Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

choze 

všechny recenze uživatele

"To se děje mezi panely." - "Mezi panely... Tam teď jsme? Můžem tu dělat cokoli..." Chabá komiksová parodie s překvapivě kvalitním obsazením, které ale nemá co hrát. Většina vtipu se točí kolem toho, že hrdinové jsou přehnaně brutální, což mi přišlo dost málo. Jediné pozitivum - Ellen Page vyzývavě pózující v superhrdinském kostýmku. Radši si popáté pusťte KICK-ASSE. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Nie až také super, ako som čakal po tom, čo poznám ako tak Gunn-a. Ellen Page je veľmi príťažlivá, aj keď jej charakter je vskutku otravný, s hlavným hrdinom som nemal problém sa stotožniť a nekorektnosť celého snímku sa mi páči, dokonca aj humor je miestami celkom "slušný", ale je to akési nevyvážené, ku koncu mierne zmätené . . . ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Ellen Page má většinou zajímavý role. Ovšem Boltie... ta se tomu teda vymyká. Ani Karmínovej blesk mě nepřesvědčil o tom,proč se chová jako postiženej. A tak oceňuji především obsazení Kirka z Gilmorek, který mě s čírem fakt překvapil. Překvapila mě i míra nechutnosti (zvratky v záchodě, kousky těl, krev, krev a krev) a sexu. Od podobnýho žánru bych čekala víc náznaku a méně doslovně vyřčeného. Film Super není špatnej, ale rozhodně není Super. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Super není tak super jak by mohl být a jak jsem čekal. Page, Tyler i Wilson jsou super, ale scénář už tak super není. Je pravdou, že Super se vyvíjí v několika místech úplně jinak než jsem čekal, čímž nabírá na originalitě a to je možná pro spusty diváků super. Pro mě to bylo vlastně taky super a nečekané, ale přesto nejsem ze Super tak hotový, jak jsem chtěl být. Super postupně přechází z jakési komedie do vcelku vážného fimu a např. závěrečná scéna s Page mě totálně překvapila a vyvedla z míry. Po skončení jsem měl nutkání dát 4*, ale nemůžu, protože Defendor a Kick Ass, jakožto filmy, ze kterých Super jednoznačně výchází jsou podstatně lépe koncipovány než Super. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když vyšlo Kick-Ass popravdě jsem čekal, že vznikne celá řada napodobitelů ale překvapivě jich bylo minimum (napadá mě jen Defendor) a kvalitou se mu vůbec nevyrovnali. "Super" je podobný ale zároveň jiný. Není tak zábavný, originální, propracovaný ani tak odvázaný a dobře zahraný ale rozhodně je zajímavý. Bohužel mu však chybí ona "coolovost" a popravdě postavy nejsou moc zajímavé ani zábavné aby dokázaly pobavit a nebo se jim dalo fandit. Vznikl tedy film, který je neobvyklý a občas docela zábavný ale žádné překvapení (jako v případě Kick-Ass) se nekoná. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Libby (Ellen Page) ve filmu zmínila, že je jí 22 let. Stejným věkem se v době natáčení mohla pyšnit i její představitelka. (KajusaK)
  • Gunn pracoval na scénaři už od roku 2002 a v hlavní roli si představoval Johna C. Reillyho. Jeho tehdejší žena Jenna Fischer mu však doporučila kolegu ze seriálu Kancl (od r. 2005) Rainna Wilsona, který byl nakonec ve snímku obsazen. (Brousitch)
  • Po filmu Slimák (2006) a seriálu PG Porn (od r. 2008) se jedná již o třetí spolupráci herce Nathana Filliona a režiséra Jamese Gunna. (Lorge)

Reklama

Reklama