Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Tákže...Proč v každým found footage je minimálně jeden z party totální krypl, kterýmu přejeme dlouhou a bolestivou smrt? Asi proto, abyste ostatním mohli fandit? Hmm, asi proto. Jenže ti další jsou tak iracionální pablbové, že jim fandit nemůžete. Co rozhodnutí, co čin, toť absolutní nesmysl. Takže? Nefandíte nikomu a přejete si, aby to tam plyšáci vykosili co nejdřív. Jenže...plyšáci nejsou jediní, co tam naši bandu tupounů čeká. Aha. A ty pobíhající lidi jsou jako kdo? A hele, zásahovka, tak teď mi to asi vysvětlej. Tvl není to mimozemšťan?? Těžko říct, záběr trval jen 3 vteřiny. Hele, další zásahovka, tak ta to už určitě rozlouskne jako hlavu tý bloncky. Voni do tý akce na konci serou titulky...jako konec jo??! Tenhle film je další zbytečná fáund fůtyč sračka typu Tunel a podobný mrdky, který nemaj koule na to, aby daly filmu nějakou pointu či vysvětlení!!! Nechte si je! ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Spočiatku to hrá Evidence na atmosféru (ala Blair Witch), ale skôr som si na ňom všímal len príšerne otravné hlavné postavy. V druhej časti prechádza do akčných sekvencií, ktoré sme už videli inde a v omnoho lepšom prevedení (ala REC), takže z môjho osobného pohľadu ide o ďalšiu malú žánrovú zbytočnosť. Pokiaľ vám ale nevadí klasické found-footage klišé a tento sub-žáner patrí k vašim favoritom, pokojne dajte Evidence šancu. ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 filmů natočených stylem dokumentární kamery mě bavilo. Dnes se takto bohužel točí už každý druhý horor a mám pocit, že dřív režiséři debutovali se zombie žánrem a dnes přešli k právě dokumentární kameře. Ta je ale dnes bohužel už jen efektivním prostředkem k šetření práce, aby tvůrci nemuseli věnovat tolik úsilí speciálním efektům a maskám. Tím neříkám, že se mi Evidence nelíbilo, námět mě naopak dost zaujal ale už mě ta roztřepaná kamera a neustálé nenápadné vysvětlování kameramanů, proč stále natáčejí, moc nebavi. 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zázrak to nie je, ale napokon sa koná celkom fajn Prekvapenie. Prvá polka je tradičné found footage so všetkým, čo k tomu patrí. Nelogické konanie postáv, nič poriadne nevidíme, iba počujeme. Čo-to zachraňuje celkom fajn lesná výprava a zopár strašidelných momentov, ale inak je to "klasika". Potom sa ale snímka preklopí do svojej druhej polovičke a nastáva prekvapivý obrat k lepšiemu, to po prvé a po druhé sa v podstate mení nielen štýl, ale i žáner. nebudem spoilerovať, ale druhá polovica je sto krát lepšia, ako celý Doom (keď uvidíte, pochopíte). ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Evidencia je obrovské prekvapenie v danom žánre a je to určite jeden z najlepších hororov found footage. Nebyť tej stále zhoršujúcej kamery, ktorá vďaka väčšiemu poškodeniu fungovala horšie a horšie a mať to lepší casting, než partiu otravných, rozmaznaných meštiakov, u mňa by to bolo dokonalé. Sprvu to vyzeralo na klasickú survival vyvražďovačku "obohatenú" o trasúcu kameru, lenže nakoniec z toho vypadol nejaký šialený scifi / horor / thriller. Najskôr nevinné táborenie, podivná bytosť, strašné škreky, nezvestná osoba a potom sa to rozbieha neskutočným tempom. Veľmi nadpriemerný found footage a ani to nemusela byť duchárčina, aby sa mi to páčilo. Za minimálneho rozpočtu, jednoduchých rekvizít a dostupných interiérov sa im podarilo vytvoriť solídnu hutnú atmosféru, napätie z neočakávaného a pomerne robustný príbeh, ktorý sa z pôvodného štandardného scenára podobných filmov rozvinie v niečo oveľa rozsiahlejšieho a dramatickejšieho. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)
  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)
  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)

Reklama

Reklama