Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

Wade 

všechny recenze uživatele

Možná to bude tím že film z roku 04 jsem neviděl,ale mě Revelations opravdu bavil. Zajímavý a vcelku napínavý příběh a podařené finále dělají z filmu super podívanou u které jsem se nenudil. Dost mě překvapila i brutalita v některých scénách a nejde prostě nezmínit scénu ve které hrála Melissa Jones i díky ní nemám problém dát 4*. 80% --- 8/10 IMDb ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže asi takhle, první díl mě totálně zazdil a překvapil. Druhý díl mě totálně zklamal a nasral. No a po asi roce jsem šel do třetího dílu, bez větších ambicí. Ale nakonec je to milé překvapení, chtěl jsem dát původně 4*, ale pár věcí mi vadilo. Třeba celkové cestování v čase nebylo dostatečně využito, a ve filmu není ani mnoho postav takže mi bylo skoro po půlhodině kdo je vrah. Nicméně mě překvapil herec Carmack kterýho mám zafixovánýho jako hezouna co neumí hrát, tady mě poměrně překvapil. Je to slušný film na pozdí odpoledne. Jen mě ještě dostalo že závěrečné titulky trvají 11 minut! Film má tedy spíše 80 minut:-) ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Film je to na pohodu, dokázal mě udržet v pozornosti po celou dobu, což se cení. Sice má s prvním dílem společnýho jen úplný minumum, ale je to rozhodně lepší než provařená dvojka. Příběh je pěkně mysteriózní, yes, ale bohužel rozuzlení mě moc nevzalo. Solidní film, který neurazí, ale nijak odvázaní z toho taky asi nebudete. 55% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po špatné a zbytečné dvojce obrovsky milé překvapení. Trojka je plně srovnatelná s jedničkou, tenhle typ mysteriózních béček prostě miluju a v mých očích jsou podobné kousky stokrát přitažlivější a zábavnější, než všelijaké namachrované komerční blockbustery. Temný, napínavý a skvěle vypointovaný příběh, jehož rozuzlení jsem sice minimálně od poloviny tušil, ale opravdu jistý jsem si jím nebyl až do samého konce. A výborná Rachel Miner - na tuhle herečku se fakt hrozně rád dívám, protože vůbec nevypadá ani nehraje jako většina ostatních hereček. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Žádnej zázrak se nekoná, ale snaha vydat se oproti předchozím případům trochu jinou cestou, je sympatická. Hlavní hrdina svojí schopnost ovládá, romantický / dramatický prvky nahrazujou ty kriminální a chytá se sériovej vrah. Jenže s vysvětlovánim děje se nikdo moc nemaže a scénář se často jeví jako šitej horkou jehlou, což zamrzí, protože mohla vzniknout solidní žánrová podivaná. Třetí hodně slabá hvězda za krvavější scény, temnější atmosféru a střídmou stopáž. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)
  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)
  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama