Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

uiu 

všechny recenze uživatele

To, že je někdo "talent", by mělo vycházet z předpokladu, že se nikdy neučil hrát na housle v hudební škole, ale přesto to skvěle umí, nikdy nechodil do taneční školy, ale perfektně tančí, nikdy veřejně nezpíval a přesto svým vystoupením strhne davy. Ovšem do soutěžích takovýchto talentů se přihlašují jen lidé, co chodí od dětství do kroužků a jejich "talent" se od nich očekává. Do takových pořadů by se měli hlásit skupinky lidí, kteří si jen tak z hecu složili skupinu z kamarádů a zjistili, že něco skutečně umí a jde jim to dobře, ne skoro profesionální artisti z cirkusu, kteří to dělají jako obživu. Až to někdo vyhraje tak co? Stejně po něm za měsíc pes neštěkne, stejně jako po všech Superstar, tak proč se tím zatěžovat :) ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Já už fakt nemůžu... Proč se mám koukat na samé reality-show a podobné "soutěže"? Já sice chápu, že se tu najde spousta jednodušších jedinců (bez pardónu), kteří se na něco podobného skutečně těší (respektive dívá), ale z jakého důvodu to má odnést normální, inteligentní divák? Kdyby mi nevadily vulgarismy, tak teď celou Novu pošlu tam, kam už pěkných pár let patří (důvody: Ordinace v růžové zahradě, Ordinace v růžové zahradě 2, Výměna manželek, Big Brother, Česko hledá Superstar, Česko-Slovensko hledá Superstar, Stahovák atd.). P.S.: A když už podobný výmaz přeci jen vysíláte, tak si alespoň odpusťte ty trapné spoty, reportáže v TN a blikající odkazy zasazené do filmů či seriálů. Díky. ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Jelikož to doma všichni sledují, tak se občas dívám taky a musím poopravit hodnocení. V počátečních dílech jsem hodnotil odpad, protože to bylo dost trapné, ale teď vidím, že někteří mají opravdu talent a někdy je na co se dívat, i když tenhle pořad není moje parketa. Dost mě to někdy nudí, ale odpad si to rozhodně nezaslouží. Občas to stojí zato. ()

castor 

všechny recenze uživatele

TALENTMANIA – plus: Banášová a Habera, mínus: všechno kolem, rozněžněný a věčně uplakaný Troška, vyhořelý Mareš, prapodivné výměny v porotě, tlačení na pilu za každou cenu, neustálé cpaní laciných životních příběhů a milion reklam k tomu jako bonus. ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT – plus: dvojice moderátorů, Kraus a Slávik, příjemný a snesitelný formát, mínus: Bílá bez názoru a s medovými výroky, neustálé natahování všeho, co se ještě krapet natáhnout dá. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Ta příšerná Banášová a ty její přitroublé řečí ! Vždyť Slovensko má tolik krásných dívek, že by si snad mohlo vybrat pohlednější moderátorku. A celý ten program na NOVĚ stojí za pendrek. Škoda peněz. PRIMA je rozhodně lepší a také lépe hodnotí výkony soutěžících a hlavně není VULGÁRNÍ jako Habera a Banášová. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama