Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední rok na střední škole. Než se rozprchnou na univerzity po celé zemi a opustí často navždy své město, rodiče i první lásky, chtějí si ještě něco užít. Helen chodí s fotbalistou Stanfordem a mají už docela blízko k jejich „poprvé“. Pak ovšem kamarádky Trish a Kateryn objeví ve škole Bang Book, celými generacemi kluků tajně opatrovaný seznam těch, které ještě „čekají na přeříznutí“, a ke svému zděšení v něm najdou svá jména. Tak tohle si zasluhuje pomstu, milé dívky! Vzniká školní pakt na obranu panenství, a pánové si můžou být jistí, že si ještě nějaký ten čas nevrznou! (dopitak)

(více)

Recenze (6)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Od roku 1999 už prakticky nejde natočit originální film o ztrátě pohlavní nevinnosti a tvůrci se tak jen předhánějí v tom, kdo přijde se zajímavější variací či skandálnějším nebo spíše úchylnějším nápadem. V případě Wild Cherry se o vyložený průser nekoná. Zápletku se dozvíte z obsahu, já bych jen doplnil, že scénář si mohl odpustit (žánrově "nepostradatelnou") moralitku v závěru na hřišti (proč někomu pořád připadá normální, že člověk lásku vyznává a ze svých omylů se zpovídá nejraději před televizní kamerou, amplionem nebo mikrofonem před davem lidí?) a bylo by to docela koukatelné, přestože erotiky se NEdočkáte a holky taky nejsou žádný extra krasavice. ()

CaptainPixel 

všechny recenze uživatele

Po deseti letech sice pivo zmrzlo, pachut ukrutne predvidatelneho pribehu, naprosto nesnesitelne* McCainovi dcery a "stastneho konce"** [huh huh], to neprerazilo, Take si nejsem jisty, ze filmu pokus o pseudo-dokumentarni formu prospel, ba prave naopak*. Celkove nula za film jako takovy [ na odpad to uplne neni]*, prvni hvezdicka za Taniu Raymonde a druha za Roba Schneidera**, kteremu role otce samozivitele vyborne sedla*. I kdyz to musela byt, vzhledem ke kvalite zbytku scenare, z jeho strany naprosta improvizace*. Pust si radsi znova "hudebni tabor", tohle je krome* sceny u zrcadla a Tii Carrere**, naprosta ztrata casu. [ * dle meho nazoru, ** pro fanousky ] ()

Reklama

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Stalo to za pozretie, ak mas rad teen komedie, tak urcite nepremeskaj! Super bolo ze je to viacmenej cele tocene z pohladu baby, ktora je este panna. Chalani hrajuci americky futbal na strednej maju knihu, podla ktorej v aktualnej sezone musi kazdy z nich pomilovat jednu babu, ktore nasledne zaskrtnu. Hlavna hrdinka spolu s jej kamaratkami objavia tuto knihu a chcu sa chalanom zato pomstit. Takze nasleduje kopec srandovnych scen, na ktorych sa urcite pobavite. SPOILER: samozrejme happy end na maturitnom vecierku zaruceny! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama