Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Recenze (599)

bourec 

všechny recenze uživatele

Těch rodinnejch výlevů a odboček je tam na můj vkus poměrně dost.Některý jsou i vtipný.Co je v tomhle filmu už přes čáru, je dost velká otravnost M.Lawrence.On byl i v předešlejch Mizerech ten víc rodinnej typ, takovej víc utˇáplej,ale tady už to až přehání.Jinak pro mě poměrně slušný pokračování mejch filmů, který mám fakt rád.Jedna hvězda dolů je logická, ale jak zazní ten text skladby Bad boys, už to ve mě zase jede.80%. ()

PodPantlofak 

všechny recenze uživatele

Většina pokračování filmů po více jak deseti letech nestojí skoro za nic. viz Kameňák, Sněženky a machři po 25 letech. Ale takhle se to jeví jako čistě česká smůla, protože když se koukneme na Úžasňákovi 2, nebo v našem případě Mizerové, tak dostaneme přesně to, co chceme! Na Hercích není těch sedmnáct let skoro vidět, akce je to stejná, ne-li větší než u předchozích dílu. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nutno říct, že to byla celkem prdel, akční sekvence vytvářel někdo, kdo tomu rozumí, režie a střih na špičkové úrovni, nicméně scénář... Zaprvé to bylo o dost delší, než mohlo, a zadruhé se nějaké scenáristické přechody rovnají slovu fail, což je škoda. I tak samozřejmě lepší než všechny unuděné a utahané "klasiky" (Osvícení atd.). 65% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

V poslední době některé snímky dokázali zlomit tzv. kletbu pokračováních, kdy bylo naprosto jasné, že bude horší než předešlý díl a kolikrát už dvojka byla takový sranec, že na to nemělo smysl chodit. Mizerů se naštěstí i tentokrát ujal schopný tým a tak tu máme zase slušnou nakládačku. ... MKUH ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Mnohem slabší než předchozí díly. Rozhodně tomu chybí ten styl, kterým disponovala dvojka a lehce i jednička. Akce je ale fajn, přehledná a humor to táhne asi nejvíc. Jinak je to asi nejslabší díl, škoda. Ale průser to není. Jen z toho nebude kult jako z dvojky. 4* a.k.a 75% ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

No nevím, honičky a střílečky mě naposledy bavily asi tak ve 12. no ono je to pořád stejný. Čekal sem více zábavy, hlášek a toho sem se bohužel nedočkal. Nevím proč bych se měl jevit, že někdo veme zatáčku zkrátka, nebo, že má nekonečný zásobník… Zápletka nic moc. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Akčná zábava. Presne to tento film je. Je tam dostatok príbehu, ktorý je zaujímavý aj prekvapivý, takže to nie je čistá vata. Páči sa mi novy team, hlavne Dorn. Akcia je skvela a tak akurát nastrihaná, takže človek aj ma šancu všímať si, co sa vlastne deje a nasilie sa na nic nehra. A rozne odkazy a narazky drzia na urovni zabavnu zlozku celeho tohto počinu. Ak by to bolo aspoň takto dobre, tak ja si pokojne pozriem aj stvrty diel. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Nemôžem uveriť, že po toľkých rokoch sa môžu len tak vrátiť Will a Martin k týmto skvelým postavám, a zachovať si rovnakú kvalitu. Užíval som si každý vtip a gýčové scény medzi akčnými situáciami. Príbeh bol lepší, než som si myslel a na konci sme dostali aj emócie, ktoré som vôbec nečakal. Pri pozeraní má chytala veľká nostalgia. Nemôžem uprieť aj zásluhu režisérov, ktorých som vôbec nepoznal . Veľké prekvapenie! 8/10 ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda akčňáky. Nemám ráda akční komedie. Neznám Bad Boys I ani II. Will i Lawrence jsou mi putna. A tomuhle dávám 4*, protože - wow, on asi ještě někdo ví, jak udělat dobrej film! ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Akční zábava, jak má být. Příběh jednoduchý, v akšních scénách člověk nesmí hledat fyzikální zákony a pak se bude dobře bavit. Hlášky se sypou, černý kluci válej a Joe Pantoliano je všechny o třídu přehrává. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že to bude Mizerům i po těch letech takhle šlapat. Tady se sice přísně ctí feeling prvních dvou filmů, ale i tak Mizerové navždy působí docela svěže a energicky, i když uběhla řádná doba od druhého dílu. Nebudeme řešit určité nedorazy, protože tady v té devadesátkové podívané jde především o akci a zábavu. Ta je naštěstí velmi podařená a nedělá v žádném případě ostudu druhému dílu, na kterém jsem vyrůstal. Will Smith už něco takého asi potřeboval. Po několika přešlapech ho snad finanční úspěch pokračování filmů z přelomu milénia nakopne k zajímavějším filmům, protože takhle příjemně strávené dvě hodinky jsem s ním už dlouho nezažil. ()

ceskyhonza 

všechny recenze uživatele

Někdy je umění, včas přestat. Jak byly první dva filmy zábavné, akční, kdy se tyto dvě základní vlastnosti prolínají, tak tento je opravdu vcelku slátanina. Sice nechybí drahé akční scény, ale tak nějak bez lepšího kontextu. "Šťávu" předešlých tu suplují hlavně poměrně trapné vulgarity bez invence. Zkazil jsem si dojem, po dvou filmech, které mi sedly, je toto slabý odvar. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Skvělý návrat Mizerů! Líbila se vám jednička a dvojka? Pak není tady co řešit. Třetí díl je opět výborně nahláškovaný. Náramně povedená akční zábava, která rozhodně nedělá předešlým dílům ostudu. Nečekal jsem, že to bude Mizerům i po těch letech takhle šlapat. Duo Mike a Marcus je pořád parádní a líbilo se mi, jak se režiséři více věnují postavám, než tomu bylo v předchozích dílech. Akce už není tak velkolepá a kulervoucí, jako tomu bylo pod Bayovou taktovkou (akce je na vysoké úrovni, ale chybí mi tam ten klasický Bayův driving), pořád se ale jedná o dost nadprůměrnou akční záležitost. Smith s Lawrencem pořád mají skvělou chemii a i nové postavy a taková ta generační obměna funguje fajnově. Smith tu roli potřeboval jako sůl a snad mu znovu nastartuje kariéru. A Lawrence lepší roli mít už nikdy nebude. Tohle je trefa do černého, snad jen škoda trochu slabšího záporáka. Nebýt přepáleného digi finále tak by to bylo ještě lepší. Příště jestli bude další díl,tak nejlepší by bylo ať nečekáme tolik dlouhých let. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Po všech těch podělaných sériích jsem čekal průser, zvlášť když už u kormidla není Míša a nakonec jsem se docela slušně bavil. Akce je fajn a přehledná, humor mi sednul, u jednoho vtípku (spíš nenápadného) jsem se nahlas řechtal asi 5 minut. Film si občas utahuje i sám ze sebe a feelingem se od předešlých dílů nijak výrazně neodlišuje. Skoro jako by to od Baye bylo, jen na umírněnějším levelu a ten Lawrence mi tu nepřišel extra otravný. Trošku mě akorát zklamalo finále, které směřovalo jinam, než jsem vzledem k průběhu děje očekával. Přesto se na trojku někdy rád podívám znovu. Cameo potěšilo. ()

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama