Reklama

Reklama

Když se pod noční oblohou narodila Jupiter Jones (Kunis), znamení napovídala, že je předurčena k velkým činům. Nyní již dospělá Jupiter sní o hvězdách, ale probouzí se do chladné reality uklízečky toalet a nekonečného sledu neúspěchů. Až když na Zemi dorazí Caine (Tatum), geneticky upravený bývalý armádní lovec, jehož úkolem je Jupiter sledovat, začne si uvědomovat naplnění svého osudu - její genetická výbava ji předurčuje jako dědičnou následnici královny vesmíru. Toto neobvyklé následnictví by však mohlo ovlivnit rovnováhu ve vesmíru. (Warner Bros. CZ)

(více)

Recenze (1 233)

Maraboy 

všechny recenze uživatele

Taková hodně Hi-tech pohádka se spoustou poměrně dobrých vizuálních efektů,ale příběhem na hovno. Sem tam pokus o nějakej ten mezigalaktický humor kterej je chladnej stejně jako ten vesmír. No takže shrnuto podtrženo, zápletka romanticky průjem-ná,efekty dobrý,herci ujdou. Tak mě jen napadlo že v jinech galaxiich je asi legální brát si svou matku a šukat s polopsem,na druhou stranu pes je nejlepší přítel člověka a asi i ženského klínu. ()

JakubM_32 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, u kterých po titulcích člověk potřebuje pár minut na zpracování myšlenek. Tady jsem taky potřeboval nějakou tu minutku. Abych si vlastně uvědomil o čem že to vůbec bylo. Zajímavý nápad s botami, ale charming Ganning nemusel až tak moc ukazovat struhadlo (na druhou stranu ženy nejspíš ocenily). Jupiter, když už zrovna nekřičela a nelétala okolo, tak sem tam prohodila nějakou stupidní větu. Moc mě překvapil Sean Bean, jednu hvězdu dávám za jeho výkon. A za to, že (spoiler alert)... jeho postava film přežila! Po velice podařené úvodní bitvě jsem ale zbylé dvě hodiny neusnul jen díky tomu, že jsem musel přemýšlet o občasné zbytečnosti času stráveného v kině. Wachowští, příště zkuste ubrat na "over the top" CGI a raději přidat na smyslu frází, které ty relativně dobře vypadající postavy mají povídat.… ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Jedna hvezdicka za Seana Beana, jinak je to neskutecka blbost, ale opravdu neskutecna. Channing Tatum se spicatejma usima, stinama na ocich a nalepenejma chemlonovejma vouskama je fakt pekelnej uchyl... jezisi.... a tohle ze stalo takovej majlant, tohleto? :_) ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo veľký problém dopozerať, absolutne nefunkčný film či príbeh. Efekty sú síce fajn, ale to na kvalitný film vôbec nestačí. Herci sú taktiež hrozní. Warchowski by sa mali už konečne nad sebou zamyslieť... ()

jpacuta 

všechny recenze uživatele

Sestry Wachovské narozdíl od bratří Wachovských už nemají to co mívaly/-i. Koule. Tohle je taková kravina, že jsem se divil, že jsem to dokoukal do konce. Nakonec mě to donutilo se zamyslet: proč všechny ty nesmyslný "space-operní" blbinky mi nevadí ve Star Wars a tady mi vadí úplně všechno? Protože Star Wars mají duši a styl. Tady není nic. Zajímavý příběh, sympatická postava... nenalézám nic. Jo a hlavní hrdinka čistí hajzly. Tomu říkám originální nápad. Ne. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Wachowsky prepracované až do takmer nepozerateľnosti, ak toto malo mať kasový úspech, tak sú títo súrodenci zahľadení do seba nad zdravú mieru, toto nie je mainstreem pre masy, to W+W už dávno zabudli, napriek tomu som sa pobavil, trochu menej digi strieľačiek a naháňačiek, mierne jednoduhší príbeh a bol by som som celkom spokojný, takže 60%. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Trošku odřené 3*, ale zase taková katastrofa to vyloženě nebyla. Základní mustr je dobrý, že ve vesmíru nejsme sami, že nějací vesmírní králové kšeftují s planetami, které jim slouží jako "zdroj mládí". Triky byly taky fajn, akorát občas to bylo přeplácané, přepočítačové, ale jak jinak to dělat, když se většina filmu odehrává kdoví kde v jiných galaxiích. Jen trochu víc citu a soudnosti do té grafiky. Channing Tatum hrál celkem dobře, hezky se koukalo na jeho lítání, to Mila Kunis prostě sází spíš na svoje krásná kukadla, než na nějakou kvalitu herectví. Ty postavy byly dost prapodivné i na scifi, Tatum byl jakýmsi hybridem vlka, draka, skoro albín a kdoví co ještě mutantního, přitom vypadal velice lidsky, trochu hloupost. Ta trojka chtivých vesmírných sourozenců mě trochu iritovala,jak děti co se na pískovišti hádají o bábovičky, všichni trochu dětinští - ta slečna byla hrozně nevýrazná a Eddieho Redmaynea mi bylo líto, jak divně ho namaskovali (oni ho postaršili?), ale slizouna hrál perfektně. Občas jsem se ztrácela, kdo za koho tedy bojuje a ke komu patří, ale ke konci mi už svítalo, i když mě mrzelo, že nějak extra nevysvětlili tu reinkarnaci a vše kolem jejich matky. Byl to jeden ze stěžejních pilířů celého příběhu a věnovalo se mu v dialozích až příliš málo vět. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Divná vizuální přeplácanost s ne úplně špatným nápadem. Bohužel většinu filmu hrály hlavní roli surfoletecké boty a ne herci či smysluplný děj. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Spektakulární podívaná se mění na chaotickou vybuchující změť úlomků, které sebou odnáší jakýkoliv pokus o dobrý scénář nebo alespoň náznak filmového umění. Propadák. ()

Nugat 

všechny recenze uživatele

Jedna * a pouze za tu první akční scénu na létajících botách, jinak to fakt nešlo.... i když nápad dobrý... Eddie Redmayne tu získal Zlatou malinu za nejhorší vedlejší roli, ale myslím, že byl jen strašně nesympatický. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Snímok zabíja samotný príbeh a trápna Mila Kunis, ktorá sa tvári všade rovnako šeredne a naozaj nechápem ako môže vlastne byť herečkou. Snímok som nedopozeral, pretože som nerozumel veľkému množstvo rôznych druhov postáv, dialógy mi miestami pílili uši a boli podávaná tak ako keby som vedel od začiatku o čo tam vlastne ide. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Neurazí ale nijak zvlášť nenadchne. První půlhodina marná a nudná, další hodina zajímavější a konec zbytečně utahaný. Wachowští mají na víc. ()

daleba 

všechny recenze uživatele

WTF?! Tisíce počítačových animací, a nejsou chudince Mile schopný vymazat vyrážku na obličeji? Achjo.... Dementní námět, strašlivá hudba, trapní padouši a celkově prostě shit. ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Absolutně nesdílím zdejší hodnocení ...... podle mě se jedná o film, který tady chyběl. Možná trošku kvalitnější herci by tomuto filmu dali víc. Mé nadšení z dvojí roviny příběhu, které se prolínají do velké konspirace. Jediné, co mě opravdu štvalo, byl závěr ala Hollywood. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

50%. Rutinní snímek s přemírou dobrých CGI a dějem na prd. Vydržel jsem až do konce a měl pocit, jako bych koukal na něco jako přeškolení na princeznu s Anne Hathaway. Mohl by to být odpad, kdyby se ti techničtí zaměstnanci tolik nenadřeli. ()

Související novinky

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama