Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

pufina 

všechny recenze uživatele

Show v některých chvílích dost pokulhává, někteří účinkující ze sebe rádi dělají veřejně blbce, takže nejen že "Česko Slovensko má talent", ale taky "Česko i Slovensko má plno blbců". Ale rozhodně se našlo pár výjímečných účinkujících, co skutečně mají obrovský talent, tak snad se v Čechách ukáže něco nového a zajímavého. Soutěžení Primy a Novy (Talent mánia) je dost ubohé. Talent (a Prima) má plus za to, že jako moderátoři byl Prachař a Pyco Rausch, co nejsou nudní a nemají trapné kecy (jako na Nově Mareš). A nebýt v porotě Kraus, asi bych to ani jednou nezapla. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Dovolím si zatím zhodnotit úvodní show, která mě příjemně překvapila. Super neotřelé moderátorské duo, dost možná nejlépe složená porota a hlavně výběr zajímavých lidí v přenosu. Bylo by to spíše na 3*, ale během pořadu jsem párkrát pro porovnání přepnul na konkurenční nováckou Talentmánii a to co jsem tam viděl mě definitivně utvrdilo v tom, že Prima předvedla silný nadprůměr na poli televizní zábavy. ()

Reklama

higuain 

všechny recenze uživatele

Castingy vynikající, dojemné představení Zázrivého bylo trumfem, který si Prima pečlivě hýčkala až do konce soutěže. Velký třesk příšerný, semifinálové vystoupení někdy lepší, někdy horší a finále bylo z mého pohledu na úrovni těch vyvedených semifinále. Celkem to jsou velmi pevné 3* za pěknou show, která na plné čáře přejela Nováckou Talentmánii. ()

danco123 odpad!

všechny recenze uživatele

Show tohto a podobného formátu ma nebavia a pre mňa je to len strata času. Môžem povedať že väčšina ľudí sa príde do takejto súťaže zosmiešniť a presláviť v tzv. našom "showbiznise" čo považujem tiež za poriadny odpad. Neviem čo mám k niečomu takémuto aj napísať. Pre mňa to je absolútny odpad, ktorý si nezaslúži ani len bod. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem zázrak a ani to, že u toho vydržim sedět až do konce. Už jen to se odráží na hodnocení, které je sice předčasné, ale v porovnání s nováckou napodobeninou (viděl jsem pár minut a stačilo mi to) je myslím objektivní. Souhlasím s ostatními: moderátoři neokoukaní, porotci sympatičtí, talenti sice nic moc, ale kdo by čekal v "1. díle" zázraky:-) Pokud s tím nebudou otravovat moc často, tak se rád podívám a zasměju. Dodatek (24.10.2010): Tak mě to pomalu ale jistě přestává bavit a dávám přednost vraždám s Bohdalkou na ČT1. Po několika semifinálových dílech snižuji hodnocení na 3* a dál si už nebudu kazit dobrý dojem z počáteční fáze soutěže. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama