Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (449)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak od dalšího dílu hororové série paranormal activit sem moc nečekal a udělal sem dobře. Atmosféra už sice není taková jaká byla v prvním díle ale nějaká tu je a to je hlavní , další co mě potěšilo byly lekačky , je jich hodně a jsou velmi dobré. Postavy hrajou docela autenticky a děj má pěkný spád . Jediné co mě zkamalo byl konec , ale počítam s tím , že jestli bude čtyřka což už vím že bude tak se to tam dorovná. ( příběhová line) . Nebylo by špatné kdyby se pokračovalo od konce druhého dílu , je ještě tolik otázek , které čekají na dpovědi. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Christopher B. Landon / Based on characters by Oren Peli | Hudba: - | Produkcia: Oren Peli, Jason Blum, Steven Schneider, Akiva Goldsman | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Blumhouse | Rozpočet: 5 miliónov $ | Tržby: 205,703,818 $ || Opať výborné, ako u predchádzajúcich dieloch, gradácia skvelá, no sektová tematika na konci uberá z mystiky čistého zla. Trochu hustší záver, a bolo by to opäť za 4 nadpriemerné. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

ONA celou dobu hysterčí, že kamery musí pryč a o duchovi nechce už nic slyšet. ON neustále natáčí a čumí na záznamy, ženě nic neřekne. S dětmi je očividně něco v nepořádku, ale ON i ONA je okatě ignorují. V domě se dějí silně znepokojivé věci, které ON na kameře viděl a zatajuje a ONA se o ně nezajímá, ačkoliv logika přímo křičí "pusť si tu kazetu, ty kozo!" Strach opět spočívá v náhlých nečekaných jevech (zabouchnutí dveří, něco někam spadne či se nepřirozeně pohne), avšak potřetí už samozřejmě identický mustr nemůže bez obměn fungovat. A taky nefunguje. Jediný závan hrůzy přišel s prostěradlem v kuchyni, jinak se nejděsivější scéna nachází v traileru (ve filmu nepřítomna). Závěr je nijaký, s povinně vystrčeným konektorem pro další pokračování a rozvíjení mytologie, která se vrhla poněkud nešťastným směrem. Zatím nejslabší díl série, jež si paradoxně až dosud tak častou a přehnanou kritiku nezasloužila. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch náctiletých holek, které se smály a řvaly ve chvíli, ve které jsem taky já potřeboval... lekl bych se, no dané slečny mi danou situaci zlehčily a v rámci šokové terapie pomohly, ehm... skvostné díky, a co jako? Paranormal Activity III jako prolog k daným dvoum už hotovým bu bu snímkům... opět nemůžu nic říct, protože v rámci žánru dost dobrééé. Opakuju, já rád klasickou duchařinu, kde v zavěru nikdo nemusí a taky nechytá ďábla po pokoji jako v "scary movie". Klasických 6-7/10 ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Když nevíme, jak dál, natočíme prequel k celé sérii, a nestrašidelné domácí video nabere mega imbecilní rozměry. Pokud se u tohoto filmu někdo vyděsí, tak bych doporučoval neprodleně se objednat u Cimického. Zaráží mě, jak někdo tohle může poslat do kin a spousta skvělých filmů se do kino distribuce nedostane. Proč k natočení této stupidity museli být zapotřebí dva režiséři, když výsledek vypadá, jako když je natočen za jedno odpoledne. Nehledě na to, že záznam jakoby z roku 1988, je na tu dobu příliš kvalitní, a stejně tak zařízení domu v mnohém neodpovídá tomuto období. Lidé, ano záměrně píšu lidé, nikoliv herci, předvádějí výkony, u kterých je označení ochotník ještě kompliment. Malé holky představující Katie a Kristy nejsou svým dospělým herečkám ani trochu podobné, ale jako jediné uměly trochu hrát. Film, nikoliv horor, je založen na tom, kterak některý z členů duchy stižené rodiny nahrává ve dne a v noci ostatní rodinné příslušníky a mimoděk na záznamu objeví něco paranormálního. Tento člověk zřejmě trpí obsedantní poruchou osobnosti, ale to mu nikdo ve filmu nepoví, akorát ho maximálně okřiknou, aby už netočil a to je všechno. Scény strašení jsou více než směšné a probíhají asi takto: Představte si statický záběr kuchyně a naráz spadne z horních polic všechno nádobí. Normální divák se nelekne a ještě normálnější divák asi až za pět minut si uvědomí, že se měl asi leknout a tak, aby to napravil, vyčká na další lekací scénu. A je to neuvěřitelné, ale ta opravdu přijde. Letící přikrývka z postele rovnou do kamery připomene jeden díl Krkonošských pohádek, kdy Trautenberk ležel nastydlý v posteli a najednou se otevřelo zprudka okno, načež závěs připevněný na provázku poletoval v průvanu. Koho by napadlo, že už tehdy to byl předchůdce stěžejní lekací scény v Paranormal activity 3. Závěr je hrůza sama o sobě a titulky to jistí. Nemám nejmenší ponětí, komu by se tahle blbost mohla líbit. Reakce otrávených diváků odcházejících z kina hovoří za vše. 0% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama