Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

mosem 

všechny recenze uživatele

Pořad měl ve svém počátku úžasný rozjezd a byl inspirativní. Po čase se ale vyčerpal z nápadů, kde nedostatek inovativních prvků postavil na zapojování dalších VIP osobností, u kterých ale ne vždy měli šťastnou ruku. I když jsou to mnohdy osobnosti lidsky nebo profesně zajímavé, schází jim potřebná dávka šoumenství. Nicméně v průběhu uvádění pořadu se zde objevila celá řada zajímavých receptů a vychytávek, takže ve srovnání s jinými "vařícími" pořady stále ještě sehrává roli jednookého mezi slepci. ()

Bodega_Bay 

všechny recenze uživatele

dávám 5 hvězd v rámci pořadů o vaření. není zde nic, co by mi vadilo, recepty jsou super, Emanuel je sympaťák s roztomilou češtinou, který i kdyby pořad promlčel, tak na něj budu koukat jako na svatý obrázek a hlavně celý formát pořadu nemá v našich televizích konkurenci. Plus vzkaz pro některé místní kritiky, co píšou, že recepty nejdou uvařit- naprostá hloupost, mám všechny knihy, vařím z nich cokoli, na Ridiho způsob si vařím všechny těstoviny atd... ()

Reklama

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Italské jídla nejím. Vůbec celá italská kuchyně mi nesedí. Nicméně se musí uznat že tenhle pořad má svoje jedinečné kouzlo. Jednak je to tím, že se pořad odehrává v domácím prostředí a ne ve studiové kuchyni a jednak je to i samotným průvodcem. Emanuel Ridi se svým silným italským přízvukem učí české kuchařky vařit italská jídla sympaticky a jednoduše. Tohle je snad první kulinářská show, která se opravdu povedla. Snad se kvůli tomu naučím jíst i špagety:-) ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Prace odvazneho filantropa v nejvernejsim duchu altruismu. Zatim nejlepsi pokus o priblizeni prave italske kuchyne co tato zeme pamatuje. Lide ze zemi mluvici romanskymi jazyky maji vzdy tak prijemnou cestinu... . Az bude porad - jak pripravit krutu na Den dikuvzdani to si budeme pekne zacpavat usi. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Emanuel. Co k němu říct. Charismatický Ital, který umí vařit a má dobré nápady. To je jasné a též musím uznat, že je to o několik tříd lepší než Babica. Přesto je to ´´jen´´ pořad o vaření a abych mohl jít s hodnocením výš, musel by být hlavní hrdina něčím zvláštní a nový a pořad by musel být zpracovaný originálně. Vím, že je to těžký úkol, ale nic není nemožné. Takže 3 pěkné hvězdy. :-) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama