Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

kajas 

všechny recenze uživatele

Nepřestávající reklamní kampaň mě tak obtěžovala, že jsem se rozhodla natruc koukat na konkurenci. V 19.50 jsem ale ze zpráv nepřepnula a "Talentmania" na naší televizi běžela až do konce. Leoše jako moderátora uznávám, Alenu Šeredovou jako porotkyni bohužel vůbec. Ostatní mi nevadili a neřešila jsem je. Vulgarit (hlavně od Habery) bylo ale mnoho a třeba představování kandidátek na moderátorku zavánělo trapností. Skončit pořad asi o 40 minut později, než bylo inzerováno v programu, taky není hezké. Přesto jsem se bavila a hodlám koukat dál. Druhý den po vysílání jsem viděla také konkurenční pořad a musím říct, že stejně jako před lety s "VyVolenými" se Prima vytáhla a Novu v boji porazila. Její pořad budu tedy hodnotit ještě lépe. Soutěž jsem tedy ze záznamů sledovala až do konce. S vítězkou jsem spokojená. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Za Zdeňka Trošku a občasná příjemná vystoupení. Ostatní figury jsou odporné. Šeredová nám ukazuje, že má IQ houpacího koně (co dělá kurva v umělecké porotě), Banášová si spletla pole působení (do poroty nepatří - nemá tam co dělat), Habera si v přítomnosti Trošky nemůže dovolit být vulgární a Leoš Mareš s fousama. Když se na to tak koukám, tak zde selhalo téměř všechno. Od výběru porotců až po všechny ty trapné tanečnice. Umělé, trapné, neživé! ()

Reklama

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Relativně zábavná show, jejíž největší síla tkví v samotných soutěžících, které se rozhodla NOVA upřednostnit před tím ostatním. Místy to sklouzne k nesmírné tuposti a patosu, Alena Šeredová je neustále mimo mísu (a upřímně, ani tím vzhledem už to nezachrání), Miro se zmírnil a skvěle se doplňují z Banášovou a Troška je překvapivě snesitelný. Leoš, byť ohraný, je furt Leoš a dokáže pobavit a překvapit. Celkově vzato se na soutěž vyplatí dívat jen kvůli zajímavým talentům a občasným vtipným hláškám, celkově však lepší na Novu přepínat jen o reklamě. Kdyby na to koukal jako nedělní "hlavní program" asi bych hodnotil ještě níž, jako doplnění je to ucházející. (50%) ()

Amroth666 odpad!

všechny recenze uživatele

____ MŮJ ODPAD JE NAPROSTO OPRÁVNĚNÝ. ____ Kdybych měl přimhouřit obě oči, vyšel by mi stejný verdikt. Každý si vzpomene na ať už Českou superstar, tak třeba Československou. Sice tam byl pořád ten trapný Mareš s jeho ubohými vtipy, ale pořád se dalo na co koukat a i porota byla docela dobrá. A teď se vraťme do reality. Všechno je úplně NAHOVNO!!! Jinak se to řící nedá. Omlouvám se, ale když v porotě sedí totání ne-režisér, namyšlená modelka a bývalá kolegině Leoše Mareše v moderování Adéla Banášová, ani Habera to nezachrání. Dokonce i on mně po prvním dílu úplně otrávil. NOVA předvedla také jednu věc, kterou jsem si u ní všiml před pár měsíci. NOVA KOPÍRUJE!!! Poprvé jsem si toho všiml, když jsem se na ČT1 koukal na film s hlavní rolí Al Pacino a Nova hned musela konkurovat a nasadila film, kde Al Pacino hraje také hlavní roli. TV PRIMA mně natchla svojí energií do každých dílů, kterou dodávala skvělá porota a dva nejlepší moderátoři, hlavně pro mně Jakub Prachař. Prima skrátka KONEČNĚ ztrapnila celou pošahanou NOVU. Jsem jim za to vděčný. Odpad Talentmanii patří jasně, není o čem diskutovat. ()

jonyyy odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož se Nově nepodařilo sehnat originalitu v podobě světového Got talent, rozhodla se vymyslet něco vlastního. A taky se rozhodla použít k tomu nechutné prostředky jako je hraní na lidské city a podobně. Těchto lidí opravdu lituji a soucítím s nimi, ale jsme v talentové soutěži a ne galerii lidských osudů nebo estrádě, čímž se dostávám k další nepochopitelné věci a to vsuvky s českými celebritami typu Janda, Matonoha apod. A to přetočení žánru v prvním díle na vyhlášení české miss? Co to má znamenat? Navíc porodci dostali evidentně příkazem pouštět do dalšího kola každého idiota, aby když už slíbili každodenní vysílání, měli co vysílat. Samozřejmě se najde plno naprostých debilů, kteří jsou stoprocentně zábavní a taky pár talentů, kteří jsou v tom, co dělají dobří. Proč tedy odpad? Protože účast těchto vystoupení na celkové stopáži je NAPROSTO minimální. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama