Reklama

Reklama

Nahoru a dolů

(seriál)
  • USA Eastbound & Down
Trailer 1
Komedie / Sportovní
USA, (2009–2013), 13 h 56 min (Minutáž: 26–31 min)

Hrají:

Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon, Elizabeth De Razzo, John Hawkes, Andy Daly, Ben Best, Tim Heidecker, Ken Marino, Efren Ramirez, Ana de la Reguera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Kenny Powers (hraje ho spoluautor scénáře Danny McBride) býval baseballová jednička a hrál v první lize, ale do cesty mu vstoupily dvě věci: pokles formy a nesnesitelná povaha. Poté, co jeho skvělá kariéra pohasla, mimo jiné i proto, že byl nařčen z užívání steroidů, se Kenny vrátil domů do rodného města v Severní Karolíně, kde s nechutí nastoupí jako záskok za učitele tělocviku. Bydlí u svého bratra Kevina, ale i když je na dně, vydoluje v sobě odhodlání udělat všechno pro to, aby se vrátil... (HBO Europe)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (101)

KlonyIlony 

všechny recenze uživatele

Do tohoto hořce komického seriálu jsem se okamžitě zamiloval. Kenny Powers je vždy větší dick, než jste si dovedli představit.____3. série trochu zesitcomovatí. První dvě série bych nazval "quality television" (něco jako Perníkový táta, Odpočívej v pokoji...), o třetí sérii to platí o něco míň. Škoda. Hlavní rys seriálu - ostetntativní capm style - je pořád stejně dotažený. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kenny Powers býval profi baseballistou, tváří z titulních stran, hvězdou divokých mejdanů a miláčkem davů. Jak šel čas, tak kariéra šla tam kam Kennyho osobnost. Okolnosti ho nakonec přivedou zpět do rodného městečka a donutí příjmout volné místo učitele tělocviku. Komediální seriál z produkce HBO Nahoru a dolů je přesně takový jaké jsou skoro všechny role Danny McBrida – pokud jste vyznavači vulgárností, sexismu, primitivnosti , arogance, buranství a dalších Dannyho specialitek, otevřete pivko, posaďte si na klín lehkou děvu a nechte se bavit. ()

Reklama

Skleni 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelné hlody ako Everybodey wants a piece of my shit... To a herecký výkon Danny-ho McBride-a sú hl. žahákmi tohoto seriálu. Príbeh je tak tupý, ako hl. hrdina sám. A to je ešte lepšie:-D... Vedlajšie postavy ako retardovaný učiteľ hudobnej a feťák barman, sú nenormálne perly tohoto seriálu a určite to tréba vidieť. 83% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Po slabším rozjezdu, který musí představit "jednoho z největších idiotů televizní obrazovky" a ještě operovat se slabšími, přavážně trapnými vtípky nečekaně solidní komediální seriál, který se nebojí jít na jedné vlně s klišé, které mlátí po hlavě hromadou popkulturních odkazů, nekorektním humorem a McBrideovým charismatem. Přerod Kennyho Powerse z hovada na slušňáka a zpět je o to zajímavější, čím víc se první (a ne poslední) sezóna blíží ke svému konci. Will Ferrell je nicméně trapný permanentně. Asi by ho měl někdo zabít. ()

Axis 

všechny recenze uživatele

Aneb seriál kde je hlavní hrdina ultimativní kretén, co má talent od boha, mozek jadernýho fyzika, k tomu péro jako mamba a skončí jako vyfetovaná nicka v roli trenéra na základce, kde si z něj všichni dělaj prdel, se jen tan nevidí. V podstatě neznám žádnej jinej s tak negativní hlavní postavou, kterou ale musíte milovat i když jsme dle něj všichni v prdeli! ()

Galerie (169)

Zajímavosti (3)

  • Když je Kenny (Danny McBride) u April (Katy Mixon), tak jí vezme DVD. Na stolku, u kterého stál v předešlém záběru, ale DVD nebylo. (Duoscop)

Reklama

Reklama