Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Co všechno je člověk ochoten podstoupit, aby zachránil toho druhého? Opravdu kvůli němu chcete zemřít? Ochutnat tu strašnou a nesnesitelnou bolest, která vás připraví o zdravý rozum? Stojí vám to všechno utrpení za to? Asijská kinematografie mě stále překvapuje, podle tohoto kousku asi nikdy překvapovat nepřestane. Říkám si, co všechno jsou filmaři schopni do svých filmových počinů nacpat. Tady do sedmdesáti minut nacpali zvrhlost a zvrácenost. Až mě bude zase chtít někdo k podobnému kousku přemluvit, tak se radši budu věnovat Glenlivetu. Ta mi alespoň navodí příjemnější pocity. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po prvním flashbacku jsem měl chuť film ukončit, protože něco tak debilního se často nevidí. Naštěstí jsem to neudělal a mohl si tak vychutnat takřka hodinovou nefalšovanou řezničinu. Vidět toho příliš není, ale když si zkusíte představit, že vám někdo hřebíky přibije varlata, tak už neexistuje mnoho více bolestivých kousků. Náš vrahounek je docela sympaťák s celoživotním traumatem, protože smrdí. Je kreativní a i když už jste přesvědčeni, že nic strašnějšího nedokáže již vymyslet, tak vás náhle překvapí. Navíc je zábavný a nejedna hláška mě dokázala rozesmát. Nejlepší byla hláška: ,,Je tam drát!" Konec filmu byl naprosto ujetý a zařadil bych ho do kategorie sci-fi. Nerad bych prozradil nejkouzelnější moment filmu, ale nemohu si pomoct, takže kdo to nechce číst, nechť si zacpe uši, ale já se prostě o kousací letící hlavu nemohl nepodělit. A málem bych zapomněl na moc pěkný hudební vkus vrahounka. Škoda toho vysoce amatérského nádechu. Takhle to budou jenom 3*. ()

Reklama

Claw 

všechny recenze uživatele

"Vzrušuješ mě, rozřežu tě na kousky." Sadistický perverzní úchylák chytne kluka a holku, přiváže je k "mučícím prknům" na stojato aby na sebe viděli a už asi od 3. minuty začíná "tortura"... Film obsahuje skutečně všechno, co si lze i nelze představit... Sexuální zneužívání (obou!), psychické a psychologické týrání ("Pokud odmítneš mučení nebo už ti to bude stačit, začnu s tvojí přítelkyní!"), manipulace, nože, dláta, kladiva, hřebíky, motorová pila, kastrace... No prostě brutální extrém!!! Úchylné, zvrácené, mučivé, odehrávající se v podstatě v jedné místnosti - mučírně. Film je výborně technicky provedený. Kódži Širaiši umí mistrně pracovat s malým rozpočtem. Záměrně si napsal scénář, ve kterém je obsažen pouze jeden sklep a trojice herců, čímž mohly veškeré finance padnout na výrobu kvalitních krvavých efektů. Filosofie filmu je pak jasná od začátku, co je člověk schopen vydržet a udělat pro lásku. Jaké perverzní úchylky mohou v jednom člověku dřímat... Bohužel mi trochu pokulhávaly herecké výkony a neseděl moc herec hrající sadistu, ale i tak je to prostě v rámci okrajového subžánru pecka. Upozorňuji, že film je určen pro okrajové a zřejmě trochu ujeté publikum, běžní diváci ruce pryč nebo vám je ta motorovka ufikne!!! /90% + FILM ROKU/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

První rande, prstování, klasická hudba, uříznuté koule, romantická láska, střevní lanoví, Puccini a smrduté podpaždí.. Torture porno bez vývoje, splatter bez invence. Všechen ten perverzní sadismus a sexuální násilí možná bylo ve scénáři obohaceno o hlubokou myšlenku a druhý plán, ale to by nesměly být dotyčné stránky slepeny Shiraishiho spermatem. Na druhou stranu podobné grotesky vítám, protože jako se většina pedofilů ukájí doma na internetu, můžou snímky tohoto ražení uspokojit potřeby malých domácích saďourků, co pak lépe odolají touze uspat souseda chloroformem a ve sklepě mu rezavými nůžkami na živý plot ustřihnout bradavky.. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Když už někdo natáčí horor o třech postavách v komorním prostředí, měl by v rozpočtu přitlačit alespoň na honoráře herců, nebo to dopadne jako tady a tam, kde by slušnější herec dokázal dodat požadované emoce, tady jsou jenom herci z ranku ochotnického představitele křoví č. 4 v Divotvorném kostelníku od Chrchlala Hudlaláka. A že to má nějaké ty gore scény? Ok, ty jsou docela slušně natočené a nesnaží o zbytečné, krvavé fullfrontaly, které by jen odhalili nejisté triky, ale naopak je střihač dávkuje se správnou délkou, ale to je tak asi všechno. Emoce postav, nic, jejich herectví, nulové, takže jakékoliv zaujetí pro děj je minimální a přítomné mučení je dost nudné a neinovativní, přičemž závěr je natolik debilní a bizarní, že se změnil z hororu na bohapustou komedii. Fin. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Skoro celý film se odehrává ve strašidelném sklepení. (Yoshimitsu)
  • Ve filmu hrají pouze tři lidé. (uprchlice)
  • Sadista používá řetězovou pilu značky Makita. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama