Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 122)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale minimálně již posledních 5 sandlerových filmů na mě moc nefunguje. Volání o pomoc byl poslední super film. Chuck s Larrym byli zbytečně natáhnutí a špatní, Zohan mohl být mnohem lepší, Pohádky na dobrou noc příliš dětské, ale to by nevadilo. Poté přišli na scénu Komici a byl to regulérní průšvih. Machry bych s přihlédnutím k těmto výtvorům označil jako nadprůměrné. Dokonce se mi při druhé projekci již docela líbila vybudovaná atmosféra. Zkus mě rozesmát má zbytečně vysoké hodnocení. Průměrná romantická komedie se vším co k nim patří. Film si jede po pevně daném mustru, z kterého nelze uhnout ani o centimetr. Nicole Kidman někomu přišla jako oživení, mě ovšem dost vadila. Děti jsou docela fajn, překvapivě až moc fekálního humoru. Aniston je stále kočka, muselo dát práci z ní udělat v úvodu průměrně vypadající ženskou. Budu v hodnocení tentokráte milosrdný 60%. PS: Aktualizace 2018: Pohodová Sandlerovka, která těží z vynikajícího obsazení a zasazení děje na Hawaj. Prostě z tohohle filmu prázninová atmosféra sálá všemi směry. 70% ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že filmy Adama Sandlera moc nevyhledávám, ale tohle bylo vcelku příjemné. Celé dvě hodiny mi rychle uběhly, párkrát jsem se i zasmála. Bohužel opět se film nevyhnul několika trapným momentům a klišé. Pokud ale hledáte oddechový film na večer, na který byste se chtěli podívat se svou drahou polovičkou, tak Zkus mě rozesmát určitě není špatná volba. Už jen kvůli sympatické hlavní dvojici, kterým to spolu opravdu seklo. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

V malé metafoře jde o tu nejluxusnější dovolenou, na které slunce nikdy naplno nezasvítí. Kdyby ale scénář nenacpal do popředí tu nejneuvěřitelnější zápletku, hodnocení by šplhalo snad i po metách nejvyšších. Sandler totiž překvapuje nápaditou umírněností a když si k tomu pozve rozšafnou Jennifer a parádně nesnesitelnou Nicole, musím ho zkrátka obdivovat. Ale celá vybájená pohádka o rodině je něco tak hloupě přehnaného, že se doteď nestačím divit. A přitom třeba malá nahláškovaná slečna s britským přízvukem je postava k nezaplacení. Rozporuplných 70% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Typická sandlerovská oddychovka, která je tentokrát okořeněna o výbornou romantickou linii. Mezi Sandlerem a Annistonovou to totiž opravdu funguje a hlavně v případě Jennifer jsem rád, že ji konečně nějaká role pořádně sedne. Dětští herci jsou taky celkem fajn, Brooklyn Decker není překvapivě jen na okrasu (i když je nehorázně hot) a Nicole Kidman si střihne skvělou vedlejší roli. Jen ten Nick Swardson je po většinu času spíš otravný a může za většinu těch trapných a nechutných vtipů, který celý film trochu sráží. Jinak je to ale velice příjemná romantika, kterou sice trochu kazí uspěchaný konec, ale jinak se u ní celkem solidně pobavíte. 70% ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Naprosto klasický snímek, který jede po stokrát vyjetých kolejích, aby se pustil do urputného scénáristického boje, ve kterém selhává. Zpočátku jednoduché, lehké a poměrně zábavné, ke konci však tvůrci nabalují na příběh další a další nesmyslné nánosy balastu, pod kterými děj značně trpí. Pár povedených vtípků a senzačně šílená Bailee Madisonová snímek bohužel nezachraňují. Nicméně nejen podle hodnocení se dá soudit, že své diváky si to najde. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • V čase 1:22:20 má Jennifer Aniston (Katherine) vlasy úplně za uchem, ale v dalším záběru je má mírně před uchem a v dalším zase úplně za uchem. (asdfasdf)
  • Film měl premiéru 11. 2. 2011, v den narozenin představitelky hlavní ženské role Jennifer Aniston (Katherine). (Foox)

Reklama

Reklama