Reklama

Reklama

Nahoru a dolů

(seriál)
  • USA Eastbound & Down
Trailer 2
Komedie / Sportovní
USA, (2009–2013), 13 h 56 min (Minutáž: 26–31 min)

Hrají:

Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon, Elizabeth De Razzo, John Hawkes, Andy Daly, Ben Best, Tim Heidecker, Ken Marino, Efren Ramirez, Ana de la Reguera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Kenny Powers (hraje ho spoluautor scénáře Danny McBride) býval baseballová jednička a hrál v první lize, ale do cesty mu vstoupily dvě věci: pokles formy a nesnesitelná povaha. Poté, co jeho skvělá kariéra pohasla, mimo jiné i proto, že byl nařčen z užívání steroidů, se Kenny vrátil domů do rodného města v Severní Karolíně, kde s nechutí nastoupí jako záskok za učitele tělocviku. Bydlí u svého bratra Kevina, ale i když je na dně, vydoluje v sobě odhodlání udělat všechno pro to, aby se vrátil... (HBO Europe)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (101)

grogodil 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad z toho cítiť, že v tomto musí mať prsty Ferrell a celá tá jeho banda z Fratpacku. Už on ako Ron Burgundy či Ricky Bobby ukázal svetu, že egoistické namyslené šovinistické hovado v hlavnej úlohe môže fungovať. Lenže to, čo zosobňuje Danny McBride tu, to je úplne iný level dementnosti. Jeho bývala baseballová hviezda Kenny Powers je totiž naozaj neskutočný namyslený, do seba zahľadený chujomet, ktorý si o sebe myslí, že je lepší než Chuck Norris a aj vo svojich najpokornejších chvíľkach to dáva každému naokolo povýšenecky "zožrať. Až sa človek občas sám seba pýta, ako to tvorcovia dokázali, že divák fandí a súcití s takto exemplárnym kusom totálne vypatlaného osla. Samotný humor je taký akýsi typicky americký, postavený na fuckujúcich prestrelkách, no do huby neznesiteľného Kennyho naozaj pristane a takmer vždy keď otvorí tú svoju nevymáchanú hubu, tak z nej vypadne nejaká naozaj brutálna zabijácka hláška. Prekvapivo veľmi slušná zábava a tešíme sa na druhú sériu. ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná hovadáž! Kenny Powers je pompézní postavička, je tak připitomělej a dementní, až je směšnej (směšnej, ne vtipnej... povětšinou). Séroš je to zvláštní, připadá mi, že trochu jako Napoleon Dynamit čerpá z potenciálu dementa postavenýho na osvětlenej stupínek, scénář nic moc, celý se to dost táhne a vlastně je to dost slabota, PAK ale přijde nějakej joke co vás totálně rozseká a shodí ze židle... takže, hmmm kontraverzní snůška směšnejch klišé ;) ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

KENNY FUCKING POWERS je hovado nadpozemskych rozmerov bez stipky sudnosti, sebareflexie a prepojenia s realitou. V prvych dvoch seriach sa divakovi postupne dostava pod kozu (1.seria 3/5, 2.seria 3,5/5), aby to v tej tretej s Tobyho prichodom rozbalil v plnej sile, pri jej zavere som siel do kolien (5/5*) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kenny Powers je prasák, ujíždí na drogách, po řadě neúspěchů si stále myslí, že je borec, který je na vrcholu a zrovna dorazí do svého rodného města. Nutno dodat, že ho právě vyrazil i ten nejhorší baseballovej klub, kterej si to mohl dovolit a jeho sláva je skutečně za zenitem. To si ale on nemyslí a při příjezdu do města ukáže, že on je ten nejlepší a všichni kolem něj se budou minimálně plazit, pokud teda nebudou sjetý. Eastbound and Down je tak ve výsledku jeden z těch typů komediálních seriálů, který mě dokázal zaujmout hnedka na první pohled. Dokázal to nejen oním hlavním hrdinou, kterej se svým chováním nenápadně podobá Dr. Housovi, nutno dodat, že tihle sráčové v seriálech poslední dobou táhnou nejvíc, ale také samotným humorem, který není přesně to, co byste od komedie očekávali. No holt je dost vostrej a ne každýmu sedne. Mě ale bavil a rád se podívám, jak se to s Kennym zvrhne dál. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Skvelá záležitosť, ktorá má jedinú chybu - že prvá séria má len 6 častí. Dúfam, že druhá séria bude mať častí viac. Charaktery sú vtipné, počnúc looserom Kennym, ďalej jeho najlepším kamarátom/asistentom Steviem(jeho "prerod" je to najvtipnejšie, čo som za dlhú dobu videl) atď atď...A nedá sa zabudnúť na výborné dvojepizódové Willove cameo. Eastbound and Down sa od tých klasických sitcomov odlišuje dosť, či už originalitou, R-kovosťou, previazanasťou príbehu-kde jedna časť končí, druhá začína a ku koncu dokonca pridá aj fungujúci dramatický rozmer. Bravó HBO, tlieskam a klaniam sa. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (3)

  • Když je Kenny (Danny McBride) u April (Katy Mixon), tak jí vezme DVD. Na stolku, u kterého stál v předešlém záběru, ale DVD nebylo. (Duoscop)

Reklama

Reklama