Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Colonist 

všechny recenze uživatele

V současné době televizi moc nesleduji, mám ji zapnutou jen jako kulisu a občas na něco hodím oko. Když jsem měl v onen nedělní večer jako kulisu Novu a začínala Talentmania, po pár minutách jsem musel přepínat, to, co se dělo na obrazovce bylo nepopsatelně trapné (viz můj komentář Talentmanii). No a ze zvědavosti jsem to přepnul na Primu. Já sice nejsem příznivcem tohoto druhu reality show, ale zajímalo by mě, jak to teda vypadá na té Primě, když na Nově je to taková hrůza. No a ČSMT mě docela příjemně překvapilo. Vyvolení nebo BigBrother, mezi nimi nedělám žádný rozdíl, obojí bylo pro mě vždycky odpad, ČSMT se však dá překvapivě sledovat. Dobře zvolená porota, slušná moderátorská dvojice (která se jen musí ještě pořádně sehrát), zajímaví soutěžící a hlavně je to soutěž podle originální licence, žádná trapná kopie. I po další neděle raději zvolím jako kulisu Primu, ta tentokrát Nově vážně nakopala zadnici. Nedělám to rád, jak už jsem říkal, nefandím těmto pořadům, ale musím mu dát pěkné hodnocení. Zaslouží si to. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle hodnotím celkem pozitivně. Chválím výběr poroty, Jan Kraus je příjemně vtipný, Jaro Slavik to bete zase z toho profesionálního hlediska a Lucku Bílou mám prostě rád :) Moderátorské duo též příjemně překvapilo, jsou celkem vtipní a společně s porotou působí jako takový "svěží vánek" mezi všemi těmi Superstar, Xfactor, Talentmania atd, kde se střídá furt stejná parta ( a zvlášť ten idiot Mareš). Co se talentů týče tak pár se mi jich opravdu líbilo - ten iluzionista co předváděl jak si řeže jazyk vede, dál se mi líbila ta holka co dělala krasojízdu na kole a zpívající sestřičky na závěr. Jiná vystoupení pobavila (baby rap), další znechutila (ten žrout). //EDIT 5.9: No psal jsem že další díl si ujít nenechám, ale nakonec zvítězila lenost jít o patro níže a zapnout televizi. Každopádně pokud máte rádi soutěže typu Superstar, Xfaktor atd, tak je ČS má talent dobrou volbou. /viděno v TV: 75% a 4*/ ()

Reklama

pakobylka

všechny recenze uživatele

Porovnávání neporovnatelného … a poloamatérské rozhodování poroty, jejíž dva členové sice mohou profesionálně posoudit zpěv, ale k hodnocení mnoha dalších, velice různorodých vystoupení mají všichni tři porotci asi takovou kvalifikaci jako já, když přiděluju hvězdy filmům a píšu k nim komentáře ... :-) … No nic, máme teprve druhou polovinu září 2010, dál bude všechno probíhat podle vyzkoušeného a osvědčeného schématu a ke slovu se dostane i hlasování diváků, protože vydělávat se prostě a jednoduše musí. Pokud bych brala v úvahu samotnou podstatu téhle "soutěže“, je to jeden převeliký nesmysl, protože srovnávat talent kupříkladu zpěváka, akrobata a kouzelníka prostě nelze. Z hlediska dramaturgie a úrovně televizní zábavy to není až tak úplně marné, ale viděla jsem jen úryvky, takže nehodnotím. ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než Nova, porota vybraná mnohem lépe. Kraus je skvělý, jen ta Bílá mi svými přehnaně kladnými hodnoceními moc nesedí a pana Slávika moc neznám, o to víc mě překvapil. Tím nejlepším je ale celková koncepce, která se Britům povedla a Prima ji zvládla dobře. Navíc skvělí moderátoři. Tleskám, takhle to má vypadat. Jen to hodnocení výš neposunu, nemám důvod, nedonutili mě se pravidelně dívat. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Dovolím si zatím zhodnotit úvodní show, která mě příjemně překvapila. Super neotřelé moderátorské duo, dost možná nejlépe složená porota a hlavně výběr zajímavých lidí v přenosu. Bylo by to spíše na 3*, ale během pořadu jsem párkrát pro porovnání přepnul na konkurenční nováckou Talentmánii a to co jsem tam viděl mě definitivně utvrdilo v tom, že Prima předvedla silný nadprůměr na poli televizní zábavy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama