Reklama

Reklama

Svět po zániku

  • USA The Day
Trailer

Deset let po apokalypse se světem toulá pětice přeživších lidí, kteří se snaží najít bezpečné místo, kde by mohli začít nový život. Konečně by tak mohli přestat utíkat před kanibalskými kmeny, které jsou jim na stopě... (TV Prima)

Videa (8)

Trailer

Recenze (122)

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Slabý pokus o temný snímek blízké budoucnosti. Kromě hromady vyvražďovaček zde nenajdete žádný příběh,který by vás vtáhnul do děje. A to je jednoduše málo. Prostě jen sedíte a koukáte,jak se parta "špinavců" řeže! Uvažoval jsem o jedné hvězdě,ale to děcko na konci co zabilo tu ženskou mě dorazilo! 5% - čili odpad! A mimochodem přepadení domu se odehrává kompletně ve tmě,takže člověk vidí velké hovno! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi alespoň trochu musí líbit. To prostě jinak nejde. Svět po apokalypse, zajímavá skupina postav, která cestuje a snaží se přežít, překážky, které jsou jim kladeny do cesty a které některé z nich stojí život, a to ani jejich smrt nečekáte. Díky postavám a herectví se mi tohle líbilo, protože příběh až tak zajímavý není. ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu, co čeká režisér od diváků, když nechá ve filmu v první půlhodině hlavní hrdiny chodit, kecat, kecat, chodit, kecat, prohledávat dům, kecat.... Tak se opravdu nedělá start, který má diváka udržet v zájmu. Myslel jsem, že umřu nudou a už už to chtěl vypnout, když jsem si přečetl popisek filmu a zjistil, že má jít dokonce o utíkání před kanibaly... aha. Ono se pak skutečně začalo něco dít a pak to zase chcíplo na úmorném vyslýchání jakési ženské. Opruz. Strašně mi bylo líto těch herců, jak se snaží a jak si asi myslí (včetně štábu), že to jako bude povedený film a nevědí, že se to ani nedá dokoukat. Kolonka horor je urážkou, stejně tak postapo vycucané z prstu (žádné vysvětlení - "intro", co, proč, jak). ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ta sychravá atmosféra postapokalyptického světa sice nebyla nijak originální, ale mě se hodně líbila. A líbilo se mi i obsazení, přičemž prim hrála asi nejméně známá ze všech herců Ashley Bell. Všechno tak nějak šlapalo do očekávaného finále, které mě ovšem docela vytočilo. Já chápu, že občas tvůrci nemají dostatek financí a tak se některé zásadní scény musí odehrávat ve tmě. Ale to, už vzhledem k obsazení a tomu, co se dělo předtím, nebyl tenhle případ. Tak sakra proč? Jestliže se tenhle film chce zaškatulkovat, mimojiné, do kolonky hororů, tak bych ocenil detailnější jatka. V tu chvíli film přešel do podprůměru, ale pak se rozednilo a přišla závěrečná scéna, která pomyslnou laťku zase trošku zvedla. To jsem nečekal. 55% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Totálne rozobratie situácie, do akej sa dostalo pár ľudí. Film mal dlhší rozbeh, ale keď sa rozbehol, bol plný akcie, krvi a adrenalínu. Je jasné, že ide o nízkorozpočtový film, lebo je jeden dom, na jednej strane ľudia, ktorý chcú prežiť a na strane druhej, ľudia, ktorý ich chcú zjesť, a tak boj sa môže začať. Do toho pár nepodarených psycho flashbackou, ktoré boli úplne mimo. Príbeh je jednoduchý, ale s postavami som Súcítil a dá sa povedať, že mi boli aj sympatické. Koncoví boj sa odohrával poväčšine v tme, a bolo vidieť leda tak hovno. A týmto námetom sa dali urobiť veci, ale potenciál nebol naplnený. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, v níž je Mary (Ashley Bell) připoutána k židli a vyslýchána, zabrala filmařům takřka dva natáčecí dny. (Conspi)
  • V rané podobě filmového scénáře byly filmovými kanibaly zombie. (Conspi)

Reklama

Reklama