Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (450)

lamps 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, ale zase mnohem nápaditější a snesitelnější než nezáživná dvojka. Příběh se chytře vrátil do minulosti, aby znázornil samotný počátek všeho zla a mohl tak opět trochu rozproudit divácké očekávaní, které se po druhém dílu muselo zákonitě vytrácet. Sice to výrazně doplácí na to, že se jedná už o třetí díl a úroveň strašení by musela zázračně vystřelit vzhůru, aby si divák ještě mohl nervózně kousat nehty a nechat se překvapit, ale atmosféra je tentokráte nepříjemně hmatatelná a příběh gradovaný přesně tím způsobem, jak jsem si od něj představoval. Ale v první půli se film pořád hrozivě vleče a ta amatérská kamera, která je při nočních scénách třešničkou na dortu, tomu spíše hodně ubližuje. A navíc mám vůči téhle sérii trochu předsudek a nahlížím na ní spíše jako na komerční výstřelek, než na duchařský horor, který se v budoucnu může stát nějakým kultem. Za málo peněz se také v dnešní době nic velkého nenatočí.. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Upřímně - Paranormal Activity nikdy nebyl můj šálek čaje. Nebo alespoň první díl. Nicméně s hororovou krizí došlo i na trojku. A i když pro mě otravné neduhy spojené s dokumentárním hororem nezmizely, tak považuju trojku za dost slušnou hororovou záležitost s dobrými nápady. Z nichž například pravidelné otáčení kamery je dost dobrý prostředek, jak navodit napětí a strach. Vytušíme, že něco uvidíme, a jak kamera pomalu najíždí, ukáže osobu u stolu, ale zase se otáčí a pak zase vrací - tady mi přišlo, že opravdu využili potenciál doku-záběrů. Navíc je fajn, že použití kamer je tu jakž takž ospravedlněno, takže z větší části odpadá nelogický tahání kamery všude sebou. I finále je uspokojivý a obě holčičky nelezou na nervy, za což je další palec nahoru. Pro mě lepší, než nezáživná jednička. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Séria ma v štvorke pomaly ale isto prestáva baviť. Kým prvé dve časti ma bavili (dvojka dokonca možno troška viac, lebo som čakal tupý sequel a ono sa z toho vykľulo niečo úplne iné, šikovnejšie a originálnejšie), pri trojke som sa pristihol, že sa nudím. Našťastie to nebolo zlé, nebolo to dlhé a malo to niekoľko hnusných (v dobrom) scén (Krvavá Mary, finále). No predsa len... tretí raz ma už nebaví čakať 15 minút na to, ktorý z desiatich obrazov na stene sa pohne o 35 centimetrov (prvé dva razy ma to bavilo, ehm). ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj keď nie som fanda trasúcej sa kamery a filmov natočených spôsobom dokumentu, tak aj tak Paranormal senility 3 je už hodne za hranicou môjho vkusu a toho, čo považujem za slušný horor. Tu o horore nemôže byť ani reči. Áno, nedá sa uprieť istá gradácia napätia, ale to na dobrý hororový kúsok nestačí. Keď už chýbajú bubáci (nerátam ten tieň na stene...) tak by som uvítal trocha desivejšiu atmosféru, niečo ako pri sledovaní Sinistera. Tam hlavný bubák tiež nestál zaveľa, skôr naopak, pretože pripomínal opitého M. Mansona. Film však zachránila vynikajúca, správne desivá hororová atmosféra. V tomto prípade to neplatí ani zďaleka. Jedinú dobrú lakačku, ktorá sa podarila nemá na svedomí "duch", ale jedna z hlavných postáv v rámci srandy. A tiež sa mi nepáčilo, že film už začal skĺzavať do satanistických mistérií, čo sa v tomto prípade absolútne nehodí. Jednotka bola lepšia. ()

Preyer odpad!

všechny recenze uživatele

Je to přesně takové, jak jsem čekal. Naprostá kravina, 50 min se nic neděje, pak něco ano. Postavy spolu snad ani nekomunikují jako rodina, způsob snímání kamery mě po chvíli neuvěřitelně vytáčel, a hlavně naprostá neoriginalita!! Ta série už nemá prostě co nabídnout, pořád to stejný. Noc, bum! slyšel jsi to? jde tam nic. Pak to vygraduje... Prostě tohle ne, pokud mám tohle srovnat s kousky jako je "Noroi" či "Insidious" (ve smyslu intenzity strachu), tak tohle se proti tomu pohybuje naprosto ve sračkách. /5%/ ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Film byl do kin dodáván pod krycím názvem Sports Camp. (SidneyP)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)
  • Jde o nejvýdělečnější díl série s celosvětovými tržbami 207 milionů amerických dolarů. (Hal_Moore)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama