Režie:
Michal HerzÚčinkují:
Emanuele Ridi, Jan Kraus, Zdeněk Pohlreich, Jakub Vágner, Diana Kobzanová, Halina PawlowskáVOD (1)
Obsahy(1)
Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)
(více)Recenze (138)
Ať už tenhle pořad kvality (co se filmu jako umění týče) má, nebo nemá, faktem je, že mě vážně inspiroval a konečně dokopal k vaření. Manu je sympatický chlapík, příprava jídel vypadá v jeho podání neskutečně jednoduše a člověka to fakt žene do kuchyně, aby si to vyzkoušel taky. (mimochodem, jeho čeština mi vůbec nevadí, ba naopak - přijde mi to celkem milé:-)) ()
Češi jsou zřejmě hodně neschopný národ,když každý den si musí nechat několikrát v různých televizních pořadech radit,co a jak uvařit.Jako by nestačilo,že nám radí tzv.celebrity a týpkové jako Babica,už si musíme zvát do svých kuchyní Taliány,zítra to budou rákosníci,pozítří Arabové a za chvíli už si nebudeme schopni sami uvařit svůj žvanec podle svého vkusu. ()
Taliansku kuchyňu, až na cestoviny, nijako extra nevyhľadávam a ani doma nerobím. Ale jednoznačne súhlasím s názorom, že ide o jednu z najlepších resp. najkvalitnejších kuchýň sveta. Emanuel Ridi mi však pripadá ako skrachovaný, veľmi zlý pornoherec zo 70-tych rokov. Sorry, ale fakt. No a keďže v podobných projektoch veľmi záleží na hlavnej hviezde, musím ísť tým pádom s hodnotením nízko. Veľmi nízko. ()
Prace odvazneho filantropa v nejvernejsim duchu altruismu. Zatim nejlepsi pokus o priblizeni prave italske kuchyne co tato zeme pamatuje. Lide ze zemi mluvici romanskymi jazyky maji vzdy tak prijemnou cestinu... . Az bude porad - jak pripravit krutu na Den dikuvzdani to si budeme pekne zacpavat usi. ()
Emanuel. Co k němu říct. Charismatický Ital, který umí vařit a má dobré nápady. To je jasné a též musím uznat, že je to o několik tříd lepší než Babica. Přesto je to ´´jen´´ pořad o vaření a abych mohl jít s hodnocením výš, musel by být hlavní hrdina něčím zvláštní a nový a pořad by musel být zpracovaný originálně. Vím, že je to těžký úkol, ale nic není nemožné. Takže 3 pěkné hvězdy. :-) ()
Reklama