Reklama

Reklama

Carl byl pokousán a Rickovi nezbývá nic jiného, než se se synem rozloučit. Zároveň je ale potřeba ochránit zbytek obyvatel Alexandrie a dostat je do Hilltopu... (TV Prima)

Recenze (31)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další hřebíček do rakve dříve výborného seriálu, no, co už. Minule jsem za finále s Carlem hvězdičku přidal, to už teď udělat nemůžu, výsledek mě sice potěšil, ale abych se k němu propracoval, musel jsem přetrpět spoustu uměle natahovaného děje, citového vydírání a obvyklých nesnesitelných keců. Navíc- klobouk zůstává ve hře! ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Carl nie a nie skapať! A samozrejme počas toho ne-skapínania stíha povedať ešte nekonečnú kopu klišé! P.S. By ma zaujímalo, kto volí muziku k tejto žalostnej sérii... Tak napríklad dnešná kombinácia odpudivého adolescentného ksichtu Carla a vidláckeho južanského tónu bola vražedná!! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další debilní ubrečená epizoda táhnoucí se ve smrdutém melancholickém duchu. Konečně chcípla jedna z nejotravnějších postav a tvůrci bohužel obětovali celý díl k uctění její památky. Neskutečně mě iritovaly všechny ty probliky budoucnosti, kterými nás bohužel tvůrci začali bombardovat. Jediné, na co se dalo koukat je to, že nám negřík Morgan pomalu polehoučku opět zlidštěl a nezůstal tím starým esotropickým humanistickým kokotem, pro kterého v tamějším světě není místo. Velmi slabý díl, jako ostatně všechny rozlučkové. Už by konečně mohli tvůrci pochopit, že na takové díly jim většina příčetných diváků sere. Silně zvažuji, že se jim vyseru i na celý seriál. Ztratilo to šmrnc. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Carlova smrt byla tak strašně roztahovaná přes celej díl, že jsem se těšila až už konečně chcípne, takže jeho smrt na mě vůbec nijak nezapůsobila, ještě s těma kecama před smrtí jako "Táto musíš bejt jako na začátku, protože teď už to nejseš ty, teď už jenom zabíjíš lidi" apod. Navíc důvod Carlovi smrti byl lacinej jak celá tahle série, protože zombíci už v tomhle seriálu prakticky nehrajou žádnou roli, a teď najednou týpek umře na zombíka. Přidali nám k tomu ještě ty vize z budoucnosti, což byla vlastně celou dobu Carlova představa o lepším životě (čímž si nejsem tak jistá, protože Negan by tam rajčata určitě nepěstoval), což je další otravná věc v tomhle díle. Ezekiel naneštěstí pořád žije a Neganovi vojáci pořád neumí střílet, i když jich je nejmíň 10 proti 2. Jediný plus týhle epizody je za Morgana, kterej už konečně nění žádnej sluníčkář, ale pořádně se nám vybarvil. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Carl je frajer! Postava dospělejší, než většina ostatních. To, co se stalo v minulém dílu, jsem absolutně nečekal. A popravdě, mohlo to loučení být kratší a intenzivnější. Ale i tak... Strašně mě potěšilo, že tvůrci nezapomínají a že si Carl připomněl to, co kdysi provedl a za co jsem ho sám chvíli neměl rád - svědomí budiž rozuzleno. Kdyby se každopádně celý díl táhl ve stylu výtečného začátku, bylo by to na pět hvězd. A to zakončení? Však všichni víme, že to byla jen iluze. A nebo ne? ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

vážně už jděte DO PRDELE s těma detilama na obličeje a schyzofrenní kamerou. Neběželo to ani minutu a už jsem zjistil proč mě moderní the walkind dead NEVÝSLOVNĚ SERE. Idiotské skoky v ději také ničemu nepomáhají... bez přetáčení se opravdu na seriál už nedá dívat. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" This was Dad's before it was mine. Now it's yours. I don't know Just Just having it and It always kept Dad with me. It made me feel as strong as him. It helped me. Maybe it'll help you, too. Before Mom died she told me that I was gonna beat this world. I didn't. But you will." ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tenhle díl jsem v podstatě čekal celej seriál, protože toho pačesatýho fakana nemůžu vystát už někde od 2-3. série. I tak jsem se nemohl vyhnout lehkému dojetí. Jinak byl ale díl nadměrně přefilozofován. A to mě vážně nebaví! Místo těch hektarů mouder mají padat hlavy a kusy masa z hnilobnejch kulhavců, a nebo z Neganů. Zadostiučinění přišlo alespoň v závěru, kdy zaúřadovala jedna z vražedných hůlek. Kdo ale stál na jejím druhém konci, to mě vážně dojalo! A hlavně nechápu, že si toho malého vrahouna nikdo nevšiml, když na něj v podstatě muselo všech 6 očí civět. Snad se do dalšího dílu tvůrci polepší a trochu mi zase pocukaj nervovou soustavu. A ne, nejsem sadistický hovado, ale čím mě namlsali, tím ať mě nasytí! ()

ProgLaney 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, taková hodinová rozlučka s Carlem...osmá série prostě stojí na místě, za tu celou dobu už se trochu ty tahanice okoukaly a chvílema už seriál prostě vaří z vody. Rick měl několik příležitostí rozsekat Negana a jelikož se tak nestalo, nemůžu se zbavit dojmu natahování a umělýho udržování při životě celýho děje. Má to pořád fajn úroveň, ale už je to s Neganem tak dlouhý, že si začínám přát, aby buď začali spolupracovat nebo aby vyhrál Negan. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když čtu ty jedničkovohvězdičkový komentáře, tak si říkám, jaky zdegenerovaný dementi na tenhle seriál koukaj. Je to melancholický drama, protože odchází jedna z nejdůležitějších postav po dekádě působení, která tím strávila celé dospívání. Navíc Carl byl fajn. Občas se choval jako idiot, ale měl srdce na správným místě, což je v takovém světě to nejocenitelnější. Navíc dění v království mě překvapilo a tahle epizoda byla jedna z těch nejlepších od začátku 8 série. Psát výkaly typu "ať už konečně chcípne, jdete do prdele s těma kecama a pod" tak s tím se jděte vysrat !!!! ... Co mě osobně mrzí je, že Carlova smrt byla skoro až nesmyslná a to je fakt škoda. ()

Reklama

Reklama