Reklama

Reklama

Ali opouští rodnou Iowu a míří přímo do L.A., aby si splnila svůj sen a stala se zpěvačkou a tanečnicí. Hned první den narazí na noční podnik Varieté, který řídí vysloužilá kabaretní zpěvačka Tess se svým kamarádem a krejčím Seanem. Podnik má své dny slávy dávno za sebou a Tess bojuje o to, aby chátrající divadlo udržela při životě. Ali se do tohoto místa hned zamiluje a za podpory číšníka Jacka se v něm snaží prorazit. Tess je k jejímu snažení vrcholně skeptická. Ali nezbývá než vzít do ruky podnos a v roli servírky čekat na svou příležitost a bojovat o své místo na jevišti. Události však naberou rychlý spád, když její silný hlas způsobí, že se z ní nakonec stane hvězda, jakou vždycky chtěla být. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (406)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný jednoduchý film, jen na spravení nálady. Žádné očekávání, žádné zklamání. Cher je úžasná. Christina Aguilera herecky neurazí, je obyčejná a sympatická, což sem docela sedí. Musím se pozastavit nad tím, jak nádherná Christina je v tomhle filmu bez tuny make-upu, který v Burlesque Lounge nosí. S tou vrstvou šílených černých kreacích bych se za ní ani neohlídl. Je docela zajímavý, že ani tak jak se prezentuje jako zpěvačka, se mi nelíbí vzhledově ani vystupováním a tady jsem jí naprosto žral. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Pěkné, barevné, dojemné, stylové, potěšilo mě to jako většina hudebních filmů. Ty dvě dámy mají fakt zlato v hrdle, Christina je jedním slovem anděl a Cher si i po letech udržuje status šarmantní distingované dámy. I když filmu kralovaly převážně ženy nebo něco mezi nimi, přesto nad nimi jasně vyčníval zajímavý téměř neznámý Cam, který působil všeljak dobře, ale rozhodně jako gay nevypadal. Scéna svádění s chrumkami, či co to bylo za žravku, se nedá ani raději komentovat...;-) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $39,440,655Tržby Celosvetovo $89,504,400Tržby za predaj DVD v USA $18,949,078 //počet predaných kusov 1,134,494║ Nepozerá sa na to zle ale keď si človek uvedomí na akom chatrnom prevarenom deji je všetko postavené ostanú len videoklipové spomienky na pár dobre natočených hudobných choreografii, postavy odbité doslova bez zaujímavejších charakterov, chladné. Cher je tak trošku do počtu a taktiež neviem na čom tu bol utopený ten rozpočet, že by asi na honorároch? /40%/ ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Vskutku burleskní pohled na Christinu Aguileru, pro kterou prkna varieté nemohou znamenat svět. Typově neustojí ten křehký balanc mezi striptýzem a uměním, zakletý do kouzla dekadentních časů, přes veškerou snahu nebude do hlediště vysílat erotické výboje, navzdory glitrům nezazáří, hlasem nenaváže ten správný kontakt s kabaretním publikem... Castingový výběr je pro tento žánr zcela zásadní a je víc, než zřejmé, že ten, kdo o něm rozhodoval, nebyl tak docela v obraze, viz prefabrikát jménem Cher, či pidlooké nemehlo Kristen Bell. Slušná choreografie a krása kostýmů tak už nemohou zachránit ohranost popelkovského příběhu a nechytlavé songy (až na jeden jediný) zvrátit žánrovou katastrofu, je mi líto. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru slušný počin, pokud tedy zastáváte názor, že v muzikálu je příběh věc nedůležitá či dokonce zbytečná. Když se smíříte s tím, že děj by vymyslela vaše dcera během pětiminutové přestávky mezi hraním si s jednorožci a s Barbie, tak si snímek užijete. Hudební čísla, kostýmy, kulisy, střih jsou dobré, choreografie už trochu horší (přišlo mi, že Christina se na všechno hýbe stejně), leč hlavním problém krom zmíněného příběhu vidím v něčem jiném - je to kabaretní muzikál a ten by měl být postaven na "wow" momentech, klidně přehnaných, citově vydírajících, ale prostě velkých scénách a výkonech, tohle je však jen plochá a nevýrazná pohádka. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (21)

  • Fotografie sedmileté Ali (Christina Aguilera) je skutečným snímkem z dětství slavné zpěvačky a herečky, kde je se svou pravou matkou. (oje)
  • Podnik Burlesque Lounge bol v ateliéri postavený v priebehu 6 týždňov. (drake31)

Související novinky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

17.01.2011

Tak jako každý rok, i letos, nám hollywoodští zahraniční novináři připravili nejedno (ne)příjemné překvapení. Pod letošním moderátorským vedením Rickyho Gervaise se stal neúspěšnějším filmem The… (více)

Královské i sociální Zlaté glóby

Královské i sociální Zlaté glóby

15.12.2010

Osmašedesáté udělování „oscarových předskokanů“ se odehraje v lednu, nominace známe od včerejška. Co se týče počtu nominací, vede britské drama s údajně excelentním Colinem Firthem The King´s Speech… (více)

Souboj blondýnek v Burlesce

Souboj blondýnek v Burlesce

11.10.2009

Bývalá Veronica Mars Kristen Bell (právě tento víkend má za louží premiéru její komedie Trable v ráji) bude znepříjemňovat život Christině Aquileře. Zahraje si totiž její rivalku v muzikálu Burlesque… (více)

Reklama

Reklama