Reklama

Reklama

Poste restante

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, 2009, 6 h 7 min (Minutáž: 52–53 min)

Režie:

Karel Smyczek

Hudba:

Marek Eben

Hrají:

Ondřej Pšenička, Vladimír Javorský, Oldřich Navrátil, Libuše Šafránková, Arnošt Goldflam, Veronika Petrová, Naďa Konvalinková, Jan Hartl, Taťjana Medvecká (více)
(další profese)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Poste restante je poetický a humorný seriál ze současnosti, jehož hlavními hrdiny jsou mladý pošťák Jaroušek a duch bezdomovce Kercla. Jaroušek utekl z domu a nechal se zaměstnat na malé pobočce pošty, aby unikl před svou panovačnou matkou a začal nový život. Pan Kercl zahynul při nehodě, avšak jeho duchu se nedaří opustit povrch zemský a začít život posmrtný. Musí bloudit světem, jeho duše nemůže najít spočinutí, on nemůže najít příčinu rozpolcenosti své „neexistence“a navíc jej to z nepochopitelných důvodů táhne právě k Jarouškovi. Tato poněkud nesourodá dvojice hledá způsob, jak vysvobodit pana Kercla z jeho prokletí a pátrá po jeho největším životním pomýlení, které mu neumožňuje smířit se s odchodem. Přitom Jaroušek hledá dívku svého srdce a prchá před svou matkou. Najde Jaroušek svou životní lásku? A najde pan Kercl spokojenou smrt? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Pangea

Pangea (hodnocení, recenze)

Musím říct, že první dva díly slibovaly lepší podívanou, ale i tak byl tento seriál v porovnání s tvorbou posledních let tím lepším, na co se mohl člověk podívat. Negativní hodnocení většiny přispěvatelů mi je záhadou. Po prvních dílech bych možná dala i čtyři hvězdy, ale teď musím snížit na tři. Ovšem ty si plně zaslouží. Kdybych měla známkovat jednotlivé herce, tak Oldřich Navrátil rozhodně za pět (tedy hvězd).

madrabbit

madrabbit (hodnocení, recenze)

Asi budu divnej, ale nevím, proč tohle dílko kritizovat. Čekal jsem nenáročný seriál na páteční večer a dostal jsem ho. Za mě 80%.

fazolka

fazolka (hodnocení, recenze)

tak žádná sláva to teda není ale vyložený průšvih také ne..prostě takový šedý průměr který nenadchne ani neurazí..

Girili

Girili (hodnocení, recenze)

A to jsme si u Vypravej mysleli, ze nic horsiho uz CT natocit nemuze...

Hestík

Hestík (hodnocení, recenze)

Odpočinkový vtipný seriál. Už úvodní znělka Vám napoví, že ho samozřejmě člověk musí brát s nadsázkou, ale pak je super.

zaaaba

zaaaba (hodnocení, recenze)

První díl se mi líbil, druhý méně a třetí skoro vůbec. Další jsem neviděla - nechtěla jsem. Kdyby to byly 20 minutové díly pro cílovou skupinu staršího školního věku, pak ANO, super, ale jedna chabá zápletka a jakýsi mladý Jaroušek to nevytrhnou ani v hlavním vysílacím čase ... škoda, ale zas, kdo se v pátek večer kouká pravidelně na TV že :)

patrikus

patrikus (hodnocení, recenze)

Já jsem si myslel, že to bude nějakej pěknej a milej seriál z pošty, ale ve chvíli, kdy se tam ten kluk ( mimochodem velmi špatný a ne uvěřitelný herec ) opíjel a pak jsem viděl Javorského, jak se stal duchem okamžitě se mi ten seriál zprotivil a nejsem si jist, zda ho dokoukám... Ale pro obyčejný lidi je to v pátek večer asi pohodička.... No uvidíme, snad se můj názor ještě změní...

DDr

DDr (hodnocení, recenze)

Co na to Mrzout? „Nemám rád postsynchrony“ a já taky ne.

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

No jo, klasika, hodnotit po jednom díle. Mně se to líbilo, taková oddychovka.

Oskar

Oskar (hodnocení, recenze)

Pár minut po odvysílání prvního dílu a už v černých číslech? ;-) Neukvapujte se.

Buňa

Buňa (hodnocení, recenze)

Jsem zvědavá co z toho vyleze, v dnešní době už ani dobří herci nejsou zárukou ničeho.

Reklama

Reklama