Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Ztracena v pustině by se mohlo jmenovat i Ztraceny v pustině, popřípadě Totálně v pr.de.li. Hororové to sice nebylo, ale i tak mi to stačilo. Charaktery všech postav jsou jasně čitelné- HodněHodná, HodněVyzývává, JasněZlý, HodněMocZlý, až na Karla Urbana- ZachránceNeboTenZlý, jehož popadne na konci morální dilema, které mě asi na 10 minut přinutilo přemýšlet o tom, co je dobré a co špatné rozhodnutí.. Nicméně si cením krásné scenerie, úžasně mrtvého města a poselství filmu- nejezděte do Argentiny, pokud máte kamarádku, která se chová jako ..., ledaže byste měli s sebou aspoň dva Karly Urbany, z nichž aspoň jeden by vlastnil mozek a napadlo by ho, že HodněMocZlý u sebe bude mít druhou zbraň. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od tunajších hodnotení to vôbec nebolo také zlé. Jasné, dej neprináša nič nové a má v sebe jedno klišé za druhým typu - teraz sa rozdelíme, bad cop atď a záver sa dá odhadnúť hneď na začiatku, ale pre moju slabosť pre Južnú Ameriku, jazdu na bicykli a Odette Yustman, ktorá má nehorázne sexy plavky, ale napriek tomu si priam koledovala...., dávam toto hodnotenie. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Ne že bych od tohoto filmu čekal něco víc než jen trochu té plytké zábavy. Plán byl jasnej - buďto ty dvě kozaté pipiny, unesená i zachraňující, projeví aspoň ždibec inteligence a budu jim fandit při záchraně, a nebo budu naopak fandit únosci, snad to aspoň bude nějaký zajímavý úchylák ze života. Ale užiju si tak či tak. Chyba lávky! Sice kozaté, ale nudné slepice, odfláknutý děj, nezáživný únosce, poctivá porce stupidních nelogičností. Film se potácí od ničeho k ničemu... Původně jsem nechtěl ztrácet čas komentářem. Napsal jsem ho „u sousedů“ v den, kdy jsem slyšel upoutávku, že to poběží v TV. A jelikož to vedle mělo nepochopitelných 62%, cítil jsem morální povinnost včas před tou hrůzou varovat lidi! Jedna hvězda za ty dvoje kozy, to je tak maximum, co můžu dát. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Béčko, ale fajn. Neviem mu dať menej ako 3*, hoci by si to zaslúžilo. Dosť tomu pomáha vcelku sympatické ústredné dievčenské duo (Amber Heard to aj produkovala) a vcelku zaujímavá „exotická“ argentínska atmosféra. Naopak, značne tomu ubližuje zvyšok kastingu, ktorý je dosť hranatý, čudný a nepríjemný a predvídateľný scenár plný divných momentov a nelogického chovania jednotlivých postáv. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Jako celek to nepůsobí až tak hrozivě. Je tu ovšem pár zvratů a dialogů, které mě bohužel bolely. Trochu větší spád, koukalo by se na to mnohem lépe, a nelogičnosti by byly zapomenuty. Děvčata herecky velmi překvapily, a pohled na ně byl jak jinak velmi příjemný. A Karl Urban? To je zde prostě obrovský omyl a hrůza. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama