Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 122)

castor 

všechny recenze uživatele

Komedie Zkus mě rozesmát má dva hlavní triumfy – absenci nejrůznějších fekálních „vtípků“ a přítomnost Jennifer Aniston. Adam Sandler a jeho výtvory mě baví tak nějak na přeskáčku – nejprve třeba velmi kvalitní a netriviální Klik – život na dálkové ovládání, pak dlouhá prázdná mezera a nyní tohle.. Romantická komedie, která chce bavit i dojímat, je tu. Král buranského humoru se navíc velmi příjemně drží na uzdě, je civilní, sympatický a hlavně vtipný. Stejně jako zbytek (až na výjimky) početného osazenstva. Moc mě teda nebavila afektovaná a poměrně snadno přehlédnutelná Nicole Kidman, leccos musíme odpustit i hňupovi Dolphovi, který jako komická figurka víc selhává, než boduje, ale na druhou stranu přináší několik skvostných okamžiků, díky kterým si tenhle kousek ještě o to víc zapamatujete (třeba resuscitaci ovce). Když pominu úvodních dvacet minut, kdy se to docela vleče, tak nám po další desítky minut nabízí tvůrci slušnou podívanou, která se naplno rozjede při výletu na Havaj. Tam se rozjede i ten pravý emocionální náboj, chemie mezi Sandlerem a sarkastickou matkou Jennifer funguje parádně, přešlapů je skutečně minimum, neotravné dětské postavy jsou vážně dobře napsané, směřuje to do očekávaných vod, a pokud přistoupíte na hru několika lží (jsme přeci v mainstreamové komedii), těch trochu přepálených 115 minut si náramně užijete!! A trapně mi nebylo.. Jdu na čtyři hvězdy.. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tom nehrála Jennifer Aniston ani by mě nenapadlo jít na komedii se Sandlerem do kina. Ale velice mě to překvapilo, bylo to vtipné, rychle to utíkalo a ústřední dvojci to spolu poměrně slušelo. Některé ty nechutnější vtípky bych vypustila a neměla bych v podstatě co vytknout. Prostě dobrá romantická komedie na odpočinek. Jen ta Nicole Kidman vypadala něják divně. 4* ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Jen tak pro nenáročný zabavení to je perfektní, nesnaží se to za každou cenu vytvářet třeskutý fóry, takže to není trapný, Sandler tomu dodává vtip, Jennier Aniston je zase docela sexy, i když jí osobně moc nemusim, tak tady jí tofakt sekne a o Brooklyn decker se neni třeba bavit, ta je jasná, navíc se tam na skok objeví i Nicol Kidman. Akorát netušim, kde vytáhli tu malou nesympatickou holku, která i když se smála, tak jsem čekal, kdy se někomu zahryzne do nohy. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že filmy Adama Sandlera moc nevyhledávám, ale tohle bylo vcelku příjemné. Celé dvě hodiny mi rychle uběhly, párkrát jsem se i zasmála. Bohužel opět se film nevyhnul několika trapným momentům a klišé. Pokud ale hledáte oddechový film na večer, na který byste se chtěli podívat se svou drahou polovičkou, tak Zkus mě rozesmát určitě není špatná volba. Už jen kvůli sympatické hlavní dvojici, kterým to spolu opravdu seklo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Myšlenka, že finančně zabezpečený plastický chirurg balí děvčata na snubní prsten, jakožto symbol fiktivního manželství v krachu, je sama o sobě dosti uhozená, ale aspoň je pak v upředené pavučině lží dovoleno vše.. Proč ne? Sandler se pomalu dostává z puberty, i když přísun humoru tady zajišťují spíše vedlejší postavy (deutsche dealer ovcí), Jennifer opatrně vykoukla ze škatulky s velkým nápisem Rachel a i na konci se překvapivě podařilo z obvyklých klišé vybruslit se ctí. Zdá se, že Sandlerovy filmy můžete milovat, ignorovat nebo nenávidět, ale uznáte jedno - vždycky je díky stylu poznáte a to nejen na základě přítomnosti syndromu dráždivého střeva. Podobné je to i u pop hudby, člověk je ani nemusí mít rád a hned podle prvních taktů pozná třeba ABBu, Ace of Base nebo ´N Sync. No ty asi ne... Jinak vzhledem k stupni "vyvinutosti" Brooklyn Decker by mě nepřekvapilo, kdyby se její manžel doma měnil z profesionálního tenisty na podavače míčů.. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Keď Danny (Adam Sandler) hovorí: "Je tu jeden problém, ona nie je ty", odkazuje na dialóg Rossa s Rachel z Priateľov (1994): "Je tu jeden problém, ona nie je Rachel". (WalterIK7)
  • Fanoušek hudební skupiny 'N Sync a tenista, se kterým se v jedné ze závěrečných scén Palmer (Brooklyn Decker) seznámí, je profesionální americký tenista, a hereččin skutečný manžel, Andy Roddick. (oje)

Reklama

Reklama