Reklama

Reklama

Many a Ellie mají již skoro dospělou dceru Broskvičku, která by se ráda stala členkou party mladých mamutů a také přítelkyní krásného mamuta Ethana. Ellie stojí za svou dcerou, ale Many si myslí, že to pro Broskvičku není vhodné. Je to klasický případ otce, který nechce vidět, že jeho milovaná dcera dospívá... Sidova ztracená rodina se náhle objeví a Sid je šťastný, že se na něj nevykašlala. To se ale velmi mýlí, jeho rodina se tu zastavila jen proto, aby se zbavila ještě i babičky, která už dost zapomíná a občas se chová podivínsky. Veverčák Scrat, který miluje žaludy, se pokusí jeden zasadit, jenže tím způsobí doslova katastrofu – dojde k posunu zemských desek a oddělení nejen kontinentů, ale také party přátel. Manyho rodina je na jedné straně a prudký mořský proud unáší opačným směrem Manyho, Diega a Sida s babičkou... Vtom se na obzoru objeví loď a přátelé se radují. Je to však předčasná radost protože to je pirátská loď a pirátům rozhodně nejde o to, aby naše přátele zachraňovali. Kapitán Gutt není žádný dobroděj a přátele zajme. Přátelé se však nevzdávají... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Feek92

Feek92 (hodnocení, recenze)

Madagaskar se mi líbil víc. Doba ledová už byla spíše pro menší děti.

Děj nic moc, ke konci jsem dokonce usínal.. Jinak 3D dobrý a pár vtipů tam taky stálo za zasmátí.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

michal1279: Prosímtě, čemu se divíš? Vždyť stejně tak nemohla dvojka navazovat na jedničku, poněvadž by hrdinům muselo být několik tisíc let. :D U Ice Age to nikdo neřeší, jelikož je to víc pro děti než většina současných animáků. Jde jim jen o tu srandu.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

michal1279

michal1279 (hodnocení, recenze)

Série "Doba ledová" má masivní historickou nepřesnost...

- jednotlivé díly na sebe navazují a to tak, že je nelze poskládat jinak než v pořadí 1,2,3,4.

- 1. díl se odehrává v době cca 20000 let př. n. l., následuje díl 2 (obleva) a na něj navazuje trojka.... Nyní vznikl díl číslo 4, který kvůli "Broskvičce" nemůže předcházet ostatní díly, ale figuruje zde Pangea (asi 200000000 let zpátky)...

...PROČ?

Paulina01

Paulina01 (hodnocení, recenze)

Další pokračování Ice Age mě velice láká, doufám, že po "pro mě moc nevydařené 3" se dočkám opět pořádného animáku u kterého se zasměju a odreaguju. :)

 (hodnocení, recenze)

na to půjdu do kina už jenom kvůli meggie

Lazyt

Lazyt (hodnocení, recenze)

nějaké nové infromace o tom, jestli se před filmem objeví také ten krátký simpsonovský film: The Longest Daycare, na slovákách už dávají i na to reklamu, takže to snad budou dávat i u nás

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Pre mňa osobne bola trojka najslabšia. Preto som zvedavý na 4tu časť. Trailer je skvelý. Lepší ako k predošlým dvom tak dúfam že túto časť budem môcť zaradiť hneď za jednotku, keďže tej sa už asi žiadne pokračovanie nevyrovná.

Rembrant

Rembrant (hodnocení, recenze)

Po skvělé jedničce, odporné dvojce, příjemné trojce jsem velice zvědav na ... čtyřku. Trailer velice zajímavý, jako vždy s dokonalou veveruškou. Jen ať se něco nepokazí..zase.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Zajímavý... Pro mě osobně to bylo jednička.... potom dlouho nic, pak dvojka a za ní tojka... Prostě ty dvě vačice, to byl takovej krok vedel, že to ani možný není... Na jedničce je zajímavý to, že nebýt Scrata a občas Sida, tak by to byl vážnej film sem tam s nějakým vtípkem... Ty pasáže s pralidmi, to bylo super... Dvojka a trojka už bylo totéž jako všechny ostatní animáče, ale míň pro dospělý a víc pro malý děti...

hejahou

hejahou (hodnocení, recenze)

Další film na který se tento rok těším.

Jinak podle mě byla nejlepší 2, a nejhorší byl první díl.Uvidíme na jakou pozici se zařadí tento 4. díl....nezbývá než doufat a čekat, že vše dopadne jak má,a 4 nás nezklame.

Houp

Houp (hodnocení, recenze)

No a můj žebříček je od nejlepšího po nejhorší 2, 1, 3. Takže je vidět, že každý má jiné chutě. A mně se trailer celkem líbí, takže se těším, co vznikne.

Pajaindian

Pajaindian (hodnocení, recenze)

Škoda, že to do kin přijde až na konci června... Celkem svěží trailery mě totiž dost navnadili ;-)

Kolbenova

Kolbenova (hodnocení, recenze)

Tak tohle je druhý 3D animák, který to dotáhl do 4. dílu, hned po prvním Shrekovi (kde jich původně bylo plánováno 5!), ale stejně doufám, že tohle bude konec.

Xavi6

Xavi6 (hodnocení, recenze)

t.mon: Tak to právěže vůbec, dvojka byla nejhorší (pro mě rozhodně), ale DL je na takové úrovni, že i ta mě bavila. :D

t.mon

t.mon (hodnocení, recenze)

NinadeL: Souhlasím s tebou, Jednička je asi nejhorší díl, nejlepší pro mně byla 2ka a na stříbrné pozici je 3ka.

Související novinky

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Reklama

Reklama