Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skvelý krvák. Dejovo o ničom, ale o dej ani veľmi nešlo, vlastne šlo len o prehliadku brutality, ktorá bola natočená na výbornú. Takže film jednoznačne splnil svoj účel. A mimochodom: Kto na to nemá žalúdok, nech to nepozerá. Najradšej by som nakopal do zadku somárov, ktorí dobre vedia, čo ich vo filme čaká, a aj napriek tomu film pozerajú, a to len preto, aby sa potom mohli robiť dôležitými a urážať ostatných, že sú úchyláci a podobne... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

I když jsem prase, tak toto bylo i na mě moc silné kafe. Plno nechutných scén, u kterých opravdu lezl mráz po zádech. Tento film je takřka o ničem. Nemá žádný děj, příběh a ani pořádné napětí. Jde jen o samou brutalitu a mučení. Kdyby nebyly scény s mučením docela slušně zpracované, tak je to jasný odpad. Přemýšlel jsem o 4* do té doby než přišla trapná část u konce. Hlavní hrdinka psychopatovi nadává, že smrdí apod. to mi přišlo ujeté a vůbec nehodící. Po sléze useknutá hlava, která letí a kousne psychopata do krku. Nebýt těchto hovadin na konci, mohl to být víc než průměrný horor.. 5/10 = 55% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Gurotesoku“ není filmem, který by ve vás nic nevyvolal. V někom možná i zvracení. A za tohle si rozhodně body zaslouží. Bohužel absence příběhu je škoda. V rámci žánru je to nadprůměr, ale stejně jsem měl pocit, že by to mohlo být ještě hnusnější, i když kontrasty mezi klidnými a vyhrocenými scénami jsou skutečně silné. Pokud vy máte silné žaludky, zkuste to. Je to nová zkušenost. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Hodně brutální exploitation po japonsku, který se bohužel snaží být brutální za každou cenu a to i na úkor ostatních prvků. U exploitationu se dá násilí samozřejmě čekat, ale obyčejně bývá nabalené buď na nějaký hlubší záměr nebo má aspoň nějakou výraznější dějovou linku. V tomto případě jsem po obojím pátrala marně. Násilí zde zobrazené sice nemá jen tak někde obdoby a i ostříleným gore fanouškům se bude místy trochu zvedat kufr, ale pokud je jediným obsahem filmu, nejde to bohužel hodnotit jinak, než jako průměr. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle je asi nejbrutálnější horor co jsem viděl.Pozor spoiler- Příběh je velice komorní magor unese mladý pár, který se sotva seznámil. A začne je mučit. Nejdřív jen tak pobodá muže a holku vyprstuje docela hustý. Pak přitvrdí holce ustřihne bradavky a chlápkovi přibije koule a uřízne penis (chudák to muselo asi bolet) , ještě předtím motorovkou uřízne dívce prsty na obou rukou až na palce , ty na vleče na nit a dá to chlápkovi na krk, jako že je to dárek od ní to samé udělá i klukovi (opravdu hustý a bizardní). Celý to prokládá kecama co by kdo udělal pro druhého a když už nebude moc, aby to řekl , že začne zase u holky. Rázem přestane a že pochopil, že chtějí žít , tak je začne léčit a chová se najednou jinak. A že je za pár dní pustí oni tomu naivně věří. Jenže on rázem začne zase pokračovat až do úplného konce. Který jenom stupňuje brutalitu. Konec s letící hlavou, která se mu zakousne do krku působí humorně. Stopáž je celkem krátká ,ale bohatě stačí. Celé je to jen o třech hercích. Tohle opravdu není pro slabší povahy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Distributoři tohoto filmu doufali, že snímku bude udělen status 18+ z důvodu mučení typu vypichování očí apod. Avšak britská společnost udělující tyto statusy odmítla film s tím, že je sadistický až příliš, což by mohlo mít za následek psychickou újmu diváků. To prakticky znamenalo, že distribuce tohoto filmu je nelegální. (Bossi123)
  • Skoro celý film se odehrává ve strašidelném sklepení. (Yoshimitsu)
  • Sadista používá řetězovou pilu značky Makita. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama