Reklama

Reklama

Dostaň ho tam

  • USA Get Him to the Greek (více)
Trailer
Komedie / Hudební
USA, 2010, 105 min

Scénář:

Nicholas Stoller

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Colm Meaney, Lino Facioli, Sean 'Diddy' Combs, Dee Snider, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Robert Seay, Elisabeth Moss (více)
(další profese)

Aldous Snow, britská rocková hvězda, vydává nové album, které je absolutní propadák. Následkem zdrcujícího rozchodu a potápějící se kariéry to s ním jde z kopce. Kvůli drogám a alkoholu má zakázaný styk se svým synem. O pár měsíců později, v Los Angeles, Aaron Green, mladý pracovník hudebního nakladatelství Pinnacle Records, přijde s nápadem uspořádat výroční koncert kdysi slavného rockera Aldouse Snowa, který v Greek Theatre vystoupil v roce 1999. Sergio Roma, šéf nakladatelství, je nápadem nadšen a tak tři dny před vystoupením pověří Aarona, aby osobně dopravil zhýralého zpěváka z Londýna do Los Angeles a dostal ho v použitelném stavu na pódium amfiteátru Greek Theater. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

kinej 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že Geth him to the Greek más slabší momenty. Především ty, ve které se snaží sdělovat vážnější pravdy o životě o vztazích atp. Jinak je to, ale vážně zábavný film, u kterého jsem se smál opravdu nahlas zplna hrdla, což už mě dlouho nepotkalo. Parodie na typickou rockovou hvězdu a její hvězdné manýry je trefou do černého. Russel Brand svou postavu opravdu vystihnul výborně. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Mám s ‚apatowkami‘, svébytnou větví komediálního subžánru, jeden malý problém. Buď mě královsky pobaví, anebo jdou absolutně mimo mě. Humorem, pohledem na život, fellingem. A Get him to the Greek tu druhou škatuli vyplňuje bezezbytku. Netvrdím, že jsem se nesmál. Ani jsem se nenudil. Jen mi to celé přišlo ukrutně zbytečné, když si každých pět minut uvědomujete, že film přešlapuje na místě a děj se vlastně nikam moc nehrne. Hilla nebrat, Branda možná… Stoeller udělal krok zpět. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Po Kopačkách další decentní komedie, která je i přes své zaměření na mladé diváky schopna udržet si určitou úroveň. Než sklouzávat k trapnostem, či přespříliš drsným vulgárním/sexuálním vtipům, vnesl Stoller do vyprávění příjemnou lehkost, nadsázku a udržel všudypřítomnou pohodu. Navíc i Russell Brand, jako prvotřídní šašek, přitom i charismatická a příjemně ujetá postava, dokál předvádět neuvěřitelné kousky, aniž by vyzněl vyloženě stupidně. On si jen chtěl hrát... Stejně jako celý film si chce hrát s vámi. Není to komediální bomba typu nejlepších Smithovek a možná se u ní nedá zasmát ani tolik jako u Superbad, ale jednak působí o třídu vyspěleji, než podobné komedie a také nemá ani příliš klišoidní a/nebo násilně poučný závěr. 7/10 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lyle Workman: 1."Just Say Yes" - Jarvis Cocker, Jason Buckle, Tim McCall, Ross Orton 2."Gang of Lust" - Carl Barat 3."Furry Walls" - Dan Bern, Mike Viola, Judd Apatow 4."Going Up" - Jason Segel, Lyle Workman 5."Bangers, Beans and Mash" - Jason Segel, Lyle Workman 6."The Clap" - Dan Bern, Mike Viola 7."I Am Jesus" - Jason Segel, Lyle Workman 8."Riding Daphne" - Jason Segel, Lyle Workman 9."F.O.H." - Jarvis Cocker, Chilly Gonzales 10."Yeah Yeah Oi Oi" - Dan Bern, Mitch Marine 11."African Child (Trapped in Me)" - Mike Viola 12."Little Bird" - Mike Viola 13."Searching for a Father" - Jason Segel, Lyle Workman 14."Supertight" - Jason Segel, Lyle Workman, Russell Brand 15."Ring Round" - Greg Kurstin, Inara George ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sice dobře typově obsazené (můj oblíbenec Jonah Hill, rozkošná Elisabeth Moss, tradičně výborná Rose Byrne a naprosto mě rozsekalo cameo Larse Ulricha), i když Russell Brand mě moc nebere a nebaví, ale obecně rozpačité - chvíli zábavné, chvíli nuda. Vzhledem k tomu, že v tom má prsty Apatow se divím, že je to tak krátké. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (12)

  • Celosvětová premiéra proběhla 25. května 2010 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • V čestných rolích se objeví nejen mnoho osobností hudebního světa, ale také držitel Nobelovy ceny za ekonomiku Paul Krugman. (Coldrex)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama