozhodně nebyl. Ten ,,moderní" pozdrav ,,Čágo Bello, šílenci!" , mi byl protivný! Přišlo mi povrchní, že to mnozí používali i ve škole, nebo na ulici. ()

Mufi315 

všechny recenze uživatele

Tak ESO ve své době počátků nemělo chybu. Sám si pamatuju, když jsem v šesti letech (rok 1995) poskakoval u obrazovky na tehdejší eurodance a sledoval, který tan hit bude vlastně nejlepší. Eso bylo tehdy emoční podívanou všech mladých lidí, protože to byl vesměs jediný pořad o hudbě (resp. Óčko neexistovalo, MTV moc lidí nemělo). Dobře navržené byli i novinky a staré hity, které se mohli vyškrábat až na "srdcové eso". Na české poměry tedy úžasný... Bohužel, časem začalo eso upadat a přirozeně s odchodem Terezi Pergnerové. A v posledním konci jsem už po něm ani nevzdechl. Jediný, co mě neustále vadilo, byli pozvaní hosti, na který si člověk ale mohl odskočit jako při reklamách. **+ (43 %) ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Právě skončil poslední díl Esa vůbec a tak jsem si řekl, že by taky stálo napsat pár řádek. Před 15 lety jsem byl usmrkanej parchant, co tejden co tejden usedal k bedně, protože se tam zjevovala pološílená Tereza, jež byla mým idolem. Kamarády jsem zdravíval "čágo belo vole" a oblíbená kapela byla Twenty 4 Seven. Pak jsem povyrostl a asi deset let Eso nesledoval. Z dnešního závěrečného dílu jsem viděl čtvrt hodiny a říkám si, že to kurva tak uteklo a dneska se nekoukám na Eso ani na TV Nova, bez níž jsem tehdy nemohl dýchat. No a co z toho plyne? Že jsem o 15 let zestárnul, ale Leo s Terezkou nezestárne nikdy. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Moderátorka Tereza Pergnerová, která pořad moderovala v letech 1994 až 1998, v době největší slávy propadla heroinu. Přiznala, že profetovala až 15 miliónů korun. Kvůli drogám nafotila i porno fotografie. Ze závislosti se vyléčila. (Limetka_M)
  • Eso je jedním z nejdéle vysílaných pořadů TV Nova. První jeho epizoda byla uvedena již druhý den vysílání televize. Za tu dobu se na pozici moderátora vystřídali postupně Michael Viktořík, Tereza Pergnerová, Yemi A.D., Vítek Havliš, Rebeka Partyšová, skupina Lunetic, skupina Zoombie a Leoš Mareš. (Ded@M@tes)
  • Za dob moderování Leoše Mareše vzrostla sledovanost pořadu na dvojnásobek. (Limetka_M)

Reklama

Reklama