Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že těch pár hvězdiček, které se díky tomuto pořadu dostanou nahoru je důvod proč takové pořady dělat. Otázkou je co je na nich poutavého, lákavého snad i filmového, že to bylo zařazeno do československé filmové databáze. Já se obávám, že nic. Opravdu musím souhlasit s názory, že už jen výběr poroty a přístup Novy k tomuto pořadu je opravdu ostuda a krok zpátky, oproti jiným skoro stejně trapným soutěžím. Mistr GS jsou dva, kteří svým dnešním humorem spíše pohoršují a já se obávám, že v této vysílací době tito dva nemají co dělat. Troška - nic prototi němu nemám, jen se obávám, že jako lidský, chápavý a empatický porotce trochu selhal a budí dojem senilnějícího starce, který ukápne slzu nad každým malým děckem nebo zvířetem... To prosím už je trochu moc. Habera je zase hulvát. Mareš je Mareš, to by dle mě měló být nové synonimum pro nadávku. Jediné co musí zkousnout snad každý čechoslovák je pohled na Banášovou, které to mnohdy opravdu sluší. PS: všichnui kritizují reality show jak na nově tak na primě, já mám rád ty soutěžící a spíše ty schopné a když je tam blbec Pizza Rauš a nebo Leonid Mareš tak prostě přepínám kanály... :-D ()

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní hnusy: Leoš Mareš, Zdeněk Troška, trapáci, co se předvádějí, trapáci, co si myslí, že mají talent, vysílání/vysírání pětkrát týdně, odpočítávání spuštění v pravém horním rohu obrazovky, ale to nejhorší, kvůli jejich debilnímu protažení prvního dílu jsem šel spát místo toho, abych se kouknul na Vyjednavače. Oprava... vysírání už jen dvakrát týdně. ()

Reklama

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Jen Tomáš Matonoha nějakým způsobem uchopil trapnost toho všeho...a co k tomu vlastně dál dodávat? Věčně rozněžněný Troška, ze kterého nedostanete argument, profi moderátor Mareš, který si plete dny v týdnu, velká pompa a hluboká žumpa. Pane Bože, kdy už bude s těmi klony Superstar, fikčními realitami a nezajímavými lidmi konec? Lepší si neodpovídat, stačí slogany. Nova - zažijte víc. ()

st.verka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdy už na N@vě pochopí, že na tuhle trapnou moderátorskou sestavu už nikdo není zvědavý. A čím to, že jim Prima vytřela zrak? Někdo by se tam měl nad tím zamyslet a nedělat z nás hlupáky, kteří spolknou všechno, co jim obrazovka nabídne. Tuhle soutěž projeli na celé čáře. Zkrátka další trapný X faktor. ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Karikatura původní talentové soutěže, vrchol nevkusu a čtyři trefy mimo při výběru porotců. Co však naprosto nechápu, je snaha o citové vydírání, které podle mě nezapadá do formátu pořadu. Už mě nebaví dávat jednu hvězdu za Mareše. Tady to nezachrání ani on. Posledním hřebíčkem do rakve je Tipmania. Tato část pořadu mě ujistila, že jeho další sledování je naprosto zbytečné. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama