Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

kingik 

všechny recenze uživatele

Je to o dost sympatičtější a povedenější akční komedie, než vzdáleně spříznění "Zatím spolu, zatím živí" (pane Mangolde, stydím se za Vás), ve kterých selhávalo téměř vše. Tady naopak je režisér Robert Luketic stylový, navíc komedie umí a akční složka je výborná. Kutcherovi role nájemného zabijáka překvapivě sedne, předvede pár chvatů, vystřílí zásobník a ukáže párkrát svou vypracovanou muskulaturu, to Katherine Heigl je mnohem zdrženlivější až cudná, ale sekne jí to. Tom Selleck s Catherine O´Hara ve vedlejších rolích ustaraných rodičů nezklamali a snímek má tempo, dá se u něho zasmát a Kutcher scény bitek s najatými zabijáky solidně ustál. Film se snaží i o závěrečnou překvapivou pointu, která by nebyla vůbec špatná, ale nějak mu to nevyjde a právě závěr považuji za slabší, vůbec mně nekorespondoval s akčně zábavnou složkou, se kterou do posledních minut bezvadně nakládal. Nebýt slabého konce, šel bych na nejvyšší hodnocení. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

"Jako oběti preferuji blondýnky. Stejně jako na čerstvě padlém sněhu se na nich dobře vyjímají krvavé otisky. "Alfred Hitchcock.Tenhle film se srdnatě pokouší bojovat proti stereotypu blondýnky=oběť/d, nicméně zhruba tak v polovině .... úvodních titulků mu dojde dech. Romantiku zavraždili tím, že to ti dva vzali hopem, jakoby zapomněli, že vzrušení publika vyrůstá z oné nejistoty sblížení a očekávání. A protože tenhle film postrádá černý humor, napětí, cynický nadhled či alespoň zajímavou vražednou choreografii v předměstí nočních můr, skóruje jedině Magnum s mrožím knírem v úloze otce. Je to ale jediné castingové eso, protože Ashton Kutcher v roli agenta-zabijáka působí jako štěně bígla na soutěži pitbulů. Ňuf. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, bože pokolikátý už tohle vidím, ale postupně jsem chytil a bavil. Nejlepší bylo, že člověk nevěděl kdo všechno na Ashtona vlítne aneb zábavná akční hra s paranoiou. Katherine byla spíš jako doplněk, ale hodně hezký doplněk a z Ashtona jsem měl pocit, že hodně koukal na podobný filmy s Tomáškem Cruisem, protože některý gesta jsou byly vysloveně jako Tomovo zrcadlo (scéna pod stolem) . ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

No náhodou, ja som sa celkovo dobre zabavila.Katherine krásna ako vždy, Ashton prekvapivo príjemný Tom Selleck a Catherine O Hara ako čerešnička na torte(alebo skôr dve). Myslím, že je to jeden z tých príjemných filmov, pri ktorých nemusíme rozmýšľať. Zabávame sa na nezmyselnosti celého príbehu. Podla mňa na spestrenie dňa veľmi dobrá komédia. Dala by som tesný nadpriemer asi 60% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I přes fakt, že film režíroval tvůrce takových filmů jako "Pravá blondýnka" nebo "Příšerná tchýně" jedná se o slušnou variaci na filmy "Mr. and Mrs. Smith" nebo "Pravdivé lži". Luketic sice neumí natočit akční scény, nedá se ani říct, že by byl film nějak výrazně vtipný a na místě Ashtona Kutchera bych si představil nekolik desítek jiných herců ale přesto má film v sobě něco co u mě zafungovalo a způsobilo, že jsem se po celou dobu slušně bavil a jen minimálně nudil. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)
  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama