Reklama

Reklama

Řada nešťastných příhod

(seriál)
  • USA A Series of Unfortunate Events
Trailer 2
Dobrodružný / Drama / Rodinný
USA, (2017–2019), 19 h 40 min (Minutáž: 37–64 min)

Předloha:

Daniel Handler (kniha)

Kamera:

Bernard Couture

Hrají:

Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Weissman, Louis Hynes, Joan Cusack, K. Todd Freeman, John DeSantis, Aasif Mandvi, Usman Ally, Luke Camilleri (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(25)

Sirotci Baudelairovic bojují s osudem, který jim do cesty přivedl zlého hraběte Olafa, a snaží se odhalit dávné rodinné tajemství. (Netflix)

Recenze uživatele PKD k tomuto seriálu (9)

Série 1 (2017) (S01) 

Odvraťte zrak,odvraťte zrak,každičký díl je jak pochmurný mrak! Co dodat? Snad jen,že Olafova kreace jako ,,jsem Stefano´´ je prostě k nezaplacení. :))) ()

Série 2 (2018) (S02) 

Ten Olaf je ale kus...vola. Tak on může mít takovou (byť snad ještě více amorální než on a stejně jako on,si neustále pletoucí své neskutečně složité falešné jména) ženskou s takovým majetkem, outfity a super obuvi, který mu ona sama ještě nabízí...ale ne,on chce pořád zavile a od teď vlastně i bezdůvodně dědictví, teď už dokonce 2 párů sirotků (jedni mají peníze v bance,tedy asi,nikdy jsem je neviděl),a ti druzí zase na oplátku...kopu safírů či co. Ne...teď už jde jen o čistou pomstu a nastupuje terror.:) A ano,musím souhlasit se samotným L.Snicketem,který vás neustále do omrzení varuje,že je spousta veselejších seriálů...a má pravdu,ten pán. Ovšem za mě,když už tomu jednou propadnete,jsou vám ty ostatní tzv.veselé seriály...ukradené.:) A vrcholy série? No,až na 1.film,v podstatě...všechny. ()

Strohá akademie: 2. část (2018) (S02E02) 

Strohá kademie byla zklamáním. Jestli to ale nebylo také tím,že jsem se konkrétně na tento díl moc těšil. Další příběhy jsou totiž už jen lepší a lepší. ()

Nouzový výtah: 2. část (2018) (S02E04) 

Scény ze Slanečkové restaurace jsou vrcholy tohoto filmu. A pozor! Shlédněte speciálně tento díl dřív,než už nebude IN. A pak s vámi už nikdo nepromluví,páč jste to propásli,když to ještě IN bylo. A vy tím pádem budete OUT. Jo a taky pijte limonádu z petržele. Vodní martini už ne. To už neletí. ()

Zpustlá vesnice: 2. část (2018) (S02E06) 

A pamatujte...,,obviňovat týpky bez důkazů,není ani trochu hustý´´ :))) to vám vzkazuje, rapující cool detektiv Dupin (že by narážka na velkého Poea,zase?!). Jedna z nejšílenějších kreací hraběte Olafa. A spolehlivý zdroj mých záchvatů smíchu. Je to sice hajzl a vrah,ale tohle mě prostě dostává. ()

Zákeřná nemocnice: 2. část (2018) (S02E08) 

Představte si Kingdom Hospital od Kinga,ale tak o 300% lepší. A co o jde krucinál! s tou zatracenou cukřenkou??? Grrr. Už aby se to vysvětlilo. Jsem z toho pitomého kousku porcelánu,celý napjatý...jak guma od trenýrek. ()

Masožravý lunapark: 1. část (2018) (S02E09) 

SPOILER- Nová madam Lulu aka knihovnice ze Strohé Akademie,se svým šíleným přízvukem si zaslouží aspoň Oscara,neb je nejspíše 2.hl.star tohoto filmu. Tou 1.je bohužel...zase ten mrzký Olaf. Je to vůbec hrabě? Jak k tomu titulu přišel? A má ho vůbec? A co na to Jan Tleskač? To nikoho v této sérii,zda se...nezajímá. ()

Konec (2019) (S03E07) 

Tak nám zabili Ferdinanda...ehm pardon, SPOILER!!! Olafa, který se stal v posl.2 dílech velmi zajímavým a na konci ukázal dokonce i kladnou stránku, což bylo fakt překvápko.:) Jinak výborná série, která opravdu za 3 roky (úctyhodné) dovedla zadaptovati celou sérii 13 knih aniž by kvalita nějak výrazně kolísala. Sice zatím považuji tuto sérii za nejslabší, ale to nic nemění na tom, že jde stále o nadprůměrný seriál. ()

Reklama

Reklama