Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté z varšavské kriminálky pátrají po mafiánovi Saidovi (Waldemar Walisiak), který jim několik let uniká. Nyní se konečně jednomu z policistů podařilo dostat se zločinci na stopu, začal si románek se Saidovou dcerou. Její uvěznění by mohlo Saida přilákat. (Snorlax)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Pacient 0 Vegových Pitbullů mě i přes určité nedostatky hodně bavil. Těch bezmála dvacet let bylo už přece jen znát, ale i tak šlo o výživný akční film, který by strčil do kapsy kdejakou americkou akční záležitost, přestože návaznost některých scén silně pokulhávala. Ale to už fakt jen blbě vrtám, správně bych měl držet hubu a krok, vždyť u nás se kromě Sametových vrahů zapsala do paměti diváků snad jen obludná Nahota na prodej. Takže spokojenost a zasloužené čtyři kousky. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Vegovi policisté nejsou superhrdinové, chlastají, mají problémy se vztahy a k ideálu rozhodného ramene zákona mají skutečně dost daleko. Přesto bojují proti zločinu do posledního dechu. A já jim to věřím mnohem více, než nagelovaným nadlidem s nadpřirozenými schopnostmi. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

První díl  jinak na ČSFD červené série, z které jsem zatím nic neviděl.  Láska na první pohled z toho  asi nebude, na druhou stranu tuším, že první vlaštovka ještě nedefinuje celé hejno.  Dostat se do příběhu či tady spíš příběhů Pitbulla dá docela práci a i když Vega používá pro představení svých hrdinů výpisy z jejich služebních spisů, prvních dvacet třicet minut jsem se jen snažil neztratit. Ale i vynucený vztah je vztahem a tak mi jejich osudy nakonec nebyly u prdele. Jako prvotina, natočená zřejmě za pár šupů,   výborné, kruté, ale i citlivé a upřímné drama z policejního prostředí bez idylického mámení.  Začneme na slušných  třech, ať máme kam zvyšovat. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Průměrná kriminálka ze začátků skvělého režiséra Patryka Vegy. Marcin Dorociński v hlavní roli se zamiluje do dcery arabského mafiána, po kterém pátrá policie celého Polska. Kromě toho se zde řeší osobní životy a problémy několika policistů a jejich rodinných příslušníků. Dále samozřejmě korupce, korupce a korupce. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský film, ruční kamera, neschopní a protivní protagonisté, ... Stejná kvalita jako pšončí párky, pšončí uzeniny, pšončí maso, a vlastně pšončí všechno. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že to bude prvý s nejakej voľnej série, ale keď to človek nevidí o nič nepríde. Spoločnú majú len postavu Gebelsa. Inak film ako taký nie je nič zvláštne. Na Poľsko slabší stred. ()

frenkie 

všechny recenze uživatele

První Pitbull není tak nařachaný postavami a šílenými situacemi, je znát podstatně skromnější rozpočet, nicméně už zde je cítit Vegova režie, později ještě více rozvinuta: důraz na vykreslení charakterů hlavních postav, jemná kritika morálky polské kriminální policie, lehce absurdní situace a hlavně kurwování :-). Herci zvládají své role v pohodě, nebyl problém jim jejich charaktery uvěřit. Pořád je to lehký polský nadprůměr a dobrá kriminálka s důrazem na osobní problémy hlavních protagonistů. Tak asi 70%. Bavil jsem se. ()

Reklama

Reklama