Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

To čo tu predviedol s kamerou ten nešťastný Robinson , to hádam nemá ani obdoby. Pospájané zaoceánske štáty sa pokúšajú desiť fanúšikov žánru rádoby autenntičnosťou , prípadne znásilnia zahraničný námet ( najradšej francúzsky a japonský ) vymodelujú cool remake a sú za vodou. U Mňa teda nie. Rozmrvená kamera zameraná od trávy , šálky v kuchyni , strop až po upískanú šišinu , o ktorú má zájem nejaký " littlefoot " ktorého bratrancom je troll. Ak by som si to pozrela v noci v nahnilej chate na samote v lese , aj tak by som svojím hlasitým smiechom vyplašila všetko živé v okolí. Ten F*king Found F*ucktage je už už unavený žáner , no kým to amíkom nabehne do chápania , bude už neskoro. Je škoda, že baterka v kamere sa začala vybíjať tak neskoro. Bodík dávam za neuveriteľný strach a ten druhý za pokus o pár nových vsuviek do tohto guláša. P.S. Vieš si predstaviť , ako by dopadol ten snímok , keby bol natočený " normálnou" formou " Ja totiž áno. Ďalší dôvod na pousmiatie. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jedna z možností ako môže skončiť vaša opekačka s priateľmi niekde v lese. Pokiaľ ste fanúšikom hororu - zázrak nečakajte. Popravde nečakajte vôbec nič a nebudete až taký sklamaný. Po nudnej polhodinke sa dej prudko rozbehne na akčnú stopáž, kde hlavný hrdinovia utekajú bohvie kam, schovávajú sa bohvie kde aby zistili bohvie čo. Samozrejme ich postupne ubúda čo im na pocite bezpečia rozhodne nepridáva. Najprv ich totiž naháňa príšera v lese, potom sú tam útoky "asi" zombie v nejakej "asi" továrni na výskum, potom dokonca vojaci ktorí zrejme už strieľajú po všetkom čo sa pohne a nakoniec všetci útočia na všetko. Ľakačky asi tri za celý film a keď daný film budete sledovať potme, možno bude aj pochmúrnejšia atmoška, lebo les a domy v ňom majú vždy svoje čaro - 60%. Inak všetko do puntiku vystihol "pSY.CHo". ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

zo začiatku sa to javí ako klasické "found footage" hororové dobrodružstvo, akurát s mini-posunmi, že to týpek točí na foťák a zo začiatku máte pekne postavený vzťah "snímajúci" verzus snímaní a čakáte pointu v zmysle (českého amatérskeho andyho videa, aby sa to v druhej polovice zlomilo na jeden veľký divoký desivý lsd-čkový trip ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No týkrávo- z mého pohledu neuvěřitelné překvapení, které mě nadchlo tak, že i přes otravný hlas rozumu, který šeptá, že je to spíše čistá čtyřka, na to nakonec tu pátou hvězdu přilepím. Protože-to co se ze začátku jeví jako další tuctová blairpitchovina(která musí zákonitě skončit zmatenou naháněčkou temným lesem, listím a kapradím), se po vcelku pohodovém rozjezdu a chvilce povinné hysterie přehouplo do adrenalinem napumpovaného přespolního běhu, který má až videoherní drive a je vlastně plný videoherních prvků. Fandové Half-Life znají armádní go-go-go!-sound ampliónů, vysílaček, helikoptér a střelby do zmrdů vyskakujících z temných koutů. Tyhle děcka si na chlastačku v lese prostě fakt vybraly špatný čas a místo, protože v tomhle polopodzemním komplexu uprostřed USA pustiny se něco vážně nehezky vymklo z rukou... Jediným vážnějším nedostatkem je kamera, která se v cca polovině něják nehezky pochroumá a začne chvilkama až epilepticky chrčet a blikat-což po nějáké době působí spíše rušivě.. Přes drobné nedostatky(které jsou už ale skoro poznávacím znamením subžánru) jde bezpochyby o jeden z těch lepších členů rodiny Founfootagových. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)
  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)
  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)

Reklama

Reklama